Xl Scotland Eilean Donan Castle

Skotland i særklasse

Skotland i særklasse

8 dage fra 42.500 kr.

Kontakt Anny

Tlf. 33 320 320

Ikoniske 5* luksushoteller, gourmet og sublime naturoplevelser

Sublime naturoplevelser med private guides, Michelin-gastronomi, frihed med egen bil og et nøje udvalg af de ypperste slotshoteller – fra Edinburgh til Højlandet. Det er opskriften på vores ultimative luksusrejse til Skotland.

Glæd jer til

  • Et eksklusivt eventyr i Skotland med de ypperste hoteller
  • Egen bil og en eventyrlig rute fuld af højdepunkter
  • Historiens vingesus og Michelin-gastronomi på The Balmoral Edinburgh 5*
  • Ikoniske Inverlochy Castle Hotel 5* og privat vandretur i Højlandet
  • Sublime naturoplevelser på vestkysten med The Torridon 4+*

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Edinburg 2 nætter på Edinburg 2 Højdepunkter Skotlands kulturelle højborg og historisk hotel med Michelin-gastronomi. Skotlands kulturelle højborg og historisk hotel med Michelin-gastronomi.
West Ross 3 nætter på West Ross 3 Højdepunkter Gennem landsbyer, skove og dale, over bjerge, floder og stenbroer, og langs store søer på fastlandets vilde vestkyst. Gennem landsbyer, skove og dale, over bjerge, floder og stenbroer, og langs store søer på fastlandets vilde vestkyst.
Fort William 2 nætter på Fort William 2 Højdepunkter Eventyrlig slotsstemning omgivet af et af de smukkeste områder i Det Skotske Højland. Eventyrlig slotsstemning omgivet af et af de smukkeste områder i Det Skotske Højland.
Xl Scotland Inverlochy Castle Lake And Castle

Luksuriøs kør selv-ferie til Skotland med de ypperste hoteller

Fordums urokkelige klasse. Uforstyrret forkælelse, frihed, gastronomi og enestående naturoplevelser – helt uden filter og væk fra mængderne.

På denne rejse til Skotland har vi kombineret det allerbedste, som dette eventyrlige land har at tilbyde – de ypperste hoteller, de mest betagende naturområder og sidst, men ikke mindst, frihed og tid. Frihed med egen bil. Til at udforske og stoppe, når I vil. Og tid til fordybelse og til at nyde det hele. Til at drømme og lade jer indhylle af den særlige ro, råstyrke og storslået ynde, som er Skotland.   

Og det hele begynder og ender med de tre hoteller, vi har udvalgt til denne rejse. Ikoniske hoteller, der på hver deres måde repræsenterer det ypperste af skotsk kulturarv og klasse – fra The Balmoral Edinburgh 5* og Inverlochy Castle Hotel 5* til det lille slotshotel The Torridon 4+* ved Skotlands fjerne og dramatiske vestkyst. Det kan ganske enkelt ikke gøres i bedre stil.

Enestående naturoplevelser og udflugter med private guides

Mere end noget andet, er Skotland natur. Store vidder, klippekyster, bjerge og sagnomspundne søer. Et barskt og eventyrligt smukt land. På denne rejse oplever I en stor del af Skotland – ikke mindst langs den skønne rute, vi lavet til jer. Og så har I god tid til at udforske The Highlands og Skotlands barske vestkyst.

I skal på vandretur med privat guide i Højlandet og ved West Ross på The Torridon har I to hele dage til at udforske den uberørte vestkyst, Isle of Skye og meget mere.

Men inden alt det, venter Edinburgh, som I bl.a. skal udforske med en Mini Cooper – for ikke at nævne en pragtfuld køretur (med mulighed for frokoststop) gennem Cairngorms National Park og en privat whiskysmagning ved Speyside.

Xl Scotland Glencoe

Dagsprogram

I flyver direkte fra Danmark til Skotlands hovedstad Edinburgh, hvor I bliver budt velkommen i lufthavnen og kørt til jeres hotel. Men det her er ikke bare et klassisk luksushotel – det er et skotsk ikon, hvis eneste sidestykke i Edinburgh måske er selveste Edinburgh Castle. Man kan lige så godt starte på toppen.

