XL Seychelles Beach Sand People Sea Swimming Rocks
Oplevelse på Seychellerne

Paradisets have og verdens smukkeste strand

Privat udflugt til Vallée de Mai og Anse Lazio

Oplev regnskoven Vallée de Mai med de forunderlige nødder coco de mer og fortsæt til stranden over alle strande, Anse Lazio. Flere gange kåret til verdens smukkeste! I har privat guide og styrer selv tiden i paradis.

I hjertet af Praslin på Seychellerne ligger Vallée de Mai. Et besøg i her er obligatorisk på rejser til Praslin. Den urskovslignende nationalpark er et af UNESCO's mindste World Heritage Sites, men den rummer en enestående biodiversitet. 

Planterigets egen seksualundervisning

I 1800-tallet mente britiske opdagelsesrejsende, at Vallée de Mai var det oprindelige Edens Have. En af årsagerne var de enorme palmetræer, der bærer verdens største nød, coco de mer. 

Der er et han-træ og et hun-træ. Og man er ikke i tvivl om, hvad der er hvad! Hun-træets frugt ligner et kvindeskød og vejer op til 30 kg. Som om det ikke var nok, har han-palmen en lang, falloslignende blomst. Tidligere troede man da også, at coco de mer-nødden var et kraftigt afrodisiakum, et middel, der øgede den seksuelle lyst. 

Praktisk information

I bliver hentet på jeres hotel eller i lufthavnen, hvis I skal på udflugt direkte efter ankomsten. I har chaufføren i 6-7 timer, og vil I være kortere tid på stranden, kan I bede om at blive kørt andre steder hen. Dagen er jeres. 

XL Seychellerne Praslin Vallee De Mai Stairs Signs
Xl Seychelles Valeé De Mai Tour Coco De Mer Nut Staff
XL Seychelles Praslin Anse Lanzio Beach Stones Rocks Sea Trees

Det skal I opleve

På vandretur i Vallée de Mai

Når I træder ind i Vallée de Mai omfavnes I af den tætte urskov. Coco de mer-palmerne strækker sig op til 35 m i vejret med op til 10 meter lange blade. Mellem palmerne vokser flere andre endemiske træer og buske. Her lever sjældne fugle og krybdyr, og I kan bl.a. være heldige at spotte den sjældne sorte papegøje.

I vandrer ca. en time ad snoede stier og passerer pittoreske vandfald og vandløb.

Guddommelige Anse Lazio

Seychellerne har nogle af verdens mest enestående strande. Det handler ikke bare om fint sand og klart vand, men om den nærmest ubeskrivelige stemning.  Én strand hæver sig over alle de andre. Anse Lazio. Den skal i besøge nu.

Den lange bugt har den helt rigtige form. Som en nymåne eller et smil, der matcher det, I automatisk får på læben. På land danner den tætte vegetation en grøn mur med masser af skygge. Vender I jer, mødes I af en magisk turkisblå farve i det stille vand. 

Hvor længe vil I være i paradis?

Hist og her ligger klipperne som rene kunstværker. Den varme granitfarve danner en smuk kontrast til det blå, hvide og grønne. Vind og vejr har formet klipperne, så de nærmest virker bløde at røre ved, og naturens billedhugger har strøet klipperne ud i fuldendt harmoni. 

Hvor længe vil I være i paradis?

I bliver sat af på stranden og aftaler med jeres chauffør, hvor længe I vil være der. Vi anbefaler 4-5 timer. Der er flere steder at købe mad, og for enden af stranden ligger Honesty Bar, der er ubemandet. I tager bare og lægger penge, der passer. 

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Seychellerne

Alt på denne rejse til Seychellerne kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Seychellerne.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.