XL Bali Bulgari Resort The Bulgari Bar 02

Drømmerejse
til Singapore og Bali

Drømmerejse til Singapore og Bali

14 dage fra 51.500 kr.

Kontakt Anny

Tlf. 33 320 320

Natur, forkælelse og stilfuld designluksus inklusiv Bulgari Resort Bali

Tag på en eventyrlig rejse fra Singapores skyskrabere og gadekøkkener til Balis forunderlige højland, risterrasser og dramatiske klippekyster. Akkompagneret af Bulgaris femstjernede forkælelse og sans for detaljer.

Glæd jer til

 • Luksus på 5* designhotel i Singapore
 • Guidet tur til de bedste gadekøkkener i Singapore
 • Chapung Sebali 4+* i højlandet nær kunstnerbyen Ubud
 • Cykeltur til Balis vulkaner, rismarker og landsbyer
 • Overdådig poolvilla på Bulgari Resort Bali 5+*

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Singapore 2 nætter på Singapore 2 Højdepunkter Duft og smag på Singapore med en byvandring i Singapores levende madkultur Duft og smag på Singapore med en byvandring i Singapores levende madkultur
Ubud, Bali 4 nætter på Ubud, Bali 4 Højdepunkter Fra Kintamani cykler I gennem kaffeplantager og snævre junglestier indtil I når tilbage til Ubud. I kommer helt tæt på det autentiske Bali og møder Balis lokalsamfund på nærmeste hold. Og bare rolig - turen er næsten ned ad bakke hele vejen Fra Kintamani cykler I gennem kaffeplantager og snævre junglestier indtil I når tilbage til Ubud. I kommer helt tæt på det autentiske Bali og møder Balis lokalsamfund på nærmeste hold. Og bare rolig - turen er næsten ned ad bakke hele vejen
Pecatu, Bali 5 nætter på Pecatu, Bali 5 Højdepunkter I det sydlige Bali venter fantastiske panoramaudsigter og ægte forkælelse på Bulgari Resort Bali I det sydlige Bali venter fantastiske panoramaudsigter og ægte forkælelse på Bulgari Resort Bali
XL Rice Terrace House Village Bali Indonesia
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Smagen af Singapore

Rejsen starter i Singapore, hvor I skal  bo på det luksuriøse designhotel The Warehouse 5* ved charmerende Robertson Quay ud til Singapore River. I skal opleve alt fra historiske købmandshuse og hindutempler til velduftende gadekøkkener og glasklædte skyskrabere. Kort sagt Singapores fortid og nutid kogt ned til en bouillonterning.

Inspirerende eventyr i Balis højland

Rejsen fortsætter nu til Chapung Sebali 4+* i Balis centrale højland. Glæd jer til rismarker, frodig jungle og spændende lokalsamfund.

De næste dage skal I blot koncentrere jer om at slappe af ved poolen, i spaen eller måske tage en afstikker til kunstnerbyen Ubud, der gemmer på alt fra caféer, barer og spisesteder til butikker og gallerier og et naturreservat med aber. I skal også på morgenvandring i rismarkerne og på cykelsafari til små landsbyer.

Bulgari Resort Bali 5+* - En lille uge i paradis

Efter oplevelsesrige dage i Ubud venter det sublime luksusresort Bulgari Resort Bali 5+*, der ligger helt ud til klippekanten på Balis sydkyst. 

I sætter helt selv tempoet for dagene. Slap af ved poolen og den private strand. Nyd jeres overdådige villa og fredfyldte stunder i spaen. Og vælg mellem tre gourmetrestauranter, hvis køkkener er en hyldest til Italien og Indonesiens kulinariske traditioner.

Xl Singapore Singapore Flyer Ferris Wheel
XL Bali Spa Flowers Coconut People Indonesia
Xl Indonesien Komodo Dragon Indonesia Animal Bali
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersys. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, som ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

Xl Singapore Merlion Fountain Dragon Skyline

I rejser fra København på dag 1 og ankommer til Singapore på dag 2. Her bliver I hentet og kørt til The Warehouse Hotel 5* ved Robertson Quay, hvor I har to overnatninger.

Designhotel i gammelt pakhus

The Warehouse Hotel er et gammelt pakhus der på fornemmeste vis har integreret fortiden i nutiden. Pakhuset er fra 1895 og idag er de industrielle rammer sublimt indrettet med moderne design og velbevarede historiske detaljer. Når I tilsætter førsteklasses gastronomi, svalende poolområde og komfortable værelser, så har I den perfekte base i Singapore.