The Balmoral Edinburgh 5* er på alle måder en verden for sig, en verden med fordums urokkelige klasse og elegance – tilsat de ypperste hoteldyder, udsøgt gastronomi, spa og meget mere. Lige i hjertet af Edinburgh. I har 2 nætter til at nyde det hele sammen en vidunderlig udsigt over Skotlands kulturelle højborg direkte fra jeres værelse. 

Er det i aften I skal opleve en middag på Michelin-restauranten Number One eller er humøret mere til et godt måltid på Brasserie Prince? I kan også gå direkte til en af hotellets barer; Den stemningsfulde bar Scotch har f.eks. flere end 500 forskellige typer whisky. I er trods alt i Skotland.

Xl Scotland Edinburgh Balmoral Bar SCOTCH

Det er jeres første hele dag i Skotland og Edinburgh venter på jer. Efter morgenmad bliver I hentet ved hotellets hoveddør af en lokal guide i en Mini Cooper – I skal nemlig på opdagelse i Edinburghs smalle gader og stræder, efterfulgt af en ægte skotsk pub-frokost.

I vil se og høre om flere af byens største højdepunkter og bedre bevarede hemmeligheder - og måske I gerne vil udforske nogle af dem mere efter frokosten, hvor I har resten af dagen på egen hånd.

Og der er rigelig at udforske i Edinburgh – fra byens historiske gader, skønne parker og National Gallery of Scotland til Edinburgh Zoo og kongeskibet Royal Yacht Britannia. Hør med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker flere forslag eller gerne vil opleve noget særligt på denne eftermiddag.

Xl Scotland Edinburgh Mini Cooper Sightseing

I dag starter jeres ”roadtrip” i Skotland. Det er tid til at tage afsked med storbyen og begive jer ind i Skotlands eventyrlige landsbyer af storslået natur og sagnomspundne stednavne - gennem landsbyer, skove og dale, og over bjerge, floder og stenbroer. Og langs Skotlands store søer eller lochs. Hele vejen til West Ross på fastlandets vilde vestkyst.

Med små 5 timers kørsel er det en god køretur, som venter jer - men ruten er fantastisk og fuld af muligheder for skønne stop i den skotske natur med mange spændende oplevelser undervejs. 

Cairngorms National Park og whiskysmagning ved Speyside

Jeres bil leveres på hotellet og herfra sætter I kurs nordpå forbi den ikoniske, røde jernbanebro Forth Bridge og videre op mod Storbritanniens største nationalpark Cairngorms National Park, hvor I f.eks. kan nyde en frokost i den stemningsfulde landsby Aviemore.

I Cairngorms National Park har vi også arrangeret en privat whiskysmagning i en af de mange legendariske whiskydestillerier ved Speyside – tal med jeres rejserådgiver om det nærmere tidspunkt og hvilke destillerier, der er mulige at besøge på jeres rejsetidspunkt.

Xl Scotland Whisky Trail Speyside Tanks

Ankomst til The Torridon 4+*

Fra Cairngorms National Park forsætter I nordpå forbi Inverness og videre vestpå - hele vejen til West Ross ved Skotlands vestkyst. Snart fører den lille, snoede landevej jer ud i en lysende grøn dal, omgivet af dramatiske bjerge på jeres højre side – og frodige vådområder, der gradvist bliver til fjorden Upper Loch Torridon. Det er et fortryllende område. Og jeres hjem de næste 3 nætter.

The Torridon 4+* er ganske enkelt et af de skønneste hoteller, vi kender noget sted i Skotland. Stemningen, stilen, beliggenheden. Og de barske og storslåede omgivelser. Det hele går bare op i en højere enhed. Glæd jer til drømmeagtige dage med forkælelse og store naturoplevelser.

Måske I vil begynde med en middag på hotellets gourmetrestaurant – eller har I mere lyst til et bistromåltid med en kold øl i de renoverede staldbygninger?  

