XL Seychelles Carana Beach Aerial Location (2)
Mahé, Seychellerne

Carana Beach Hotel

Eksklusive bungalows

På Carana Beach Hotel går lokale traditioner og moderne komfort hånd i hånd på allerbedste vis. Nyd jeres dejlige bungalow med eller uden privat pool i et helt afsides, idyllisk hjørne af Mahé, hvor tiden står stille, mens I lader jer hypnotisere af bølgerne.

Find freden på Mahé

Carana Beach Hotel er et nyopført boutique-hotel, der ligger direkte på en idyllisk strand i Mahés Nordøstlige hjørne. Få områder af Seychellernes hovedø er så fredeligt afsondrede som her, og samtidig er I blot ca. 20 min. fra resortområdet Beau Vallons mange restauranter og butikker.

Her holder I jeres ferie i moderne og elegante bungalows, hvis minimalistiske interiør intelligent fremhæver den smukke naturs utallige grønne, blå, hvide og gyldne nuancer. Som en selvfølge er alle bungalows anlagt med den smukkeste havudsigt.

Afsondret, naturskøn bugt

Stranden ved Carana Beach Hotel er utroligt smuk og består af en lille og en lidt større bugt. Bebyggelsen i området er begrænset, og I har det meste for jer selv. Glæd jer til at opleve det fine, hvide sand og de rundede granitblokke, der er så karakteristiske for Seychellerne.

På visse tider af året kan der være ganske store bølger, så vær varsomme, når I svømmer. Bølgerne gør stranden særdeles populære blandt de lokale surfere - måske kan de lære jer et trick eller to?

XL Seychelles Carana Beach Pool
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Småt, lokalt, uformelt, vidunderligt

Carana Beach Hotel er et familieejet hotel med dybe rødder i de lokale traditioner, og det mærkes, ses og smages. Servicen er hjertevarm, atmosfæren er afslappet, og restaurantens menukort er baseret på de friske råvarer fra familiens egen farm.

Besøg hotellets spa, og nyd også poolområdet ved stranden med en fagbelagtig udsigt til hav, sand, tropeskov, palmer og farvestrålende blomster.

Bungalows med havudsigt og privat pool

Der er to forskellige typer bungalows på Carana Beach Hotel: Ocean View Chalets (45 m2) og Ocean View Pool Chalets (60 m2). Indretning er identisk, men en Ocean View Pool Chalet har en større terrasse og en lille, privat pool.

Alle bungalows ligger ud til stranden. Tre bygninger ligger i anden række lidt højere oppe på skråningen, således at de også har fuld havudsigt.

Bungalowene ligger sammen to og to og er adskilt af et hegn i lokale naturmaterialer, så I er sikret fuldstændigt privatliv både inden døre og på terrassen. Jeres bungalow er indrettet med et kombineret sove- og opholdsrum, badeværelse og terrasse med loungeområde.

Herudover forefindes aircondition, deponeringsboks, WiFi, tv, minikøleskab, te- og kaffefaciliteter og hårtørrer.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Small Seychelles Hotel Paradise Sun Restaurant Cote D'ors Beach
Seychellerne, Det Indiske Ocean

Familieparadis på Seychellerne

15 dage fra

40.500 kr.

Glæd jer til

Øhop på Seychellerne med god tid til at slappe af og opleve

Udflugt med båd og cykel til charmerende La Digue

Familievenligt hotel ud til paradisstrand på Praslin

Bungalow med havudsigt på Mahé

Perfekt vejr i sommer- og efterårsferien

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Seychellerne

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Seychellerne. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.