Xl Switzerland Jungfraujoch Railway Eiger Moench Jungfrau DKPL 102396
Oplevelse i Schweiz

På toppen af Europa

Tag til de vildeste udsigter fra Jungfraujoch

Oplev en fantastisk svævebanetur og en togtur ind gennem bjerget til ”Top of Europe” på Jungfraujoch, hvor I stiger ud til magisk udsigt over De Schweiziske Alper fra Sphinx-observatoriet. Lige fascinerende, uanset om I er på skiferie eller sommerferie i Schweiz.

Dette er en dag, hvor I vil betages lige meget af naturens skønhed og menneskets skaberkraft.

Med svævebanen Eiger Expres

Hvis I kommer fra byen Grindelwald, tager i lokaltoget et enkelt stop til Grindelwald Terminal, der er dalstationen for de store kabinelifter op i bjergene. Her træder i ind i den splinternye kabinelift

Eiger Express, der på blot 15 minutter tager jer fra 950 m op til 2.320 m. Udsigten er fænomenal. Men det bliver endnu bedre senere!

Gennem tunnel til Jungfraujoch

Den næste lille halve times tid er det ikke den store panoramaudsigt, der fascinerer, men menneskets skaberkraft. I går nemlig om bord i en bjergbane, hvor toget kører ind i bjerget for via den lange tunnel at bringe jer til Europas højest beliggende togstation, Eismeer Station, på Jungfraujoch.

Xl Switzerland Jungfraujoch Plateau Top Of Europe DKPL 102396
Xl Switzerland Jungfraujoch Alpine Sensation Edelweis DKPL 102396
Xl Switzerland Jungfraujoch Ice Palace DKPL 102396

Sommersjov i sneen

Kommer I her på sommerferie i Schweiz, kan I kaste jer ud i masser af sjov i Jungfraujoch Snow Fun Park, der er åben fra april til oktober. Her er snow tubing, kælke, skiløb, snowboarding og zipline.

Praktisk information

Tag godt med tøj med, for gennemsnitstemperaturen for hele året er -8 grader. I kan nyde en frokost eller en drink i en af spisestederne. 

Xl Switzerland Jungfraujoch Railway Summer DKPL 102396

Det skal I opleve

Velkommen på toppen!

I er fremme på Jungfraujoch, hvor der venter den ene oplevelse efter den anden. Giv jer endelig god tid til det hele.

På vej gennem tunnelen har I ganske givet tænkt på de mennesker, der skabte dette uendelige hul i klipperne. Byggeriet af tunnelen startede i 1896, og den stod først færdig 16 år senere! I går gennem en 250 meter lang korridor, der fortæller historien og giver jer en totaloplevelse med lys, lyd, billeder og film, før I er ved første udsigtspunkt.

Ice Palace og chokolade

I træder ind i gletsjeren Jungfraufirn, der er en del af den store Alettsch-gletsjer. Her huggede bjergguider oprindeligt gange og sale ud i isen med hakker og save. I dag supplerer lokale kunstere med smukke isskulpturer, der står som gennemsigtige værker, der selv ved lave frostgrader langsomt smelter væk, for at blive erstattet af nye.

I er på ferie i Schweiz, så selvfølgelig er her en stor chokoladebutik, hvor den søde tand bliver fristet til det yderste.

Sphinx observatoriet

Alle disse oplevelser er naturligvis kun små skridt på vejen mod det, I virkeligheden tager til Jungfraujoch for: Udsigten fra 3.454 meters højde. Følelsen af at stå på toppen af verden.

En elevator bringer jer de sidste 108 meter op på blot 25 sekunder. Her træder I ud ved Sphinx Observatoriet, der er et af de højest beliggende observatorier i verden. Omkring jer er en guddommelig udsigt mod savtakkede bjergtoppe og snedækkede gletsjere. Ofte er du over skyerne, så Jungfrau (4.158 m), Mönch (4.107 m) og Schreckhorn (4.078 m) står klart foran jer.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Schweiz

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Schweiz. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.