• Smag den traditionelle ret "laksa" på Singapore Food Trail Adventure
 • Besøg hindutemplet Sri Senpaga Vinayagar på Singapore Food Trail Adventure
 • Kopi gu you, eller kaffe med smør, på Singapore Food Trail Adventure!

Smag på Singapore

Få indblik i Singapores kultur og mangfoldige madscene med privat guide

Koon Seng Road på Singapore Food Trail Adventure
Læs mere

Man kan lære meget om et land gennem dets køkken. Det gælder ikke mindst Singapore, der blev grundlagt som handelsstation af briterne i 1819 og lige siden har tiltrukket immigranter fra hele Sydøstasien.

Udforsk Singapores madmarkeder på Singapore Food Trail AdventureDe fleste indbyggere i Singapore har en lidenskab til fælles: Mad. Få syn for sagn på en guidet udflugt til byens fascinerende madscene. Her er noget for enhver smag. Lige fra fine gourmetrestauranter til gadekøkkener, hvor den etniske mangfoldighed folder sig ud i et væld af eksotiske retter. Her samles folk fra alle nationaliteter og samfundslag ved simple plastikborde for at spise billig nudelsuppe, krabber i chilisauce og andre lækkerier til langt ud på aftenen.

Kopi gu you, eller kaffe med smør, på Singapore Food Trail Adventure!Bruger De smør i kaffen?

I starter i en indisk coffee shop, hvor I skal smage en typisk Singapore-morgenmad: Roti Prata er et fladbrød, som også spises med f.eks. dhal curry til frokost og menes at være indført af indvandrere fra Punjabi i en fjern fortid. Uanset ophavet er brødet i dag et sprødt indslag i det lokale køkken. Måske har I også mod på at skylle efter med en anden publikumsfavorit? Prøv Kopi gu you, kaffe med sød kondenseret mælk og smør, som smagsmæssigt må siges at give caffe latten baghjul.

Koon Seng Road på Singapore Food Trail AdventurePeranakan-kulturens unikke køkken

Der bliver også tid til en rundvisning på Peranakan Museum, hvor I lærer om den spændende kultur, der har sat sit præg på Singapore. Perankan er efterkommere af kinesiske og indiske immigranter, som giftede sig med ikke-muslimske lokale fra den malaysiske halvø. Sammen skabte de en unik kultur og ikke mindst et særligt køkken, der adskiller sig fra både det kinesiske og det malaysiske. Et godt sted at få en introduktion til kulturen er bydelene Joo Chiat og Katong samt de fine kulørte byhuse langs Koon Seng Road, der traditionelt har været beboet af peranakans.

Smag den traditionelle ret "laksa" på Singapore Food Trail AdventureStreetfood i lange baner

Det er også peranakan-kulturen, der står bag en af Singapores mest elskede retter, som I selvfølgelig skal smage: Den krydrede nudelsuppe Laksa med fisk og skaldyr. I kommer også forbi områdets sprudlende hawker markets, der er navnet på Singapores travle streetfood markeder, og prøvesmager alt fra Chicken Rice og Popiah-forårsruller til Teochew Kueh-dumplings. 

I fortsætter ned til Ceylon Road, hvor I skal besøge Sri Senpaga Vinayagar-templet, der er et af de ældste hindutempler i Singapore. Og lærer om religionen og dens rolle i bystaten i dag.

I slutter jeres kulinariske karruseltur i Singapore med et besøg i en lokal butik, der er berømt for specialiteten bak-kwa, som er tørret og saltet kød i mange varianter. Selv om I sikkert ikke kan klemme mere ned nu, er det fascinerede at se, hvordan de griller kødet til perfektion.

Velbekomme!

Besøg hindutemplet Sri Senpaga Vinayagar på Singapore Food Trail AdventurePraktiske oplysninger

Dagens udflugt hedder ikke Singapore Food Trail Adventure for ingenting: I kommer vidt omkring, også smagsmæssigt, så husk fornuftigt fodtøj – og en god appetit!

Turen er fleksibel og med privat guide, og kan tilpasses familier med børn også. I hentes på jeres hotel 8.30 og køres tilbage 12.30. Mad og snacks undervejs samt to mineralvand er inkluderet.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.