XL Seychelles Denis Island Aerial 4
Seychellerne

Denis Island

Med ægte Robinson Crusøe-stemning

Denis Island er ikke blot en ø, men en oplevelse for livet. Med kun få villaer på en af de mest afsidesliggende øer i Seychellerne får I her et autentisk og betagende natureventyr omgivet af uspoleret tropeskov og noget af Seychellernes rigeste marineliv. Midt på privat paradisø.

Privat og ugenert ferieparadis

Allernordligst i Seychellerne ligger den lille, private ø Denis Island. Her er tale om et autentisk og komplet afsondret hjørne af paradis, hvor tilværelsen udfolder sig i sit helt eget, adstadige tempo. Øen er omkranset af en kridhvid, børnevenlig strand med sand så blødt som det fineste mel, og mellem de tropiske træer og buske ligger blot 25 eksklusive villaer og titter ud mod Det Indiske Ocean. Resortet er den eneste bebyggelse på hele øen, og Robinson Crusoe-stemningen er allestedsnærværende.

Ankom med helikopter

I kommer til Denis Island med propelfly eller helikopter fra Mahé, en flyvetur på en halv time, og turen over havet er et billedskønt forvarsel om den unikke oplevelse, der venter jer.

Der er ikke en eneste anden ø i sigte, og set fra oven er Denis Island en mikroskopisk lille plet i alt det blå. Den lille ø rummer imidlertid rigeligt med adspredelse til en indholdsrig badeferie. Øen er familieejet, og det mærker I straks på den hyggelige stemning og den personlige service.

Aerial 2

Uspoleret marineliv

Under indflyvningen kan I tydeligt se de mange farveforskelle i havet rundt om Denis Island, der indikerer de vekslende vanddybder og klyngerne af koraller. Ud for kysten øges dybden brat til hele 2.000 meter, men korallerne beskytter stranden og får bølgerne til at brydes langt ude, så I kan snorkle og bade i det roligste, klareste, lune vand. De første meter er vandet lavt, og kombineret med det bløde sand er stranden et paradis for små soppere. De voksne badedyr boltrer sig lidt længere ude, hvor vandet bliver dybere og nemmere at svømme i.

Her kan I snorkle med rokker, havskildpadder og små og store tropefisk - lige fra de nuttede klovnefisk til de farvestrålende papegøjefisk. Takket være øens afsondrede beliggenhed og det meget begrænsede antal besøgende er koralrevet fuldstændigt intakt, og I vil opleve noget af det bedste og rigeste marineliv, som Seychellerne kan byde på - direkte fra stranden.

I vintermånederne lægger havskildpadderne æg på stranden, og om foråret kan I være heldige at se de nyudklækkede unger foretage den første rejse til havet.

XL Seychelles Denis Island Giant Tortoise & Env Officer

Naturoplevelser for alle aldre

Oppe på land kan I udforske øen via de anlagte vandrestier og løberuter, der går gennem skoven. Også her stortrives både flora og fauna helt upåvirket af jeres tilstedeværelse. Det er en eventyrlig tur gennem knæhøjt græs og mellem velduftende buske, kokospalmer og mangotræer med tunge frugter, ranke mahogni- og palisandertræer. Blomstrende hibiscus, bougainvillea og frangipani lyser muntert op midt i alt det grønne, og fuglenes morgensang bliver til den smukkeste symfoni rundt om jer.

Denis Island er hjemsted for en række af verdens mest sjældne fugle, herunder røde dayaldrosler, sorte paradisfluesnappere og seychelliske væverfugle. Tag på fuglespotting med resortets profesionelle naturguide, hvis I vil vide mere om det enestående naturliv.

En af stierne fører jer til øens farm, der står for produktionen af frugter, grøntsager, urter, æg og mælk til resortets restaurant. Børnene vil elske at hilse på farmens tamme ænder, geder og andre dyr, og kolonien af de kæmpemæssige landskildpadder er et fascinerende møde for store og små.

En ø - En legeplads

Øens skov og strand er et fantastisk eventyrrige at tage på opdagelse i for børn i alle aldre. I kan fiske fra stranden, kæle med dyr og skildpadder ved farmen og tage med naturguiden ud og tilse øens sjove fugle. Restaurantens kokke tilbereder beredvilligt særlige børneretter og serverer også gerne tidlig middag for de små, og har mor og far brug for lidt alenetid, kan her også arrangeres babysitting.

Det, der gør Denis Island særligt familieegnet er imidlertid hverken naturen eller faciliteterne, men selve ø-oplevelsen. Få steder som her kan I som forældre give los, og både I og børnene vil elske den afslappede frihed, der hører til at være på en lillebitte ø, hvor man aldrig er langt fra hinanden. Lad trygt børnene løbe på opdagelse - og nyd selv freden imens.

