• Anse Lazio på Praslin, Seychellerne er en af verdens smukkeste strande
 • Den idylliske Anse Lazio-strand på Praslin, Seychellerne
 • Den mystiske Coco de Mer-nød i Vallée de Mai på Praslin, Seychellerne
 • Han-palmens frugt på Coco de Mer-træet i Vallée de Mai på Praslin, Seychellerne
 • Anse Lazio på Praslin set fra luften

Paradisets Have og verdens smukkeste strand

Privat udflugt til Vallee de Mai og Anse Lazio

Stranden Anse Lazio på Praslin, Seychellerne
Læs mere

Oplev regnskoven Vallee de Mai med de forunderlige nødder coco de mer og fortsæt til stranden over alle strande, Anse Lazio. Flere gange kåret til verdens smukkeste! I har privat guide og styrer selv tiden i paradis.

Oplev urskoven i Vallée de Mai på rejser til Praslin på SeychellerneI hjertet af Praslin på Seychellerne ligger Vallée de Mai. Et besøg i her er obligatorisk på rejser til Praslin. Den urskovslignende nationalpark er et af UNESCO's mindste World Heritage Sites, men den rummer en enestående biodiversitet. 

En dreng på Praslin med en kokosnød, SeychellernePlanterigets egen seksualundervisning

I 1800-tallet mente britiske opdagelsesrejsende, at Vallée de Mai var det oprindelige Edens Have. En af årsagerne var de enorme palmetræer, der bærer verdens største nød, coco de mer. 

Han-palmens frugt på Coco de Mer-træet i Vallée de Mai på Praslin, SeychellerneDer er et han-træ og et hun-træ. Og man er ikke i tvivl om, hvad der er hvad! Hun-træets frugt ligner et kvindeskød og vejer op til 30 kg. Som om det ikke var nok, har han-palmen en lang, falloslignende blomst. Tidligere troede man da også, at coco de mer-nødden var et kraftigt afrodisiakum, et middel, der øgede den seksuelle lyst. 

Smukt vandfald i Vallée de Mai på Praslin, SeychellernePå vandretur i Vallée de Mai

Når I træder ind i Vallée de Mai omfavnes I af den tætte urskov. Coco de mer-palmerne strækker sig op til 35 m i vejret med op til 10 meter lange blade. Mellem palmerne vokser flere andre endemiske træer og buske. Her lever sjældne fugle og krybdyr, og I kan bl.a. være heldige at spotte den sjældne sorte papegøje.

I vandrer ca. en time ad snoede stier og passerer pittoreske vandfald og vandløb.

Anse Lazio på Praslin, Seychellerne er en af verdens smukkeste strandeGuddommelige Anse Lazio

Seychellerne har nogle af verdens mest enestående strande. Det handler ikke bare om fint sand og klart vand, men om den nærmest ubeskrivelige stemning.  Én strand hæver sig over alle de andre. Anse Lazio. Den skal i besøge nu.

Den lange bugt har den helt rigtige form. Som en nymåne eller et smil, der matcher det, I automatisk får på læben. På land danner den tætte vegetation en grøn mur med masser af skygge. Vender I jer, mødes I af en magisk turkisblå farve i det stille vand. 

Anse Lazio på Praslin, Seychellerne er en af verdens smukkeste strandeHist og her ligger klipperne som rene kunstværker. Den varme granitfarve danner en smuk kontrast til det blå, hvide og grønne. Vind og vejr har formet klipperne, så de nærmest virker bløde at røre ved, og naturens billedhugger har strøet klipperne ud i fuldendt harmoni. 

Hvor længe vil I være i paradis?

I bliver sat af på stranden og aftaler med jeres chauffør, hvor længe I vil være der. Vi anbefaler 4-5 timer. Der er flere steder at købe mad, og for enden af stranden ligger Honesty Bar, der er ubemandet. I tager bare og lægger penge, der passer. 

Den idylliske Anse Lazio-strand på Praslin, SeychellernePraktisk information:
I bliver hentet på jeres hotel eller i lufthavnen, hvis I skal på udflugt direkte efter ankomsten. I har chaufføren i 6-7 timer, og vil I være kortere tid på stranden, kan I bede om at blive kørt andre steder hen. Dagen er jeres. 

 
Maria Andkær Øien

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.