Small Spain Mallorca Finca Serena Table Setup
Mallorca, Spanien

Finca Serena

Luksuriøst landsted i naturskønne omgivelser

Finca Serena er så tæt på Paradis, som man kommer. Det luksuriøse Adults Only (+ 14 år) boutiquehotel er en såkaldt finca beliggende cirka midt på vidunderlige Mallorca og blot 30 min. fra hovedstaden Palma og Es Trenc, øens bedste strand. Her er alt, hvad man drømmer om på en dejlig, afslappende og romantisk ferie med den eneste ene – fred, ro og afslappet luksus.

Billedskønne omgivelser og udsigt

Allerede ved første blik på Finca Serena falder pulsen, og skuldrene sænkes. Indretningen er holdt i lyse, imødekommende farver med detaljer i jordfarver og smukke naturmaterialer. Fincaen er placeret højt i landskabet, og så langt øjet rækker, er der et smukt kig over de vidtstrakte sletter og mod Tramuntana-bjergene. Den stemningsfulde gårdhave mellem hovedbygningen og flere mindre bygninger skaber en naturlig og billedskøn central plads.

Førsteklasses service og gastronomi

Finca Serena er et tidligere landsted med tråde helt tilbage til 1300-tallet, renoveret med nænsom hånd. Her er blot 25 værelser, alle indrettet smagfuldt og med naturmaterialer i høj kvalitet. Og selv om de moderne faciliteter er milevidt fra 1300-tallets mere ydmyge kår, er det alligevel ikke svært at forestille sig datidens gård i al sin pragt. Gastronomien er førsteklasses, og det samme er den yderst personlige service, der er nærværende uden at være påtrængende.

Finca Serena er medlem af Small Luxury Hotels, der viser, at de tager kvaliteten alvorligt.

DET KAN I SE FREM TIL

Faciliteter og services

Dagene på Finca Serena

Dagene er helt jeres egne, når I besøger Finca Serena. Vil I på rundvisning i markerne, er her mere end 40 hektar jord at gå ombord i – med prøvesmagninger på både vin og olivenolie. Eller foretrækker I at dase ved poolen? I så fald er det bare at udvælge jeres yndlingsliggestol med tilhørende parasol ved den store, indbydende pool. Når det er tid til at søge skygge, er frugtplantagen et stemningsfuldt tilflugtssted – alternativt kan I udvælge jer en af de mange små kroge på ejendommen, der nærmest kalder på at blive brugt som læse-, dase- og udsigtsplads, før I bevæger jer videre og bestiller en kold drink i baren.

Fitness-faciliteter og Único Spa

Trænger I til at få pulsen op, er der masser af vandre-og løberuter i nærområdet. Vil I blive på Finca Serena byder hotellet på de nyeste fitness-faciliteter, herunder Technogym-udstyr, yogaundervisning og personlig træning. Og efter træning – eller måske i stedet for træning – lokker den fredfyldte oase Único Spa med sauna, hammam, terrasse med hængekøjer og en lang række behandlinger. Spaen blev i 2022 kåret som Spaniens bedste resort-spa, og det er der ikke noget at sige til. Her pirres alle sanser, og du kommer i kontakt med dels din indre ro, dels med naturen, der omgiver dig.

Lokal gastronomi fra øverste hylde

Finca Serenas restaurant, Restaurant Jacaranda, forstår om nogen at kombinere Mallorcas overdådige gastronomiske arv med lokale afgrøder produceret i egne køkkenhaver og frugtplantager samt lokalproducerede ingredienser. Resultatet er delikat gastronomi tilberedt af en stjernekok. Nyd maden i spisestuen med udsigt over den overdådige have, eller indtag den på den store terrasse ved poolen.

Værelserne

De blot 25 værelser i den luksuriøse finca er fordelt i hovedbygningen og flere mindre bygninger. De historiske bygninger emmer alle af århundreders historie og en helt særlig atmosfære, der sammenholdt med en æstetisk indretning i varm, moderne stil, naturlige materialer og dæmpede, lyse farver giver Finca Serena et helt unikt præg.

 • Double Garden-værelse
  20 m2 med privat terrasse og udsigt mod syd, hvor I kan nyde synet af det mallorcinske landskab. Værelset er rummeligt, luftigt og meget komfortabelt.

 • Deluxe Garden-værelse
  Værelserne er 30 m2 og det perfekte refugium for alle, der ønsker at være i et med naturen. Placeringen er lige ved siden af haven, og her er et utroligt lysindfald. Mulighed for King Size- eller Dobbelt Twin-seng.
 • Junior Suite
  Her kan I boltre jer på hele 40 m2. Junior Suiterne ligger i hovedbygningen og har en meget hjemlig indretning. Nyd udsigten over den mallorcinske himmel, olivenlundene, haverne og frugtplantagerne. Mulighed for King Size- eller Dobbelt Twin-seng.

 • Suite
  40-48 m2. Rummelige, luftige suiter med masser og komfort og plads, indrettet hjemligt og intimt i fincaens hovedbygning. Nyd overfloden af lys samt udsigten over olivenlundene og Tramuntana-bjergene gennem de store panoramavinduer.

På hotellet er der fri Wi-Fi, fitness-faciliteter og parkering. På værelserne er der aircondition, minibar, te og kaffe, vand på flaske og badeprodukter fra Finca Serena.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Spanien

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Spanien. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.