Xl Switzerland Romantik Schweizerhof Grindelwald Winter
Grindelwald, Schweiz

Romantik Hotel Schweizerhof

Drømmen om et alpehotel til skiferie og sommerferie

Hvis I søger et hotel i Schweiz med ægte alpestemning, så bliver det ikke smukkere og bedre end Romantik Hotel Schweizerhof i hyggelige Grindelwald i Jungfrau-regionen. Vælg mellem værelser, suiter og lejligheder.

Alt er, som det skal være. Romantik Hotel Schweizerhof er ren idyl på schweizisk. Læg hertil fortrinlig service, god mad, spa og 12 m lang indendørs pool, så har I et lille indtryk. Endelig er omgivelserne lige så hyggelige og smukke både sommer og vinter.

Grindelwald - Charme i De Schweiziske Alper

Grindelwald er en gammel og autentisk alpeby i Schweiz. Smukke huse med butikker, restauranter og cafeer præger gadebilledet, og I kan gå til det hele. Rundt om byen rejser bjergene sig med Eiger, Mönch og Jungfrau som stjernerne.

Her er fantastisk skiløb om vinteren, også for familier og nybegyndere, og om sommeren venter skønne vandreruter, hvor I tager op med de samme lifter.

Læs mere: Guide til skiferie i Grindelwald

Xl Switzerland Grindelwald City Night
Xl Switzerland Romantik Schweizerhof Grindelwald Junior Suite
Xl Switzerland Romantik Schweizerhof Grindelwald Private SPA
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Hotel i Grindelwald med tre afdelinger

Romantik Hotel Schweizerhof er delt i tre afdelinger. En hotelbygning, en mere moderne udformet bygning med store suiter og så de luksuriøse ”chalets” "Rotstöcki", "Mittellegi" and "Ostegg". Alle bygninger er forbundet under jorden, hvis der f.eks. er høj sne, og I vil gå i almindelige sko til restauranten eller spaen.

Værelser i hotelbygningen

Hovedbygningen huser enkeltværelser (18 m2) og dobbeltværelser (25-28 m2) samt juniorsuiter (35-44 m2) for op til 4 personer. Premier rooms har egen terrasse eller balkon.

Grand Chalet-bygningen huser store suiter med 1, 2 og 3 separate soveværelser til den store familie eller vennepar sammen på ferie i Schweiz. I de største suiter kan bo op til 6 personer.

De luksuriøse chalet fremstår måske udefra som store, autentiske alpehytter, men indenfor er overdådige suiter. Suiterne kan bookes enkeltvis, så i f.eks. bor 2 i en juniorsuite eller 6-8 i en større suite her, men i kan også leje en hel hytte og bo op til 21 sammen.

Gastronomi på Romantik Hotel Schweizerhof

Døgnet rundt er der mulighed for at få stillet sulten på Romantik Hotel Schweizerhof. Restaurant Alpterrasen har delikat buffet til morgen og 3-4-retters menuer til aften, og her er også to a la carte restauranter, den elegante fine dining restaurant Schmitte og den mere traditionelle Gastübli.

Når vejret er til det, kan I sidde ude på terrassen med mageløs udsigt til bjergene, mens I nyder den gode mad.

Spa og pool

Efter en lang dag i bjergene er det velgørende for krop og sjæl at lade sig forkæle i spaen på Romantik Hotel Schweizerhof. Glid ned i den 12 m lange indendørs pool, hvor vandet konstant er 29 grader, gå i dampbad eller sauna (nøgenområde) eller et kuldegys i gletsjergrotten? I kan også aftale skønne behandlinger med massage m.m.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Schweiz

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Schweiz. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.