Xl Switzerland St Moritz Winter Snow Town

Kompromisløs skiferie i Schweiz

Kompromisløs skiferie i Schweiz

8 dage

Kontakt Knut

Tlf. 33 320 320

8 dage - luksus, ski, spa og gastronomi

Dette er skiferien i Schweiz for jer, der ikke går på kompromis med komfort og oplevelser. Nyd Michelin-stjerner i St. Moritz og ski in-ski out i Zermatt forbundet af det spektakulære panoramatog Galcier Express.

Tag på skiferie i Schweiz på første klasse til luksusresorts og fænomenalt skiløb ved to af de mest eksklusive byer i Schweiz, St. Moritz og Zermatt.

Glæd jer til

 • Hotel Giardino Mountain 5* i St. Moritz med 2 Michelinstjerner
 • Panoramapladser på Excellence Class på Glacier Express
 • Riffelalp Resort 4+ på bjergsiden over Zermatt
 • 505 km pister i alt med skiløb i op til 3.883 m
 • Oplev Alpernes mest eksklusive skibyer

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
St. Moritz 3 nætter på St. Moritz 3 Højdepunkter Fantastisk skiløb, forkælelse spaen og eksklusiv gastronomi med 2 Michelin stjerner. Fantastisk skiløb, forkælelse spaen og eksklusiv gastronomi med 2 Michelin stjerner.
Zermatt 4 nætter på Zermatt 4 Højdepunkter Oplev skøn alpestemning og 350 km pister i sværhedsgrader for alle. Oplev skøn alpestemning og 350 km pister i sværhedsgrader for alle.
Xl Switzerland Zermatt Skier Matterhorn Pascal Gertschen
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Michelin-stjerner i St. Moritz

Første stop er St. Moritz i Endigan-dalen og Hotel Giardino Mountain 5*, hvor restaurant Ecco St. Moritz fuldt fortjent har to Michelin-stjerner.

I står på ski i St. Moritz-Corviglia, hvor de 36 pister strækker sig fra 3.022 m ned til 1.720 m. Og endelig nyder I ganske givet også hyggelige St. Moritz, hvis I bare er til en flig af det gode liv.

Ski in - ski out i Zermat

I Zermatt skal I bo oppe på bjerget i 2.222 m højde, hvor Riffelalp Resort 4+* ligger med pisten lige uden for døren og blændende udsigt til Matterhorn – også fra den 35 grader varme udendørs pool!

350 km pister venter på jer i Zermatt-området og italienske Cervinia/Valtournenche, hvor I kan løbe på ski og snowboard helt oppe fra 3.883 m.

Xl Switzerland St Moritz Giardino Mountain Restaurant RSRV
Xl Switzerland St Moritz Corviglia Mountain Skier Woman Stand
Xl Switzerland Glacier Express Excellence Class Perople Oberalpass
Det skal I opleve

Dagsprogram

I flyver direkte til Zürich, hvor I bliver budt velkommen i lufthavnen og kørt de ca. 3 timer til St. Moritz. Det varer ikke længe, før I fornemmer, hvordan De Schweiziske Alper rejser sig mod himlen og inviterer til skønne oplevelser i sneen.

Hotel Giardino Mountain 5*, St. Moritz

I skal nu bo tre nætter på luksuriøse Hotel Giardino Mountain, der byder jer velkommen til spa, gastronomi og komfort i særklasse. Og selvfølgelig til fantastisk skiløb på de 155 km pister i St. Moritz-Corviglia-området. I skal som udgangspunkt bo i et Double Room Large på 25 m2 med en dejlig balkon.

Xl Switzerland St Moritz Snowshoe In Front Of Piz Corvatsch
Xl Switzerland St Moritz Giardino Mountain Junior Suite Summer
Xl Switzerland St Moritz Giardino Mountain Indoor Pool

De næste to dage går med at nyde skiløb eller snowboarding på pisterne, men sæt endelig også tid af til at nyde både St. Moritz, hvor mange lever livet på første klasse, og skønne Hotel Giardino Mountain. På hotellet er indendørs pool i spaen og tre restauranter, hvor Ecco St. Moritz er belønnet med to Michelin-stjerner. Velbekomme!

Skiløb i St. Moritz-Corviglia

Skiløbet i St. Moritz-Corviglia foregår på 36 pister fra 1.720 m til 3.022 m. Er I til det lange stræk, så skal I ud på pisten Fuorcula Grischa – Celerina på 6 km med et fald på 1.200 m. Skal det være rigtigt sort i den hvide sne, så sætter I kurs mod piste 24 med et fald på 477 m over blot 1,7 km.

Læs mere: Guide til St. Moritz-Corviglia

Xl Switzerland St Moritz Hiking Trekking Summer
Xl Switzerland St Moritz Piz Nair Mountain Goat Statue Bikers Morning
Xl Switzerland St Moritz Corviglia Mountain Skier Cable Train Funicular

I starter dagen med en god morgenmad, hvorefter I bliver kørt til stationen i St. Moritz. Her venter toget Glacier Express , hvor I sætter jer til rette på Excellence Class, før der er afgang kl. 9.

