Small Spain Ikos Porto Petro Deluone Bedroom Private Poolvilla Exterior
Mallorca, Spanien

Ikos Porto Petro

Luksuriøs bohemestemning og suveræn all inclusive for par og familier

Med deres første luksusresort på Mallorca har Ikos-kæden endnu engang sat nye standarder for all inclusive ferier for par og familier, der søger ubekymrede dage under solen med skønne værelser, gastronomi skabt af Michelin-kokke og fantastiske faciliteter med bl.a. fem opvarmede pools, spa og børneklub - for ikke at nævne udflugter til hyggelige havnebyer, vilde klippekyster og idylliske strande.

Fabelagtig all inclusive på Mallorca

Chik bohemestil og luksuriøs feriestemning

Ikos Porto Petro ligger vidunderligt i det sydøstlige hjørne af Mallorca, hvor klippekyster, nationalparker og små bugter med sandstrande fører jer ud til den lille by Porto Petro. Det er lige her, syd for byens eksklusive marina, at I finder det vidunderlige og topmoderne resort, der er Ikos-kædens første på Mallorca. 

Det kan siges meget kort. Ikos Porto Petro har gjort det, de fleste resorts drømmer om, men ikke formår. De har skabt en verden, hvor gastronomi, service, plads, stemning og rendyrket feriestemning går op i en højere enhed. Elegant, enkelt og roligt – men med ægte stil og sans for alt det, som skaber den gode ferie, uanset om I rejser som par eller familie.

Udforsk Mallorca med jeres egen Tesla

Når man bor i en oase fyldt med skønne muligheder - og direkte ud til havet og stranden, kan man nemt komme til at glemme verden udenfor, men fra Ikos Porto Petro har I ikke langt til nogle af Mallorcas skønneste områder – fra de stejle klippeklinter og det azurblå hav i nationalparken Mondrago Natural Park til den fortryllende naturstrand Es Trenc – for ikke at nævne vådområdet Ses Fonts de n'Alis og selveste Porto Petro, hvor ikke mindst marinaen byder på eksklusiv stemning og skønne restauranter.  

I kan udforske meget til fods og endnu mere med de mountain bikes, som I finder på resortet, men som noget helt særligt stiller Ikos Porto Petro også en Tesla bil til rådighed for en hel dag, mens I bor på resortet!

Ikos Porto Petro Superior Double Room Garden View
Xl Spain Ikos Porto Petro Seasons Restaurant Exterior
Small Spain Ikos Porto Petro Beach Green Lush Heart Hero
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Fem restauranter, Food Hall og Dine Out

Ikos Porto Petro har fem restauranter og en Food Hall, hvor I kan nyde skønne morgenmadsbuffeter, samt a la carte frokost og middag. Alle resortets restauranter tilbyder børnemenuer.  

 

  • Beach Club: Middelhavskøkken og internationalt menukort med afslappet stemning ved vandet. 
  • Fresco: Autentisk italiensk à la carte restaurant.  
  • Olivia: Spansk à la carte cuisine med regionale specialiteter og moderne twist. 
  • Anaya: Asiatisk restaurant med det bedste fra Kina, Thailand og Indien. 
  • Seasons: International cuisine à la carte med afsæt i årstidens lokale råvarer 
  • Dine Out: Når I bor på Ikos Porto Petro har I mulighed for at spise på nogle af de bedste lokale restauranter – uden regning. Det hele er inkluderet i prisen. Hør mere om Dine Out med jeres rejserådgiver.

Live musik, cocktails og vinbarer

Uanset om I er humør til rolige stunder under stjernerne ved en strandbar, live musik på scenen, lounge med en DK – eller bare gerne nyde et glas vin fra resortets imponerende vinkort, har Ikos Porto Petro noget til enhver lejlighed og enhver smag. På resortets Ikos App finder I programmet for live musik og underholdning under jeres ophold.

Spa, pools og et væld af aktiviteter

Fem opvarmede pools, indendørs pool, børnepool, adults only pool og små, gemte sandbugter, hvor I kan springe direkte i Det Baleariske Hav. På Ikos Porto Petro er der et sted og en stemning for enhver, uanset om I søger eksklusiv feriestemning og cocktails ved poolen eller en rolig krog, hvor I kan nyde en god bog eller tosomheden – og så har vi ikke engang nævnt spaen med indendørs pool, sauna, dampbad, skønhedssalon, fitnesscenter og meget mere.   

