Xl Switzerland Zermatt Riffelalp Hotel Aerial View
Zermatt, Schweiz

Riffelalp Resort

Luksuriøs ski-in/ski-out

Riffelalp Resort er en luksuriøs base for både sommerferie og skiferie i Schweiz. I bor i 2.222 m med udsigt til Matterhorn, sublim service og gastronomi og ikke mindst med 350 km pister i Zermatt-området plus italienske Valtournenche og Cervinia.

Hvis I mærker et strejf af genkendelse, når I ankommer til Riffelalp Resort i Zermatt i Schweiz, så er det ikke uden grund. Lige foran jer står magtfulde Matterhorn på 4.487 m, et af de mest ikoniske bjerge i verden og med på hver eneste Toblerone, I har nydt.

Men det er måske ikke den eneste grund. Riffelalp Resort var location i Susanne Biers internationale tv-serie Natportieren med stjernen Tom Hiddleston. Nu er det jer, der er stjernerne.

Velkommen til Riffelalp Resort

Riffelalp Resort ligger på bjergsiden under bjergtoppen Gornergrat (3100 m). I ankommer hertil med Europas højest beliggende bjergbane, hvor Riffelalp Resort ligger ved et trinbræt på vej op. Nede på togstationen i Zermatt har hotellets porter for længst budt velkommen og taget sig af jeres bagage.

I stiger ud, bliver igen budt velkommen og går et kort stykke til hotellet.

Elegance og tradition

Riffelalp Resort er en forunderlige fusion af elegance og tradition med ægte Alpestemning. Her er en varm og hyggelig stemning bl.a. takket være den store brug af træ og natursten, og alle steder fra bar til bowlingbane er klar til at fremme hyggen.

Samtidig udstråler hotellet luksus i alt fra møblement til de fornemme lysekroner og lofter i restauranten, der er en Wienercafé værdigt. Nyd de mange skønne og overraskende detaljer i indretningen.

Xl Switzerland Zermatt Riffelalp Room View To Matterhorn
Xl Switzerland Zermatt Riffelalp Matterhorn Superior Room Summer
Xl Switzerland Zermatt Riffelalp Ristorante Al Bosco Indoor

Med kabelbanen op til Gornergrat

I skal naturligvis vidt omkring i Zermatt-området, men I behøver ikke tage langt for første store oplevelse. Tag kabelbanen videre op til Gornergrat nyd udsigten til 39 bjergtoppe fra 3.089 m. I ser helt til Monte Rosa massivet med det højeste bjerg i Schweiz, Dufourspitze (4,634 m), den næststørste gletsjer i alperne, Gorner-gletsjeren, og selvfølgelig Matterhorn.

Hvis I vil ned til bilfri Zermatts mange restauranter f.eks. en aften, så tager det 20 minutter, og toget kører til kl. 23.30. Om dagen løber I selvfølgelig ned på ski. Er I her om sommeren, er der smukke vandrestier ned.

Sådan kommer I til Riffelalp Resort

Zermatt er bilfri by. I kører i taxi fra lufthavnen til Zermatt, hvor I på taxi-pladsen mødes af en repræsentant fra Riffelalp Resort. De kører jer i elektrisk køretøj til Gornergrat-bjergbanen. Og de sørger for jeres bagage, som I først ser ved check in på hotellet igen. I får udleveres billet til bjergbanen og er fremme ved resortets trinbræt efter 15-20 minutter. Herfra har I 5 minutter til fods til resortet.

Kører I selv til Schweiz, parkerer I i Täsch 5 km fra Zermatt. Vi kan hjælpe med at reservere P-plads. En porter viser vej til lokaltoget til Zermatt, og fra togstationen i Zermatt er 100 meter til Gornergrat-bjergbanen, hvor I omveksler den voucher Nyhavn Rejser har sendt jer til billet til bjergbanen.. Herfra er proceduren som ovenfor.

Xl Switzerland Zermatt Riffelalp Outdoor Summer Sheep
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Restauranter på Riffelalp Resort

På gourmetrestauranten Alexandre kan I vælge mellem en udsøgt 5-retters menu og a la carte. Det er også i disse forrygende omgivelser, at I starter dagen med en god morgenmad.

Al Bosco er mere uformel med panoramaudsigt til Matterhorn, og i Restaurant Walliserkeller når den rustikke Alpestemning nye højder med det bedste fra det schweiziske køkken inkl. ostefondue, raclette og grills. Bar 2222m er klar med små snacks suppleret af en velvalgt drink. Nyd at sidde ved ildstedet og føle sig som en baron på sit herresæde eller ude på terrassen – vi skal nok lade være med at nævne udsigten igen.

Værelser på Riffelalp Resort

Riffelalp Resort har 65 værelser og suiter fordelt på flere bygninger. Alle er smukt indrettet, og mange har balkon.

Værelserne spænder fra Room Natur Grandlit på 20-25 m2 til junior suite på 48 m2. De større suiter er Suite "Monte Rosa" på 75 m2 og Suite "Matterhorn" på 103 m2. Endelig har Riffelalp Resort lejligheder på op 120 m2 ca. 100 meter fra hotellet. 

Nyhavn Rejser anbefaler de 30-37 m2 store Matterhorn Classic-værelser, hvor I har udsigt til Matterhorn fra jeres balkon. Her er en stor seng, to lænestole og et dejligt marmorbadeværelse. På værelset er Nespressomaskine, minibar og værdiboks.

Spa 222m på Riffelalp Resort

Spa 2222m på Riffelalp Resort er i sig selv en god grund til at blive nogle dage ekstra. Spa 2222m er Europas højest beliggende spa med 35 grader varm udendørs pool året rundt og også indendørs pool med boblebad, grotte med vandfald, sauna, dampbade og smukt ildsted, I kan slappe af ved.

Spa 2222m tilbyder også en lang række velgørende behandlinger, og her er et mindre fitnessrum, hvis aktiviteterne på pisterne eller vandreruterne ikke er nok.

Skiferie og sommerferie i Zermatt

Riffelalp Resort er lige enestående at holde en ferie på sommer og vinter. Om sommeren er her vidunderlige vandreruter, og flere bjergbaner og lifter kører. Tag ud på egen hånd eller med hotellets guide.

Vinteren er ægte ski in – ski out med pisten lige uden for døren og adgang til 350 km pister i Schweiz og Italien. I har jeres eget skab til skiudstyr, så det ikke behøver fylde på værelset.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Switzerland St Moritz Winter Snow Town
Schweiz, Europa

Glæd jer til

Hotel Giardino Mountain 5* i St. Moritz med 2 Michelinstjerner

Panoramapladser på Excellence Class på Glacier Express

Riffelalp Resort 4+ på bjergsiden over Zermatt

505 km pister i alt med skiløb i op til 3.883 m

Oplev Alpernes mest eksklusive skibyer

Xl Switzerland Zermatt Riffelalp Matterhorn View Room
Schweiz, Europa

Glæd jer til

Skiferie i Zermatt i Schweiz

Magisk udsigt til Matterhorn fra Riffelalp Resort 4+*

Ægte ski in – ski out på bjergsiden (2.222 m)

Bilfri Zermatts eksklusive butikker og restauranter

350 km pister i Zermatt og Cervinia/Valtournenche

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Schweiz

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Schweiz. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.