Xl Scotland Highlands Cairngorms NP Heather Panorama
Oplevelse i Skotland

Med guide i The Highlands i Skotland

Jeres interesser bestemmer, hvad I skal opleve på en fantastisk dag

Få en vidende og engageret guide stillet til rådighed en hel dag i The Highlands i Skotland. Hør om jeres muligheder og fortæl, hvad I drømmer om at opleve, og få så skræddersyet dagen til jer i spektakulær natur.

Dette er en udflugt i Skotland 100 % i Nyhavn Rejsers ånd. Alt bliver nemlig skræddersyet til jer ud fra jeres ønsker og interesser. Hvad dagen bringer, er der derfor ingen, der ved, før I har drukket en kop morgenkaffe og haft en god snak med jeres guide.

Vandretur eller whisky? eller begge dele?

Én ting er dog sikkert: I kommer til at opleve enestående natur og høre fantastiske fortællinger. Men om det sker på vej fra det ene whiskydestilleri til det næste eller på guddommelige vandreture, er op til jer. Mon ikke, det skal være en god og varieret blanding?

I sætter jer med guiden og gennemgår alle jeres muligheder. Guiden spørger om jeres interesser og også lidt til jeres fysik, for skal I ud i naturen, skal det jo være på stier, der passer til jer. Og så tager I af sted for at være sammen 7-8 timer.

Vandretur ad The Great Glen Way

Et af ikonerne for vandreture i Det Skotske Højland er The Great Glen Way. I kan f.eks. gå de første 17 km fra Fort William til Glenlochy med udsigt til Ben Nevis, der med sine 1.345 meter er Storbritanniens højeste bjerg. Turen leder jer til The Caledonian Canal, som I følger til bredden af Loch Lochy, der længere oppe ad kanalen bliver til Loch Ness.

Xl Scotland Highlands Ben Nevis View Towards Northwest
Xl Scotland Highlands Fort William Steall Falls Hiker
Xl Scotland Highlands Ben Nevis Path

Til toppen af Ben Nevis?

Vil I hellere bestige Ben Nevis? Turen går selvfølgelig op ad stenede stier, men den er ikke så dramatisk, som det lyder. Et par gode kondisko, en fleecetrøje og lidt snacks samt en drikkedunk med vand vil ofte være nok til at nå toppen. I bliver belønnet med fantastiske udsigter på vejen.

Steall Falls og Nevis Gorge

En kortere og nemmere tur er at gå gennem den spektakulære kløft Nevis Gorge til de flotte vandfald Steall Falls. Eller hvad med at gå i Glencoe-dalen og høre om højlandsoprør og dramatiske klan-kampe på vej til Glencoe Falls? Og vi kunne blive ved.

Vil I nyde en god whisky på vejen, så kender jeres guide de lokale destillerier. Vi kan anbefale det næsten 200 år gamle Ben Nevis Destillery for foden af Ben Nevis.

Tal med jeres rejserådgiver hjemmefra

Selv om I kan aftale alt på dagen også ud fra vejr og vind, så tag også en snak med jeres rejserådgiver, før I rejser. Vil I f.eks. gerne ud på mountainbikes, så kan vi sørge for at guiden har dem klar. Og ved I på forhånd, at I vil være mest muligt ude i naturen, så kan guiden arrangere madpakker. Og så videre.

God fornøjelse! 

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Skotland

Alt på denne rejse til Skotland kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Skotland.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.