Udenfor finder I også et væld af inkluderede aktiviteter – fra tennis, basketball og aerobic til yoga, pilates, kanoture og mountainbike. Ikos Porto Petro arrangerer også private sejlture, dykkerture og tennis undervisning som tilkøb. Hør mere med jeres rejserådgiver.

Kids Club og Just 4 Teens

Fra festaftener, gaming og kreative workshops til et fodboldakademi og forskellige outdoor aktiviteter, har Ikos Porto Petro i den grad tænkt på de små og yngre familiemedlemmer – det gælder naturligvis også på resortets restauranter, hvor de små kan glæde sig til deres helt egen verden af børnevenlige retter. 

Skønne værelser, bungalows og suiter

Ikos Porto Petro har i alt 319 smagfulde værelser og suiter, der alle er indrettet i en lys og let bohemestil med gulv-til-loft vinduer og vidunderlig udsigt over de frodige omgivelser og Det Baleariske Hav. Resortet er spredt ud over et stort område og består af lave bygninger, der skaber en rolig, intim og harmonisk stemning – med masser af luft og plads til naturen.  

Vi anbefaler bl.a. de følgende værelseskategorier: 

  • Superior Double Room (udsolgt i 2023)

Stilfuldt værelse på 35 m2 med privat balkon og udsigt over resortets haver eller havudsigt. Badeværelse med badekar og bruser. Tv, Wi-Fi, aircondition, Nespresso-maskine, minibar og 24-timers roomservice. Plads til 2 personer. 

  • Junior Suite Garden eller Pool View 

Smuk suite på 42 m2 i åbent plan med privat balkon og udsigt over resortets haver eller pool. Badeværelse med badekar og bruser. Tv, Wi-Fi, aircondition, Nespresso-maskine, minibar og 24-timers roomservice. Plads til 2 voksne og 1 barn. 

  • Family Room Private Garden (2+2 eller 4 voksne)  

Skønt refugie på 70 m2 med to separate værelser og direkte adgang til en vidunderlig terrasse og have. Badeværelse med badekar og bruser.  Tv, Wi-Fi, aircondition, Nespresso-maskine, minibar og 24-timers roomservice. Plads til 4 personer. 

  • Deluxe One Bedroom Suite 

Luksuriøs suite med separat soveværelse og møbleret balkon med udsigt til pool eller delvis havudsigt. Adgang til Deluxe Collection, herunder privat adgang til pool. Badeværelse med badekar, bruser og eksklusive plejeprodukter.  Tv, Wi-Fi, aircondition, Nespresso-maskine, minibar og 24-timers roomservice. Plads til 4 personer med max. 3 voksne. 

Ekstra forkælelse med Ikos Deluxe Collection

Når I vælger et Deluxe værelse, får I automatisk adgang til Ikos Deluxe Collection, der bl.a. inkluderer personlig concierge, en flaske Taittinger champagne ved ankomst, en middag på stranden tilberedt af en Michelin-kok, to massager i spaen pr. værelse, et større udvalg i minibaren, adgang til en privat pool kun for jer – og adgang til et eksklusivt strandområde, der er forbeholdt Deluxe Collection gæster. 

Luksus med omtanke

Varmepumper, solpaneler og ansvarlig vand- og strømstyring. Genbrug af spildevand og konvertering af brugt madolie til biodiesel. Ansvarlig affaldshåndtering og nedbringelse af madspild og plastikbrug. Støtte til 40 lokale organisationer, der arbejder med miljø, sundhed, kultur og sport. Og støtte til lokale producenter, der står for over halvdelen af de råvarer, der bruges af Ikos. Det er nogle af hovedelementerne i Ikos Green Programme. Hør mere med jeres rejserådgiver. 

Ikos App

Vi anbefaler, at I downloader appen Ikos App, inden jeres ophold på Ikos Porto Petro – her kan I nemlig finde alle informationer om jeres resort, herunder aktivitetsprogrammer, særlige events og tidspunkter for bl.a. koncerter og underholdning på resortet. 

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Small Spain Mallorca Beach Bay Hero
Mallorca, Spanien, Europa

Glæd jer til

Luksuriøs bohemestil og afslappet feriestemning for alle aldre

Ultimativ all inclusive med gastronomi skabt af Michelin-kokke

Små strandbugter, opvarmede pools og skønne faciliteter

Jeres egen Tesla-bil for en hel dag

En ferie langt fra mængderne og tæt på smuk natur

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Spanien

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Spanien. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.