XL Singapore The Warehouse Hotel Waterfront View
XL Singapore The Warehouse Hotel Lobby And Bar Panorama
XL Singapore The Warehouse Hotel Po Food Communal 1

Xl Singapore Satay Street Food Market

I dag skal I på en byvandring med fokus på Singapores levende madkultur. I bliver hentet om morgenen på jeres hotel af en engelsktalende guide, som tager jer med til byens bedste gadekøkkener.

Lad jer imponere af de smukke seværdigheder undervejs, mærk byens stemning og stil sulten i de duftende gadekøkkener. I har resten af dagen til at slå mave oven på de mange smagsprøver.

Xl Singapore Botanical Garden Garden By The Bay

Shopping over og under jorden

Singapore er en fantastisk levende by, og der er rigeligt med oplevelser. Foruden shopping langs Orchard Road – byens bankende hjerte med masser af leben, smarte biler og designmærker – er der hundredvis af malls. Nogle er endda under jorden. Vil I have en oplevelse ud over det sædvanlige, kan I besøge China Town, Little India eller Arab Street. North Bridge Road er også oplagt, hvis I er på jagt efter elektronik.

Måske vil I hellere opleve byen fra oven? Prøv verdens største pariserhjul Singapore Flyer, som rager 165 meter op. Eller se en af Singapores symboler såsom ’Løven’ ved Fullerton Hotel. Specielt om aftenen er her en fantastisk udsigt bl.a. over Singapores operahus.

XL Singapore The Warehouse Hotel Pool

En svalende tur i poolen

Efter indtryksrige dage i byens gader kan I passende benytte jer af The Warehouse's poolområde. Finder der en bedre måde at afslutte dagen på?

Xl Bali Chapung Sebali Jungle Fish Aerial

I bliver kørt til lufthavnen og flyver videre til Bali, hvor vores lokale repræsentant byder jer velkommen. Herefter sættes kursen mod Ubud i øens frodige midte, hvor I har fire overnatninger på Chapung Sebali 4+*. Resortet ligger naturskønt på en bakketop i den tropiske jungle, blot et stenkast fra Ubuds mange kulturtilbud.

Gourmet, spa og cocktails ved poolkanten

Glæd jer til resortets gourmetrestaurant, hvor I kan smage det moderne asiatiske køkken eller nyde en kølig cocktail ved poolkanten. Om aftenen venter jer delikate cocktails i boutiquehotellets stemningsfulde speakeasy bar, The Blind Pig.

Xl Bali Chapung Sebali Jungle Fish Pool Bar
Xl Bali Chapung Sebali Jungle Fish Restaurant Brunch Fruits
Xl Bali Chapung Sebali Deluxe Suite View

XL Monkey Eating Banana Animal Indonesia Bali

I har hele dagen på egen hånd. Mulighederne er mange. I kan f.eks. tage på vandretur i risterasserne, besøge Abeskoven eller det lokale marked i Ubud. Eller blot nyde en dag tilbagelænet dag i spaen eller ved hotellets store infinity-pool.

I dag skal I opleve Balis fantastiske natur og kultur på en guidet cykeltur. Turen foregår på mountainbikes og selvfølgelig iført hjelm.

I starter tidlig morgen med en biltur til foden af vulkanen ved Kintamani. Herfra går ruten tilbage til Ubud – ned ad bakke stort set hele vejen. Undervejs cykler I gennem kaffe- og tobaksplantager og under palmeblade på snævre junglestier.

Vi har sikret, at ruten leder jer ind gennem nogle af de mindre besøgte landsbyer, så I får det maksimale udbytte af udflugten og kommer helt tæt på Balis lokalsamfund.

XL Bali Cycling

I har hele dagen på egen hånd. Måske er det i dag, I begynder dagen med en yogatime med udsigt til bjergene og junglen eller bliver forkælet i Shapung Spa, som tilbyder en bred vifte af skønhedsbehandlinger så som traditionel balinesisk og ayurvedisk massage, shiatsu, body scrubs, aromaterapi, ansigtsbehandlinger og manicure.

Skal der ske lidt ekstra, kan I tilmelde jer en udflugt og flyde ned af Ayung-floden på en rafting-ekspedition eller besøge Ubuds mange hyggelige caféer, spisesteder og butikker. 

