Xl Spain Mallorca San Simoneta Pool 1
Mallorca, Spanien

Can Simoneta

Skønt boutiquehotel på kanten af Canyamels klippekyst – Adults Only

På det eksklusive og intime boutiquehotel Can Simoneta, kan I glæde jer til forkælelse og fredfyldte dage under solen – med den sans, stil og stemning, som kun de bedste boutiquehoteller formår at skabe. Væk fra mængderne. Kun for voksne. Og med en fabelagtig beliggenhed på kanten af Canyamel-bugtens dramatiske klippekyst. 

Et fortryllende refugie på Mallorca – kun for voksne 

Et historisk landsted med tre stenhuse, omgivet af skønne haver, oliventræer og skovområder. På kanten af en dramatisk klippekyst – med fabelagtige udsigter, to pools og en trappe hugget ud i klipperne, der fører jer ned til en lille, privat sand- og klippestrand.    

Can Simoneta er ophøjet middelhavsstemning, når det er bedst – enkelt, elegant og skabt med en suveræn sans for sted, historie og alle de små detaljer, der fylder jeres dage med skønhed, velvære og ro. Forestil jer moderne kunstværker på hvidkalkede vægge, skønne skulpturer og store panoramavinduer, der samtidig modsvares af hyggelige saloner med knitrende pejse, traditionelle tekstiler og behagelige lænestole. Det kan ganske enkelt ikke gøres bedre. 

Grotter, golfbaner og charmerende kystbyer 

Can Simoneta ligger tæt på strande, naturoplevelser, golfbaner og charmerende kystbyer i et roligt hjørne af Mallorca. Kunsterbyen Artá og middelalderslottet i Capdepera er blot 10 km væk, mens det kun tager 10 minutter at gå til Canyamel og Platges de Canyamel-stranden. Herfra tager det cirka 20 minutter at gå videre nordpå til de imponerende grotter ved Coves d´Arta. 10 minutters kørsel fra jeres hotel, finder I også golfbaner, en tennisklub og ikke mindst det forhistoriske bosted Ses Paisses, som byder på en fascinerende udflugt for de historisk interesserede. 

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Fortrinlig gastronomi – og adgang til søsterhotel

Restaurant Can Simoneta inviterer til indendørs og udendørs spisning med panoramaudsigt over havet og kulinariske kreationer af den mexicanske chefkok David Moreno, der har flere års erfaring fra nogle af verdens førende restauranter. Glæd jer til fortrinlig gastronomi med afsæt i Middelhavets bedste traditioner og Morenos hjemland Mexico – ledsaget af fremragende vine fra et originalt og imponerende vinkort.  

Når I bor på Can Simoneta, kan I også frit benytte gourmetrestauranten og alle faciliteter på søsterhotellet Pleta de Mar, der ligger tre minutter væk til fods.  

Opvarmet pool og wellness center

Can Simoneta har to skønne pools, hvoraf den ene er opvarmet, mens I også finder et wellness center med fitness, dampbad og sauna. Og hvad med stranden? I har faktisk to. Den ene er helt jeres egen. En lille privat strand, som ligger for enden af en trappe, der er hugget ud af klipperne. Den anden er Canyamel-stranden få minutter væk – hotellet har en privat sti, der fører jer ned til den brede sandstrand, hvor I bl.a. finder caféer, restauranter og vandsport.   

Tilbage på Can Simoneta kan I leje scootere og cykler, ligesom hotellet også arranger sejlture på deres egen yacht. Hør mere med jeres rejserådgiver.  

26 værelser og suiter

Can Simoneta har 26 unikke værelser og suiter – alle lyse og moderne indrettet - der fordeler sig på tre forskellige bygninger: Can Simoneta, Can Nofre og Beach House, der ligger tæt ved havet og fem minutters gang fra hotellet – her sover i til lyden af bølgerne, der slår mod klipperne. 

Alle værelserne har minibar, tv og smukke badeværelser med plejeprodukter fra L’Occitane – mange af værelserne har terrasse eller et privat område i haven med solstole, men den enorme have er fyldt med hyggelige kroge og nicher, så I kan også nemt vælge et værelse uden terrasse. 

Vi anbefaler bl.a. en Double Room with Terrace/Chill Out eller en Junior Suite with Terrace/Chill Out, der også har havudsigt. Vælg mellem egen terrasse og et chill out område med sofa i haven.   

Can Simoneta har også en Grand Suite, hvor I bor i jeres egen hytte med privat pool og fabelagtig udsigt over Middelhavet. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelseskategori, som passer jer bedst.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Small Spain Mallorca San Simoneta Poolside
Mallorca, Spanien, Europa

Glæd jer til

Wellness, gastronomi og intim stemning på to skønne boutiquehoteller

Varme kilder og suveræn spa på Fontsanta Hotel Thermal Spa & Wellness 5*

Fabelagtig udsigt, gastronomi og rolig strand på Can Simoneta 5*

Egen bil til at udforske det uspolerede, østlige Mallorca

Adults Only fra 18 år på begge hoteller

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Spanien

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Spanien. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.