Panoramaudsigt, champagne og 5-retters menu

Glacier Express er på ingen måde et normalt tog. I sidder over for hinanden ved et bord, I ikke skal dele med nogen. Uden for de store panoramavinduer glider de mest utrolige Alpelandskaber forbi, og I får serveret kaffe, te, snacks, champagne og en 5-retters menu på vejen.

Trods navnet er Glacier Express heller ikke et normalt eksprestog. Turen tager 8 timer med en gennemsnitshastighed på under 40 km i timen, så I virkelig kan nyde både udsigter og stemning. Når I er fremme i Zermatt, er der et par minutters gang til tandhjulsbanen, der kører jer op ad bjerget Gornergrat (3.100 m).

Xl Switzerland Glacier Express Winter Landscape Slope Sledge
Glacier Express Landwasserviadukt
Excellence Class Key Visual

Riffelalp Resort 4+*, Zermatt

Når tandhjulsbanen har rundet i 2.200 m i højden, nærmer I jer et trinbræt, hvor I står af, for her ligger jeres hotel, Riffelalp Resort, hvor I skal bo de næste fire nætter.

Riffelalp Resort et luksuriøst ski in-ski out hotel i Zermatt med sublim service og gastronomi. Pisten løber lige forbi døren, og I kan fortsætte med tandhjulsbanen op til toppen af Gornergrat som en start, når I skal udforske det enorme skiområde – verdens 8. største.

I skal som udgangspunkt bo i et dejligt Matterhorn Classic-værelse, hvor I har udsigt til 4.487 m høje Matterhorn fra jeres balkon. Et af verdens mest ikoniske og smukkeste bjerge.

Xl Switzerland Zermatt Riffelalp Matterhorn Classic Chairs

Lige uden for døren på Riffelalp Hotel starter et sammenhængende net af skilifter og 350 km pister i Zermatt-området plus italienske Cervinia/Valtournenche. Her er udfordringer og sværhedsgrader for alle, og I kan løbe på ski og snowbard i helt op til 3.883 m.

Hyggelige Zermatt

Lad også skiene eller kabelbanen lede jer ned til hyggelige Zermattt, hvor I mærker både ægte og eksklusiv alpestemning. Zermatt er bilfri, så man slentrer bare rundt og nyder butikker, cafeer og restauranter. Igen og igen vil i se toppen af Matterhorn skue ud over byen, et syn, man aldrig bliver træt af.

Byens bedste Irish Coffee, pastaretter og ostetallerkener findes i centrum på champagne og vinbaren Elsies på Kirchplatz lige ved St. Mauritius-kirken!

Læs mere: Guide til skiferie i Zermatt

Mad, pool og spa på Riffelalp

Når I vender hjem til Riffelalp Resort venter fortrinlig mad, måske en spabehandling og da helt sikkert en tur i den udendørs pool, der er opvarmet til 35 grader. Den damper i vinterkulden, mens I hænger på kanten og endnu en gang nyder synet af Matterhorn.

Xl Switzerland Zermatt Riffelalp Hotel Aerial View
Xl Switzerland Zermatt Riffelalp Spa Whirlpool
Xl Switzerland Zermatt Snowboardning Snowboard

Jeres skiferie i Schweiz er ved at være slut. Det har været en ferie på første klasse både hvad angår hoteller, byer og skiløb.

I går til trinbrættet ved tandhjulsbanen, overvejer nok et kort øjeblik at køre op i stedet for ned, men vælger så den rigtige retning. Nærmeste lufthavn fra Zermatt er Geneve, så I bliver kørt hertil med privat chauffør for at flyve hjem mod Danmark.

Xl Switzerland Off Piste Snowboarders Curves Snow
Panoramatog gennem alperne

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra St. Moritz venter en utroligt smuk togtur gennem De Schweiziske Alper, når jeres skiferie skifter base fra St. Moritz til Zermatt. I sidder på Excellence Class i Glacier Express, der kører stille og roligt gennem de storslåede naturscenerier. Undervejs serveres blandt andet champagne og en 5-retters menu.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Zürich / Geneve-København
 • Lufthavnsskatter
 • Privat transport Zürich-St. Moritz//Geneve-Zermatt
 • 3 nætter på Giardino Mountain Resort 5*, St. Moritz. Double Room Large, inkl morgenmad
 • Shuttle fra hotel til togstationen i St. Moritz
 • Oplevelse: På Excellence Class med Europas langsomste eksprestog
 • Tandhjulsbanen fra Zermatt Station-Riffelalp Resort t/r
 • 4 nætter på Riffelalp Resort 4+*, Zermatt. Matterhorn Classic Room, inkl. morgenmad

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Transport af ski på flyet
 • Leje af ski og støvler
 • Liftkort
 • Byskat (ca. 20 kr pr. person pr. nat)

Bemærk

 • Bemærk prisen kan variere efter efterspørgsel på hoteller og togturen, betragt derfor prisskema som et estimat. Vores rejseeksperter laver altid gerne et specifikt tilbud på jeres ønskede rejseperiode.dalen og byen
Tal med en ekspert

Skræddersyet skiferie i Schweiz

Alt på denne skiferie i Schweiz kan tilpasses til jeres ønsker med f.eks. flere dage hver sted og måske en suite i stedet for de anbefalede værelser. Ønsker I at køre selv eller tage toget mellem hoteller og lufthavne i stedet for privat transfer, kan det også lade sig gøre. Tal med jeres rejserådgiver.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.