Small Spain Mallorca San Simoneta Poolside

Romantik, forkælelse og velvære i det fredfyldte Mallorca

Romantik, forkælelse og velvære i det fredfyldte Mallorca

8 dage fra 17.500 kr.

Gastronomi, varme kilder og vidunderlig stemning på to enestående boutiquehoteller – Adults Only

En spa med naturlige varme kilder. Fredfyldte haver med fabelagtig udsigt over Middelhavet. En vidunderlig sandstrand. Skønne værelser. Og nye gastronomiske højdepunkter hver dag. De bedste boutiquehoteller kan ikke gøres op i stjerner alene. De er en helhedsoplevelse, hvor skønhed, beliggenhed og stemning går op i en højere enhed.  Velkommen til det Mallorca, de færreste oplever. Kun for voksne. 

Glæd jer til

 • Wellness, gastronomi og intim stemning på to skønne boutiquehoteller
 • Varme kilder og suveræn spa på Fontsanta Hotel Thermal Spa & Wellness 5*
 • Fabelagtig udsigt, gastronomi og rolig strand på Can Simoneta 5*
 • Egen bil til at udforske det uspolerede, østlige Mallorca
 • Adults Only fra 18 år på begge hoteller

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Campos 3 nætter på Campos 3 Højdepunkter Idylliske omgivelser, varme kilder og afslappende spabehandlinger. Idylliske omgivelser, varme kilder og afslappende spabehandlinger.
Canyamel 4 nætter på Canyamel 4 Højdepunkter Middelhavsstemning ved Canyamel-bugten, lokal gastronomi og fortryllende oplevelser. Middelhavsstemning ved Canyamel-bugten, lokal gastronomi og fortryllende oplevelser.
Small Spain Mallorca San Simoneta Drone Hotel Overview
Small Spain Mallorca San Simoneta Waiter
Xl Spain Mallorca Hotel Fontsanta Suite Terrace
Det kan I se frem til

Oplevelserne står i kø

Gastronomi og velvære i det uspolerede Mallorca

Nogle forbinder rejser til Mallorca med mange turister. Andre med sol og ægte feriestemning. Vi forbinder Mallorca med det bedste af alle verdener. Autentisk kultur, landlig charme, skønne strande, bjerglandskaber, elegant middelhavsstemning og fortrinlig gastronomi. Det er den slags hoteller, vi har fundet til jer. To enestående og intime boutiquehoteller, der på hver deres måde udtrykker alt det bedste, som Mallorca har at byde på.  

Jeres første hotel Fontsanta Hotel Thermal Spa & Wellness byder eksempelvis på wellness i verdensklasse – med Mallorcas eneste ægte varme kilder, hvor I kan glide ned i 38 grader varmt vand, der kommer direkte fra undergrunden. Hotellet ligger også i gåafstand til Mallorcas skønneste strand, omkranset af vild natur.  

Men alt det er kun begyndelsen. For vi har ikke engang nævnt gastronomien, som er fortrinlig på begge hoteller. Og det bringer os til Can Simoneta, jeres andet hotel på denne rejse – lad os nøjes med at nævne beliggenheden. Og den opvarmede pool. Og den lille, private strand. Og en af de smukkeste udsigter, I kan drømme om. Velkommen til Mallorca med Nyhavn Rejser. 

Egen bil til at udforske det rolige, østlige Mallorca

På denne rejse har vi inkluderet egen bil alle dage, så I frit kan udforske Mallorcas solrige kyster, skønne dale og utallige charmerende byer. Det kan ikke gøres bedre. Læs om de lokale seværdigheder i hotelbeskrivelserne – og hør med jeres rejserådgiver om flere udflugtsmuligheder på Mallorca.

Direkte fly til Mallorca

I flyver fra Danmark direkte til Palma i Mallorca (cirka 3 timer), hvor jeres bil venter i lufthavnen. Herfra tager det cirka 45 minutter at køre til jeres første hotel Fontsanta Hotel Thermal Spa & Wellness, der ligger i den sydøstlige del af Mallorca.  

Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Måske I vil forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt på Mallorca? Tal med jeres rejserådgiver, som har mange gode forslag og står klar til at skræddersy den rejse til Mallorca, som opfylder netop jeres drømme. 

I flyver direkte til Mallorca, hvor jeres bil venter på jer i lufthavnen. Herfra tager det cirka 45 minutter at køre til jeres hotel Fontsanta Hotel Thermal Spa & Wellness, hvor I har tre nætter. Efter checkin har I resten af dagen til at pakke ud, slappe af og udforske det vidunderlige hotel – nyd en drink i haven eller find vej til den eventyrlige spa, hvor I kan lade sjælen og kroppen lande efter dagens rejse. Jeres ferie er begyndt og tiden er jeres – og jeres alene.  

I har inkluderet adgang til de varme kilder, dampbad, jacuzzi. isfontæne og meget mere - spabehandlinger og massager kan tilkøbes efter aftale – men vi har også inkluderet en spabehandling til jer, som I kan nyde under jeres ophold.

Small Spain Mallorca Hotel Fontsanta Pool

I dag vågner I op til duften af Middelhavet. Vilde urter, oliventræer og lavendel. Hotellets skønne haver sætter fra begyndelsen scenen for de næste dage, hvor I kan nyde jeres hotel med langsommelige middage på den stemningsfulde restaurant og en god bog ved en af to de udendørs pools – når I altså ikke er i spaen eller på udflugt i de skønne omgivelser. Og der er ikke så lidt at opleve i denne del af Mallorca.  

I kan leje mountainbikes på hotellet, som også kan arrangere sejlture, og blot 1,5 km væk finder I Mallorcas bedste strand, Platja des Trec - her har I gratis adgang til hotellets Refugio Es Trenc-område med bruser, omklædningsfaciliteter og badeværelse. Nogle kilometer øst for stranden finder I også den lille ferieby  Colonia de Sant Jordi, hvor I kan indsnuse den lokale feriestemning, der folder sig ud langs promenaden med butikker, strandbarer, caféer og restauranter.  

 

Mellem Es Trenc-stranden og jeres hotel ligger også det store naturområde Es Salobar, der består af 130 saltvandssøer i et marskområde, der huser mere end 1700 fuglearter. Lidt længere væk, cirka 20 km fra hotellet, finder I bl.a. nationalparken Mondrago, der er kendt for sine eventyrlige klippebugter med dybe grotter og azurblå vand.  

Vejen til Mondrago fører jer også gennem den lille by Santanyi, der stadig emmer af lokale mallorcinsk charme – tag jer tid til at gå på opdagelse i de små gyder og passager, der snor sig mellem rustikke og traditionelle huse, og nyd en kop kaffe med de lokale på Plaça Major, der er omgivet af utallige stemningsfyldte fortovscaféer. 

Udendørs massage og jacuzzi 

Tilbage på hotellet skal I selvfølgelig ikke snydes for lidt ekstra forkælelse – vi har inkluderet 60 min. massage i et udendørs område – indhyllet i duften af Mallorca og de skønne haver. Og efterfulgt af 30 min. i en jacuzzi for to.  

Xl Spain Mallorca Hotel Fontsanta Drone Overview

Det er aldrig nemt at tage afsked med et sted som Fontsanta Hotel Thermal Spa & Wellness, men i dag bliver der ikke meget tid til vemod – det tager nemlig kun en time at køre til jeres næste hotel, der ligger ud til Canyamel-bugten i det uspolerede, nordøstlige Mallorca. Og hvilket hotel.   

Oliventræer på begge sider af landevejen fører jer op til Can Simoneta - et historisk landsted med tre stenhuse, omgivet af skønne haver, græsplæner og skovområder – med spektakulær beliggenhed på kanten af Mallorcas klippekyst.

