Xl Spain Mallorca El Llorenc Sunset Pool
Mallorca, Spanien

El Llorenc Parc de la Mar

Fabelagtigt designhotel i Palma, kun for voksne

Der er boutiquehoteller, og så er der El Llorenc Parc de la Mar – et lækkert designhotel i Palma kun for voksne, hvor moderne og klassisk design kombineres på vellykket vis. Nyd rooftop-baren med pool og havudsigt, stil sulten i Michelin-restauranten DINS Santi Taura, og kom helt ned i gear i den fredfyldte spa.

Tæt på himlen, havet og Palmas historiske bydel

På El Llorenc Parc de la Mar møder du en helt anden verden. En verden af lavmælt luksus med afslapning ved rooftop-poolen, middag med stjernedrys i Michelin-restauranten DINS Santi Taura og casual dining på Restaurant Urbà. Og det hele er kun for voksne (+16 år). Når I trænger til at forkæle jer selv, er spaen – en moderne version af et arabisk bad – det rette sted at opholde sig. Alt er holdt i stilfulde og smagfulde materialer og designs, og som medlem af Design Hotels viser El Llorenc Parc de lar Mar, at de ikke bare tager design alvorligt – de lever for det.

Et nik til Mallorcas mauriske fortid

Mallorcas mauriske historie fornægter sig ikke på El Llorenc Parc de la Mar. De udskårne døre, lerovne og mønstrede fliser er alle nik til fortidens regime og et design i tråd med historiens vingesus. Også de håndskårne gelændere, kølige gårdhaver, persienner i mørkt træ og dybe juvelfarver er designmæssige tråde tilbage til maurernes tid. Bag hotellet finder I de kølige, skyggefulde gyder, der fører jer direkte til Palmas historiske kvarter La Calatrava – snyd ikke jer selv for et besøg i den fantastiske gotiske katedral La Seu, hvis beliggenhed og arkitektur er uden sidestykke.

Xl Spain Mallorca El Llorenc Rooftop Pool
Xl Spain Mallorca El Llorenc Sunset Pool
Xl Spain Mallorca El Llorenc Spa
DET KAN I SE FREM TIL

Faciliteter og services

En oase af fred

Slap helt af, og lad jer forkæle i hotellets spa – et fredfyldt sted med alle de fornødenheder, der skal til for at komme helt ned i gear; sauna, jacuzzi, damprum, springvand med isvand mv. Her er desuden en lang række forskellige behandlingsrum, hvor I kan vælge mellem mange forskellige skønheds- og wellness-behandlinger, alle udført med produkter fra det førsteklasses spanske brand, Natura Bissé.

Som i himlen

Når I trænger til afslapning på hotellet, er et besøg på rooftoppen et must. Nyd en kold drink i den summende beach club-stemning, eller lad jer opsluge af udsigten over havet fra jeres skyggefulde balinesiske solseng. Og køl jer af med en forfriskende dukkert i Palmas bedste infinity pool.

Gastronomi med stjernedrys

Man spiser godt på El Llorenc de la Mar. Til den lille sult kan I nyde gourmet-snacks i rooftop-baren, mens dagens hovedmåltider kan indtages på Michelin-restauranten DINS Santi Taura eller i mindre formelle omgivelser på Urbà:

 • DINS Santi Taura
  Tag på en gourmet rejse med klare forbindelser til Mallorcas rødder, og oplev historiske baleariske opskrifter fortolket på ny. Chefkokken Santi Taura har vundet to Soles Repsol og fik sin Michelinstjerne i 2021.
 • Restaurant Urbà
  Urbà er en uformel restaurant med et kosmopolitisk præg. Her kan du nyde lækre, smagsfyldte og delevenlige retter i dejlige omgivelser.

Værelser på El Llorenc Parc de la Mar

Hotellet har I alt 33 værelser, heraf 8 suiter. Udvalgte værelsestyper er:

 • Standard Patio
  Unikke værelser på 19 m2, placeret i hotellets to mallorcinske gårdhaver. Oplev en kombination af klassisk og moderne design, hvor du mærker historiens vingesus i omgivelser, hvor tiden næsten står stille.

 • Double Standard Bastio
  De hyggelige værelser på 22 m2 har udsigt over en traditionel, charmerende gyde i Palmas historiske La Calatrava-kvarter. Her er alt, hvad I skal bruge for maksimal komfort.

 • Signature Room
  El Llorenc Parc de la Mers Signature Rooms er meget mere end bare et hotelværelse. Rummet på 20 m2 vender ud mod den gamle bymur, og med sit elegante design kombinerer det gammelt og nyt på en helt unik måde.

Hotellet tilbyder Wi-Fi, parkering og fitness-faciliteter. På værelserne er der aircondition, iPad, TV, te og kaffe, minibar og badeprodukter fra Le Labo.

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Spanien

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Spanien. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.