Xl Scotland Kingussie Killiehuntly Farmhouse House Landscape
Kingussie, Skotland

Killiehuntly Farmhouse

Skotsk landidyl med et strejf af Skandinavien

Nyd et lille boutiquehotel i det smukke skotske højland. Killiehuntly Farmhouse er fyldt med historisk sjæl kombineret med moderne skandinavisk hygge og komfort takket være stedets danske ejere.

I er i Cairngorms National Park mellem floderne River Tromie og Feith Dhubh og mindre end 2 km fra River Spey. Et område, hvor whiskydestillerierne ligger tæt og Skotlands natur viser sig fra sin bedste side. Her er det lille guesthouse Killiehuntly Farmhouse simpelthen drømmen om Skotland i al sin skønne udstråling.

Stenhus med design og rustik skønhed

De første sten til det gamle stenhus blev lagt helt tilbage i 1603. Siden er der sket meget med renovering og komfort, så I kan træde inden for i et moderne guesthouse, hvor indretningen står i kontrast til det rustikke ydre og samtidig supplerer den på perfekt vis, så man føler sig hjemme med det samme.

I møder fine detaljer, smukke farver, danske møbeldesignere, skønne ildsteder og kunst, der fuldender den både varme og moderne stemning. Bag indretningen står danske Anne Storm Pedersen, der også ejer stedet sammen med sin mand Anders Holch Povlsen, der begge har en enorm kærlighed til Skotlands natur.

Naturoplevelser i Cairnforms National Park

Killiehuntly Farmhouse kan hjælpe med udflugter i 4x4, guidede vandreture, rideture og også fisketure efter laks og ørred ved River Spey. I kan endda kombinere turene, så I rider afsted med fiskeudstyret og forhåbentlig vender hjem med aftensmaden.

Xl Scotland Kingussie Killiehuntly Farmhouse Living Room
Xl Scotland Kingussie Killiehuntly Farmhouse Sauna
Xl Scotland Kingussie Killiehuntly Farmhouse Stables
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Dedikerede skotske værter

Selv om der står danske navne på skødet, så er værtskabet så skotsk, som det kan blive. Det bliver sørget for en dejlig morgenmad ved dagens start, kaffe med kage om eftermiddagen og god mad om aftenen, hvor mange råvarer i sæsonen kommer fra Killiehuntly Farmhouses egen køkkenhave og drivhuse.

Maden indtages sammen med de andre gæster ved langbordene, men I har også rigeligt med plads til at finde en hyggekrog bare til jer. Hele huset er til gæsternes disposition. Det samme er saunaen med mulighed for et koldt dyp udenfor bagefter.

Værelser på Killiehuntly Farmhouse

Der er 5 værelser på Killiehuntly Farmhouse og dermed plads til 10 gæster. Fire værelser ligger i hovedhuset og et femte for sig i en anden bygning.

The Alder Room er det største med himmelseng, skrivebord og badeværelse. The Elm Room er lidt mindre, men stadig med king size seng og eget badeværelse. The Birch Room boasts har også king-size bed, lænestol, skrivebord og flot udsigt over markerne. Dette værelse deler badeværelse med The Oak room, der også nyder flot udsigt til de smukke landskaber. Her er en Queen size seng.

Det sidste værelse, The Hayloft, er i et mindre og meget romantisk stenhus i to etager med flotte fritlagte bjælker. Der er kombineret stue/soveværelse på første sal og et køkken og badeværelse i stueetagen.

Håndplukkede rejser

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Scotland Isle Of Skye Sunset
Skotland, Europa

Nyhavns kompromisløse Skotland

11 dage fra

47.500 kr.

Glæd jer til

God tid til at komme ud af bilen og opleve undervejs

Edinburgh, Fort William og vandreture i Højlandet

Oplevelser væk fra den slagne vej, f.eks. sanketur på Isle of Skye

Vestkystens vilde natur og Cairngorms National Park

Hoteller og lodges, der giver en ekstra dimension til rejsen

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Skotland

Alt på denne rejse til Skotland kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Skotland.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.