Small Spain Mallorca Finca Serena Table Setup

Michelin-gastronomi og eksklusive boutiquehoteller på Mallorca

Michelin-gastronomi og eksklusive boutiquehoteller på Mallorca

8 dage fra 15.500 kr.

Kontakt Anny

Tlf. 33 320 320

Mallorca på første klasse - fra historiske Palma til autentisk landidyl inkl. egen bil

Oplev det nye, eksklusive Mallorca på intime Adults Only boutiquehoteller med perfekt beliggenhed, gastronomi med Michelin-stjernedrys og ugeneret afslapning i fredfyldte, førsteklasses spa-faciliteter. 

Glæd jer til

 • Shopping, tapas og historie i Palma
 • Landidyl, vinmarker og cykelture i hjertet af Mallorca
 • To elegante boutiquehoteller med perfekt beliggenhed
 • Inkluderet middag på Michelin-restauranten Dins Santi Taura
 • Egen bil dag 4-8

Mallorca med det bedste af alle verdener - adults only

Tag med på en rejse til to enestående og eksklusive adults only hoteller, der giver jer det bedste af begge verdener i Mallorcas – fra fredfyldt landidyl med vinmarker, cykelture, tid og fordybelse - til gennemført design og smagfuld luksus i hjertet af Mallorcas historiske hovedstad Palma. Velkommen til en ferie for to, I sent vil glemme.  

XL Majorca Valldemossa Sunrise Church Houses Spain

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Palma 3 nætter på Palma 3 Højdepunkter Historiske Palma og luksus på idyllisk boutiquehotel ved vandet. Historiske Palma og luksus på idyllisk boutiquehotel ved vandet.
Montuiri 4 nætter på Montuiri 4 Højdepunkter Afslapning i smukt landskab og lokal gastronomi. Afslapning i smukt landskab og lokal gastronomi.
Xl Spain Mallorca El Llorenc Sunset Pool
Small Spain Mallorca Finca Serena Pool 1
Xl Spain Mallorca El Llorenc Gourmet Food3
Det skal I opleve

Dagsprogram

Mallorca er mageløs. Så kort kan det siges. Og når I kommer lidt væk fra de mest turistede områder, er her nærmest magisk. Det kommer I, når I rejser med Nyhavn Rejser.

Tag med på en rejse til to enestående og eksklusive adults only hoteller, der giver jer det bedste af begge verdener i Mallorcas – fra fredfyldt landidyl med vinmarker, cykelture, tid og fordybelse - til gennemført design og smagfuld luksus i hjertet af Mallorcas historiske hovedstad Palma. Velkommen til en ferie for to, I sent vil glemme.  

I flyver til Palma, Mallorca, hvor I bliver budt velkommen i lufthavnen og kørt til jeres hotel. Turen er ganske kort, da hotellet ligger tæt på Palmas historiske centrum. 

El Llorenc Parc de la Mer 5* 
I skal bo 3 nætter på det idylliske boutiquehotel El Llorenc Parc de la Mer 5*, der ligger en kort gåtur fra La Calatrava, Palmas historiske bydel, og lige ved vandet. Hotellet er meget smukt og indrettet med et elegant nik til Mallorcas mauriske fortid. Der er lagt stor vægt på stilfuldt design og smagfuld indretning, både på hotellets fællesområder og I jeres dejlige værelse.  

Xl Spain Mallorca El Llorenc Entrance
Xl Spain Mallorca El Llorenc Rooftop View
Xl Spain Mallorca El Llorenc Rooftop1

I dag har I dagen fri til at slappe af og opleve Palma. Vi anbefaler, at I besøger La Seu, den store katedral, der er et sandt mesterværk inden for gotisk arkitektur. Katedralen har den største vinduesroset i verden bestående af farvet glasmosaik, Guds Øje, der måler hele 11 meter i diameter. Den berømte arkitekt Antoni Gaudí, der også spillede en hovedrolle i arkitekturen af La Sagrada Familia i Barcelona, har bidraget til designet af bl.a. La Seus interiør og har sat sit markante præg på katedralens lyssætning med åbninger af vinduer og rosevinduer. 

Besøg også Palmas arabiske kvarter, der trækker tråde til øens mauriske fortid, eller et af madmarkederne San Juan, Olivar eller Mercat 1930. Nyd dagens sidste timer på hotellets tagterrasse, tag en dukkert i poolen og nyd en smagsfyldt cocktail, før du kan glæde dig til en unik kulinarisk oplevelse på Michelin-restauranten Santi Taura. Her serveres 11 fantastiske retter for dig, alle med balearisk inspiration. 

