Xl Singapore Dim Sum In Bamboo Steamer
Oplevelse i Singapore

Smag på Singapore

Få indblik i Singapores kultur og mangefoldige madscene

Man kan lære meget om et land gennem dets køkken. Det gælder ikke mindst Singapore, der blev grundlagt som handelsstation af briterne i 1819 og lige siden har tiltrukket immigranter fra hele Sydøstasien. Udforsk nye smagsoplevelser med privat guide.

De fleste indbyggere i Singapore har en lidenskab til fælles: Mad. Få syn for sagn på en guidet udflugt til byens fascinerende madscene. Her er noget for enhver smag. Lige fra fine gourmetrestauranter til gadekøkkener, hvor den etniske mangfoldighed folder sig ud i et væld af eksotiske retter. Her samles folk fra alle nationaliteter og samfundslag ved simple plastikborde for at spise billig nudelsuppe, krabber i chilisauce og andre lækkerier til langt ud på aftenen.

Bruger de smør i kaffen?

I starter i en indisk coffee shop, hvor I skal smage en typisk Singapore-morgenmad: Roti Prata er et fladbrød, som også spises med f.eks. dhal curry til frokost og menes at være indført af indvandrere fra Punjabi i en fjern fortid. Uanset ophavet er brødet i dag et sprødt indslag i det lokale køkken.

Måske har I også mod på at skylle efter med en anden publikumsfavorit? Prøv Kopi gu you, kaffe med sød kondenseret mælk og smør, som smagsmæssigt må siges at give caffe latten baghjul.

Peranakan-kulturens unikke køkken

Der bliver også tid til en rundvisning på Peranakan Museum, hvor I lærer om den spændende kultur, der har sat sit præg på Singapore. Perankan er efterkommere af kinesiske og indiske immigranter, som giftede sig med ikke-muslimske lokale fra den malaysiske halvø. Sammen skabte de en unik kultur og ikke mindst et særligt køkken, der adskiller sig fra både det kinesiske og det malaysiske.


Et godt sted at få en introduktion til kulturen er bydelene Joo Chiat og Katong samt de fine kulørte byhuse langs Koon Seng Road, der traditionelt har været beboet af peranakans.

Xl Singapore Satay Street Food Market
The Market Laksa Lemak
Xl Singapore Ice Cream Sandwich Popular Street Snack

Streetfood i lange baner

Det er også peranakan-kulturen, der står bag en af Singapores mest elskede retter, som I selvfølgelig skal smage: Den krydrede nudelsuppe Laksa med fisk og skaldyr. I kommer også forbi områdets sprudlende hawker markets, der er navnet på Singapores travle streetfood markeder, og prøvesmager alt fra Chicken Rice og Popiah-forårsruller til Teochew Kueh-dumplings. 

I fortsætter ned til Ceylon Road, hvor I skal besøge Sri Senpaga Vinayagar-templet, der er et af de ældste hindutempler i Singapore. Og lærer om religionen og dens rolle i bystaten i dag.

I slutter jeres kulinariske karruseltur i Singapore med et besøg i en lokal butik, der er berømt for specialiteten bak-kwa, som er tørret og saltet kød i mange varianter. Selv om I sikkert ikke kan klemme mere ned nu, er det fascinerede at se, hvordan de griller kødet til perfektion.

Velbekomme!

Praktiske oplysninger

Dagens udflugt hedder ikke Singapore Food Trail Adventure for ingenting: I kommer vidt omkring, også smagsmæssigt, så husk fornuftigt fodtøj – og en god appetit!

Turen er fleksibel og med privat guide, og kan tilpasses familier med børn også. I hentes på jeres hotel 8.30 og køres tilbage 12.30. Mad og snacks undervejs samt to mineralvand er inkluderet.

Håndplukkede rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

XL Bali Bulgari Resort The Bulgari Bar 02
Ubud, Bali, Asien

Drømmerejse til Singapore og Bali

14 dage fra

52.000 kr.

Glæd jer til

Luksus på 5* designhotel i Singapore

Guidet tur til de bedste gadekøkkener i Singapore

Chapung Sebali 4+* i højlandet nær kunstnerbyen Ubud

Cykeltur til Balis vulkaner, rismarker og landsbyer

Overdådig poolvilla på Bulgari Resort Bali 5+*

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Singapores

Alt på denne rejse til Singapore kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Singapore.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.