Xl Scotland West Ross The Torridon Exterior

De næste to dage er jeres og jeres alene. Nyd det skønne hotel og de mange muligheder for at udforske den fabelagtige natur til vands og til lands med alt fra kajak til mountainbike – for ikke at nævne et utal af skønne vandreruter. Nyd stilheden. Storheden. Og de mest uforglemmelige solnedgange. 

I kan også tage bilen og besøge de berømte tropiske haver Inverewe Gardens og ikke mindst den spektakulære kløft Corrieshalloch – ligesom I kan køre en tur til Isle of Skye, hvor I bl.a. kan tage på sanketur med en lokal guide (ikke inkluderet) eller vandre en tur i de betagende Cuilin Hills.  

Hør mere om mulighederne med jeres rejserådgiver og på The Torridon, hvor det det venlige personale altid har gode råd og ideer til aktiviteter.

Xl Scotland Looking Out Over Corrieshalloch Gorge

Det er igen blevet tid til at pakke bilen, men jeres rejse er ikke slut. Så langt fra. I dag sætter I kurs mod Fort William i hjertet af Det Skotske Højland - en fortryllende køretur, som bringer jer gennem nogle af Højlandets største højdepunkter som den lille by Dornie med det ikoniske slotsruin Eilean Donan Castle. 

Fra Dornie kan I f.eks. overveje at køre omvejen over Invermoriston, så I kan følge Loch Ness, Loch Linnhe og den Caledoniske Kanal hele vejen ned til Fort William, hvor I bor de næste 2 nætter på legendariske Inverlochy Castle Hotel 5*.

Glæd jer til eventyrlig slotsstemning, omgivet af et af de smukkeste områder i Det Skotske Højland, Storbritanniens højeste bjerg Ben Nevis (1.345 m) og en fabelagtig golfbane som nabo.

Xl Scotland Inverlochy Castle Exterior Day

Inverlochy Castle Hotel er kort fortalt et eventyrligt hotel og en stor oplevelse i sig selv – men vi har også arrangeret en vandretur i Højlandet med privat guide om formiddagen, hvor I helt selv bestemmer, hvad og hvor meget, I gerne vil udforske. I kan f.eks. bestige selveste Ben Nevis eller kredse rundt om det store bjerg langs søer, gennem dale og forbi dybe kløfter, brusende åer og fløjlsbløde bakkedrag. Det er mageløst.    

Efter jeres vandretur, har I måske lyst til at nyde en pint på en hyggelig pub i Fort William og falde i snak med de lokale – eller måske I hellere vil prøve kræfter med en traditionel High Tea tilbage på Inverlochy Castle Hotel. Den er legendarisk og det kan godt være, at I ender med at springe aftensmaden over!

Xl Scotland Highlands Cairngorms Ruthven Barracks Castle

Jeres eventyr i Skotland er ved vejs ende og i dag sætter i kurs mod lufthavnen i Edinburgh, hvorfra I flyver hjem til Danmark.

Hvis tiden tillader det, kan I f.eks. gøre hold ved besøgscentret i den gudesmukke Glencoe-dal, hvor I kan høre historien om et meget blodigt og skelsættende kapitel i Skotlands historie. Dalen har lagt scene til bl.a. Harry Potter-filmene, Outlaw King, Skyfall (007), Rob Roy og Braveheart. Det er på mange måder, det perfekte sted at tage jeres afsked med Skotland. For denne gang.

Xl Scotland Highlands Glencoe Waterfall
AUTENTISKE OPLEVELSER

Det skal I opleve på jeres rejse

I kører egen bil, og har god tid til at gøre stop undervejs, men vi har derudover inkluderet en række helt særlige udflugter og oplevelser. I skal udforske Edinburgh i en Mini Cooper, på vandretur med privat guide i Højlandet, og I skal naturligvis også opleve en privat whiskysmagning.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Her skal I bo på jeres rejse

I kan glæde jer til at bo på et nøje udvalg af de ypperste slotshoteller – fra Edinburgh til Højlandet.

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Skotland

Alt på denne rejse til Skotland kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Skotland.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.