XL Majorca Cathedral Of Palma Garden Red Roses Flowers Spain

Også i dag har I muligheden for at nyde hotellets faciliteter og gå på opdagelse i Palma, der er blevet kendt som et mini-Barcelona. Byen er fuld af liv, tapasbarer og gode shopping-muligheder, så her er noget for alle. Maden er god, men ønsker I en Michelin-oplevelse lige som gårsdagens, kan vi anbefale Restaurant Marc Fosh, der ligger i et gammelt kloster. Her er både retterne på tallerkenen og jeres omgivelser noget helt særligt. Vi kan booke en middag til jer på forhånd, hvis I ønsker det – vi skal blot vide, hvilken dag I ønsker at besøge restauranten.

Xl Spain Majorca Palma De Mallorca Old Colorful Houses Fountain

Turen går videre fra El Llorenc Parc de la Mer. Når I har tjekket ud fra hotellet, henter I jeres udlejningsbil og sætter kursen mod Finca Serena. Det intime boutiquehotel ligger smukt ved Montuiri næsten midt på øen. Herfra er der ikke langt til noget, og det tager jer blot 30 minutter at nå frem.  

På oplevelse i Sineu 

Vil I på oplevelse, inden I tjekker ind på hotellet, kan I evt. slå et smut forbi den charmerende by Sineu med en tusind år gammel historie og kulturarv. Byens marked er en historie for sig selv – ud over at være det mest farverige og omfattende på Mallorca, er det også det ældste. Det kan dateres helt tilbage til år 1306. For geografisk interesserede er Sineu desuden Mallorcas centrum.  

Tjek ind på Finca Serena 5*

Værelset på Finca Serena er klar til jer om eftermiddagen. Slå jer ned ved poolen, og planlæg de næste dages oplevelser og aktiviteter. Og nyd den storslåede udsigt over landskabet fra bakketoppen, hvor det stilfulde og intime boutiquehotel er placeret. 

Small Spain Mallorca Finca Serena Facade
Small Spain Mallorca Finca Serena Pool 3
Small Spain Mallorca Finca Serena Breakfast Buffet

Dagen er til fri disposition, og vi anbefaler, at I sætter kursen mod Es Trenc, Mallorcas smukkeste strand. Her venter blødt, fint sand og krystalklart vand. Den er placeret i en nationalpark, og der er derfor ikke byggeri lige op ad stranden, som er tilfældet på mange af øens øvrige strande. Es Trenc strækker sig over mere end to km, så her er nok af plads at boltre sig på. Nyd solen, stranden og vandet, og snup en dukkert, når I trænger til at køle ned.

Xl Spain Majorca Sand Castle Beach

I dag – også i dag – skal I slappe af og opleve lige det, I har lyst til. Hvad med en picnic i hotellets egen vinmark? En cykeltur i de smukke, lokale omgivelser? Yogaundervisning? Eller måske er det spaen og en af de mange behandlinger, der frister? 

Small Spain Mallorca Finca Serena Indoor Pool

I dag er jeres sidste dag på den fredfyldte finca. Nyd roen, omgivelserne, spaen og poolen – eller tag bilen op i de majestætiske Tramuntana-bjerge, og gå på opdagelse i vidunderlige byer som Pollensa, Soller eller Valdemossa.

Den sidste dag på Mallorca – og tid til at rejse hjem til Danmark. I kører til lufthavnen i Palma i jeres lejede bil, som afleveres. Derefter rejser I hjem til Danmark.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København - Mallorca t/r 
 • Transfer lufthavn – hotel t/r 
 • 3 nætter på El Llorenc 5* i Double Standard Bastio værelse, inkl. morgenmad
 • 11 retters Michelin-middag på DINS Santi Taura (skal bestilles i god tid, særligt i weekender)
 • Billeje: Dag 4-8, (VW Golf el. lign) inkl. fri kilometer, skatter, afgifter og alle nødvendige forsikringer
 • 4 nætter på Finca Serena 5* i Double Garden værelse, inkl. morgenmad
Pris per person ved 2 voksne
WEB - Michelin-gastronomi og eksklusive boutiquehoteller på Mallorca
RejseperiodeDobbelt
24.07.24 ‑ 31.08.2426.000‑28.000
01.09.24 ‑ 30.09.2422.000‑24.000
01.10.24 ‑ 21.10.2420.000‑23.000
22.10.24 ‑ 31.10.2419.000‑21.000
01.11.24 ‑ 09.11.2415.000‑17.000
10.11.24 ‑ 14.12.2417.000‑19.000
15.12.24 ‑ 23.12.2415.000‑17.000
24.12.24 ‑ 01.01.2518.000‑20.000
01.03.25 ‑ 31.03.2515.000‑17.000
01.04.25 ‑ 14.05.2519.000‑22.000
15.05.25 ‑ 31.05.2522.000‑24.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Forsikring 
 • Drikkevarer til Michelinmiddag (vinmenu 60 E pr. person) 
 • Taxa fra hotel til biludlejningssted 
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Mallorca

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Måske I vil forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt på Mallorca? Tal med jeres rejserådgiver, som har mange gode forslag og sidder klar til at skræddersy den rejse til Mallorca, som opfylder netop jeres drømme.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.