Small Spain Mallorca Hotel Fontsanta Pool Large
Mallorca, Spanien

Hotel Fontsanta

Vidunderligt boutiquehotel med varme kilder, wellness og fortrinlig gastronomi

Velvære, ro og smagfuld charme går op i en højere enhed på Fontsanta Hotel Thermal Spa & Wellness, der inviterer til mallorcinsk gastronomi, lyse værelser, skønne haver, eksklusiv stemning og en vidunderlig spa med ægte varme kilder, der har forkælet heldige gæster siden romernes tid. Hotellet er Adults Only fra 16 år.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Intim boutique-stemning og ægte varme kilder

Fontsanta Hotel Thermal Spa & Wellness er et vidunderligt boutiquehotel i det sydlige Mallorca, cirka 45 minutter fra Palma – hotellet ligger med udsigt til naturområdet Es Salobar, der fører jer videre ned til Mallorcas bedste strand Platja des Trenc, hvor klitter og marskland tegner kysten – på stranden har I gratis adgang til hotellets Refugio Es Trenc med bruser og badeværelse. Stranden ligger 1,5 km fra hotellet, I kan leje cykler på hotellet, men det er også en dejlig gåtur eller I kan benytte hotellets shuttle-service.

Tilbage på Fontsanta Hotel Thermal Spa & Wellness kan I glæde jer til at nyde de baleariske landskaber i rolige og eksklusive rammer – med skønne udendørs arealer, alle steder emmer af sommer og det elegante middelhavsliv – med spaen, pools, borde og solsenge under hvide parasoller, himmelsenge med hvide gardiner og stemningsfulde terrasser, indrammet af lavendelbede, oliventræer, frodige haver og hotellets historiske facader. Det hele er bundet sammen af hotellets behagelige personale, der står for en personlig service, der føles både nærværende og diskret på samme tid.

Mallorcinsk gastronomi med chilenske rødder

Fritlagte bjælker i loftet, beigefarvede vægge i natursten og stole betrukket i hør. Naturlige lysindfald, enkelhed og landlig varme sætter stemningen på Fontsantas fortrinlige restaurant, der ligger i en separat bygning med en skøn terrasse, hvor I har udsigt til naturområdet Es Salobrar. Glæd jer til et forrygende køkken, der kombinerer det bedste af Middelhavets traditioner og Mallorcas særegne specialiteter - tilsat skønne referencer til chefkokken Jhonatan Maldonados hjemland Chile. 

Pools, jacuzzier og spa med varme kilder

Fontsanta Hotel Thermal Spa & Wellness har tre pools, to udendørs pools i haverne – og en termisk pool i den gamle og stemningsfulde spa, som er hotellets varme, bankende hjerte. Den fabelagtige spa er bygget omkring de naturlige kilder - Mallorcas eneste varme kilder - og byder bl.a. også på fire jacuzzier, tyrkiske bade, isfontæne, sauna og bade for en og to personer. Det her er måske også et godt sted at nævne, at det mineralholdige vand fra undergrunden altid er 38 grader varmt!   

I spaen kan I også vælge mellem flere forskellige wellness-programmer, kropsterapier og massager – hør med jeres rejserådgiver om spaens fulde program på jeres rejsetidspunkt.

Værelser, suiter og villa med pool

Fontsanta Hotel Thermal Spa & Wellness har skønne 27 værelser, ni suiter og en villa med privat pool.  

Alle værelserne kombinerer på skønneste vis moderne enkelhed i en lys og naturlig indretning, der emmer af harmoni og ro - vi anbefaler bl.a. følgende værelseskategorier:  

  • Double Superior with Private Courtyard med 30 m2 soveværelse og badeværelse med bruser i ét plan, samt en skøn patio på 30 m2.  
  • Double Superior with Terrace med 30 m2 soveværelse og badeværelse med bruser i ét plan, samt en skøn terrasse på 16 m2, der har udsigt til hotellets haver.   

Alle værelseskategorierne inkluderer Wi-Fi, tv, plejeprodukter af franske L'Occitane og fri adgang til spaens vådområder. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelseskategori, som passer jer bedst.  

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Small Spain Mallorca San Simoneta Poolside
Mallorca, Spanien, Europa

Glæd jer til

Wellness, gastronomi og intim stemning på to skønne boutiquehoteller

Varme kilder og suveræn spa på Fontsanta Hotel Thermal Spa & Wellness 5*

Fabelagtig udsigt, gastronomi og rolig strand på Can Simoneta 5*

Egen bil til at udforske det uspolerede, østlige Mallorca

Adults Only fra 18 år på begge hoteller

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Spanien

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Spanien. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.