XL Seychelles Denis Island Lounge 1
XL Seychelles Denis Island Bedroom Beach Villa
View From Restaurant
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Lad spaen komme til jer

Der er ingen spa på Denis Island. Det professionelle spa-personale udfører i stedet behandlingerne i de idylliske omgivelser i jeres egen, private gårdhave. De æteriske olier og øvrige produkter er fremstillet af øens egne ressourcer, og behandlingerne er inspireret af de lokale, holistiske traditioner. Der er også mulighed for at få massage ved stranden.

Gourmetoplevelser ved havet

Resortets restaurant ligger yderst på den nordvestlige landtange, og udsigten over det uendelige ocean er uovertruffen. Her er et hyggeligt loungeområde med en velassorteret bar, hvor I kan nyde en drink før eller efter middagen.

Middagen tilberedes hver aften af friske, lokale råvarer og ofte med fisk, der lige er hevet op af vandet ud for øen. De fleste aftener serveres en fastlagt, femretters menu, mens de øvrige aftener er temaaftener med live cooking, hvor kokkene tilbereder bl.a. japanske og kreolske specialiteter.

For en ekstra romantisk oplevelse er det muligt at arrangere en privat middag på stranden eller hjemme på jeres terrasse i stearinlysenes skær.

Indholdsrige feriedage til lands og vands

Hele Denis Island står til jeres disposition, og I kan faktisk gøre, hvad I vil her - så længe det ikke er til gene for naturen, dyrene eller de andre beboere, naturligvis. Det frugtbare hav indbyder til oplevelsesrige dykker- og fiskerture. Kysten kan I også udforske med kajak i jeres helt eget tempo.

På øen finder I et lille kunsthåndværksted, hvor I kan få indsigt i de seychelliske håndværkstraditioner og den kreolske brugskunst, og i resortets hyggelige bibliotek kan I spille snooker og skak. Læg jer til rette ved resortets pool, hvis I trænger til et afbræk fra stranden.

Villaer og cottages

De store, lækre villaer ligger alle ved stranden og er konstrueret, så I bor helt uforstyrret af jeres naboer. Når I er her, føles det vitterligt som om, at I er de eneste mennesker på hele øen. Indretningen er indbegrebet af en eksotisk tropevilla med rustikke, kreolske detaljer og lokale træsorter. Der er flere forskellige villatyper at vælge mellem - tal gerne med os om jeres behov, så vi kan finde den helt rette feriebolig til jer.

I alle villaer har I docking station, hårtørrer, te- og kaffefaciliteter, minikøleskab, vinkøleskab, strygebræt, aircondition og loftsvifte. Glemt alt om verden derhjemme - her er intet tv og intet WiFi. Nyd det!

Beach Cottage

90 m2 villa beliggende i første række til vandet med stor terasse og egne solsenge på stranden ud for villaen. Villaen er i åbent plan med soveafdeling med dobbeltseng og et mageligt loungeområde. Det store badeværelse åbner op ud til jeres lukkede gårdhave. I kan ogås booke en Deluxe Beach Cottage, som er 20 m2 større og tillige har en større terasse mod stranden indrettet med en lille pavillon og daybed. Begge villaer har plads til to voksne og to børn under 12 år eller to voksne og et barn under 18 år.

Beachfront Spa Cottage

Disse villaer på 150 m2 ligger ligeledes direkte ud til vandet og har en stor terrasse samt wellnesspavillon i gårdhaven - perfekt til en afstressende spabehandling derhjemme. Indretning i åbent plan med dobbeltseng og loungeområde samt åbent badeværelse mod gårdhaven. Plads til to voksne og to børn under 12 år eller to voksne og et barn under 18 år.

Family Cottage

Det oplagte valg for børnefamilien. Villaen består af et separat soveværelse med dobbeltseng samt en stor stue med to enkeltsenge, som kan anvendes af børnene. Den store terrasse, der vender mod havet, er indrettet med lounge- og spiseområde. som de øvrige villaer er her et eksklusivt, åbent badeværelse ud mod den lukkede gårdhave. En Family Cottage er på 169 m2 og kan rumme op til to voksne og tre børn.

Beach Villa

Resortets mest eksklusive villa ligger ud til et privat strandstykke, og i den store gårdhave har i jeres egen lille pool samt et lækkert spiseområde med grill. Indvendigt er den 325 m2 store villa indrettet med en dobbeltseng og et stort loungeområde sant åbent badeværelse mod gårdhaven med dobbelt brus. I en Beach Villa kan der bo to voksne og to børn under 12 år eller to voksne og et barn under 18 år.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Seychellerne

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Seychellerne. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.