XL Green Rice Fields On Bali Island, Jatiluwih Near Ubud, Indonesia
XL Bali Statue Temple Ubud Market Indonesia
XL Ubud Twin Baby Monkeys Indonesia Bali

I dag forlader i Balis frodige jungle og kører videre til Uluwatu, der er Balis sydligste punkt. Her skal I bo på Bulgari Resort Bali 5+*. Undervejs ser I landskabet forvandle sig fra tæt jungle til dramatiske klippeskråninger med fantastiske panoramaudsigter, afslapning og ro.

Her er I langt fra gadesælgere og Ubuds byliv, men finder stadig trendy caféer og restauranter spredt ud mellem rå natur og luksuriøse hoteller.

XL Bali Bulgari Resort One Bedroom Ocean Cliff Villa 02
XL Bali Bulgari Resort The Private Beach
XL Bali Bulgari Resort Sangkar Restaurant 02

Det skønne liv på kanten

I har fem overnatninger på Bulgari Resort Bali, hvor I skal forkæles på ægte Bulgari-manér med personlig service, kulinariske oplevelser, spa og afslapning. Resortet strækker sig ud til kanten af klippekysten, der rejser sig af havet og giver en dramatisk udsigt.

 

Fra dag 9 til 12 er tiden helt jeres egen, og det er et godt udgangspunkt for at komme længere ned i gear, nyde mere forkælelse og måske udforske området.

Besøg det nærliggende Uluwatu-tempel eller Labuan Sait Beach, som er rå med stejle klippeskrænter og store bølger. Her er billedskønt og perfekt til en dag på stranden. Betragt de mange dygtige surfere, der valfarter hertil for at fange den perfekte bølge.  

XL Bali Bulgari Resort The Pool

Jeres eventyr fra Singapore til Bali er ved at være ved vejs ende. Nyd en sidste dukkert i poolen og sug de sidste indtryk af paradis til jer, inden turen går til lufthavnen godt 17 km fra hotellet.

I ankommer i Danmark på dag 14.

XL Bali Indonesian Bride Prays Woman People
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København – Singapore // Singapore – Denpasar // Denpasar – København
 • Al transport mellem lufthavne og hoteller
 • Alle skatter, afgifter og ekspeditionsgebyrer
 • 2 nætter på The Warehouse Hotel 5* i Singapore. River View Room inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Smag på Singapore
 • 4 nætter på Chapung Bali 4+* på Bali. Deluxe suite inkl. morgenmad
 • 60 minutters spabehandling for 2 voksne på Chapung Sebali
 • Oplevelse: Cykeltur til vulkaner, landsbyer og rismarker
 • 5 nætter på Bulgary Bali. Ocean view One Bedroom villa inkl. morgenmad
Pris per person ved 2 voksne
Drømmerejse til Bali og Singapore
RejseperiodeDobbelt
01.05.24 ‑ 14.05.2463.000‑65.000
15.05.24 ‑ 30.06.2451.000‑59.000
01.07.24 ‑ 31.08.2459.000‑67.000
01.09.24 ‑ 30.09.2453.000‑55.000
01.10.24 ‑ 31.10.2454.000‑63.000
01.11.24 ‑ 23.12.2451.000‑60.000
24.12.24 ‑ 03.01.2576.000‑83.000
01.02.25 ‑ 14.04.2551.000‑57.000
16.04.25 ‑ 30.04.2553.000‑55.000
01.05.25 ‑ 14.05.2566.000‑68.000
15.05.25 ‑ 30.06.2553.000‑62.000
01.07.25 ‑ 31.08.2562.000‑70.000
01.09.25 ‑ 06.09.2556.000‑58.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • I perioden 21. december 2023 - 6. januar 2024 er 60 minutters spabehandling ikke inkluderet i opholdet på Chapung Sebali
 • I perioden 24. december 2023 - 5. januar 2024 er 1 x middag og 60 minutters spabehandling ikke inkluderet i opholdet på Six Senses Uluwatu.
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Singapore og Bali

Alle rejser til Singapore og Bali kan skræddersyes efter jeres drømme, og det er naturligvis også en mulighed at tage børn med på denne skønne rejse.

Tal med jeres rejserådgiver om de mange muligheder samt priser for rejser med børn.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.