Small Spain Mallorca San Simoneta Drone Ovierview 2

Det her ophøjet middelhavsstemning, når det er bedst – enkelt, elegant og skabt med den særlige sans for sted, historie og detaljer, der kendetegner de ypperste boutiquehoteller. Heroppe venter fredfyldte dage fyldt med skønhed, velvære og ro. For ikke at nævne de betagende udsigter, to pools, fortrinlig gastronomi og en trappe hugget ud i klipperne, der fører jer direkte ned til en privat sand- og klippestrand. Men alt det er kun begyndelsen.  

Fri adgang til søsterhotellet Pleta de Mar 

Når I bor på Can Simoneta, kan I også benytte gourmetrestauranten og alle faciliteter med bl.a. tre saltvandspools på søsterhotellet Pleta de Mar, der ligger tre minutter væk til fods.  

Strande, golfbaner, grotter og lokale landsbyer 

Can Simoneta ligger tæt på strande, naturoplevelser, golfbaner og charmerende kystbyer. Kunsterbyen Artá og middelalderslottet i Capdepera er blot 10 km væk, mens det kun tager 10 minutter at gå til Canyamel og Platges de Canyamel-stranden. Herfra tager det cirka 20 minutter at gå videre nordpå til de imponerende drypstensgrotter ved Coves d´Arta. 10 minutters kørsel fra jeres hotel, finder I også golfbaner, en tennisklub og ikke mindst det forhistoriske bosted Ses Paisses, som byder på en fascinerende udflugt for de historisk interesserede.   

Nyd smagen af Mallorca – fra lokale restauranter til Michelin-kokke 

Der er mange gode lokale restauranter i området omkring Canyamel - vi anbefaler bl.a. et besøg til det historiske Canyamel-tårn fra 1300-tallet, der ligger få km fra jeres hotel – og ikke kun for den fascinerende historie og imponerende arkitektur. Her finder I nemlig også Restaurante Proxada de Sa Torre, der er berømt for sit autentiske mallorcinske køkken – med bl.a. pattegris fra egen gård, der er stegt på åben ild med egetræ.  

Tilbage på jeres hotel venter kulinariske kreationer af den mexicanske chefkok David Moreno, der har flere års erfaring fra nogle af verdens førende restauranter – mens nabohotellet Pleta de Mar byder på gastronomi af den britiske chefkok Marc Frost, der har fået en Michelin-stjerne for sin restaurant i Hotel Convent de la Missio i Palma de Mallorca. 

Small Spain Mallorca Pleta De Mar Food Main

Jeres ferie på Mallorca er ved vejs ende. I dag kører i til lufthavnen - det tager ca. 60 min – hvor I afleverer bilen, inden I flyver hjem til Danmark.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt jeres to hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret. 

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København - Mallorca t/r 
 • 1 uges billeje (VW Golf el. lign) inkl. fri kilometer, skatter, afgifter og alle nødvendige forsikringer  
 • 3 nætter på Fontsanta Hotel Thermal Spa 5*, Double Room Superior Courtyard/Terrace, inkl. morgenmad
 • Gratis adgang til spaen på Fontsanta (dampbad, jacuzzi, tyrkisk bad mv.) 
 • 60 min. Fontsanta Gardens-massage pr. person på Fontsanta Hotel Thermal Spa & Wellness 
 • 4 nætter på Can Simoneta 5*, Double Room with Terrace/Chill Out, inkl. morgenmad 
Pris per person ved 2 voksne
Romantik, forkælelse og velvære i det fredfyldte Mallorca
RejseperiodeDobbelt
20.06.24 ‑ 31.08.2422.000‑25.000
01.09.24 ‑ 13.10.2419.000‑22.000
14.10.24 ‑ 21.10.2420.000‑23.000
22.10.24 ‑ 04.11.2417.000‑20.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Mallorca

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Måske I vil forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt på Mallorca? Tal med jeres rejserådgiver, som har mange gode forslag og sidder klar til at skræddersy den rejse til Mallorca, som opfylder netop jeres drømme.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.