Small Spain Mallorca Pleta De Mar Pool Lounge
Mallorca, Spanien

Pleta de Mar

Eksklusivt boutiquehotel på Mallorcas uspolerede klippekyst – Adults Only

Pleta de Mar er et fortryllende fristed på kanten af Canyamel-bugtens klippekyst – med lyse suiter, spa, tre saltvandspools og fortrinlig gastronomi, der ligesom resten af hotellet kombinerer et moderne udtryk og rene linjer med en klarsynet forankring i Mallorcas natur og upolerede skønhed. Hotellet er Adults Only – fra 18 år. 

Et fristed skabt i pagt med naturen 

Pleta de Mar har skabt et enestående smukt fristed, der ligger skønt i et skovområde på kanten af klippekysten - lige syd for den lille afslappede ferieby Canyamel. Hotellets lave og stilrene bygninger er skabt i sandfarver, natursten og varme træelementer, der på smukkeste vis afspejler den omgivende natur, mens detaljer af marmor, rattan, glas, moderne kunstinstallationer og cremefarvede møbler underbygger et luksuriøst og naturtro udtryk, der alle steder emmer af landlig varme og ro.

Grotter, golf, tennis og hyggelige kystbyer

Pleta de Mar ligger tæt på strande, naturoplevelser, golfbaner og charmerende kystbyer i et roligt hjørne af Mallorca. Kunsterbyen Artá og middelalderslottet i Capdepera er blot 10 km væk, mens det kun tager 20 minutter at gå til Canyamel og Platges de Canyamel-stranden.

Herfra tager det cirka 20 minutter at gå videre nordpå til de imponerende grotter ved Coves d´Arta. 10 minutters kørsel fra jeres hotel, finder I også golfbaner, en tennisklub og ikke mindst det forhistoriske bosted Ses Paisses, som byder på en fascinerende udflugt for de historisk interesserede.

Small Spain Mallorca Pleta De Mar Pool Mountains
Small Spain Mallorca Pleta De Mar Entrance
Small Spain Mallorca Pleta De Mar Food Fish
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

30 luksuriøse og lyse suiter 

Pleta de Mar har 30 lyse og stilfulde suiter, der ligger spredt i det skønne område mellem skov, stier, haver og Middehavets blå bagtæppe, der mange steder funkler mellem de mange træer, blomster og buske.  Alle suiter har aircondition, Illy kaffemaskiner, minibar, tv og lyd fra danske B&O, samt smukke badeværelser med plejeprodukter fra franske L’Occitane. 

Vi anbefaler bl.a. hotellets Concierge Suites for jer, der vil have god plads og privatliv, mens hotellets Premium Suites byder på endnu mere plads med egen have og udendørs jacuzzi – og en delvis havudsigt gennem skoven. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken suite, der passer jer bedst.

Spa og tre saltvandspools

Pleta de Mar har tre saltvandspools, hvoraf den ene er opvarmet. Hotellets store infinity pool med udsigt over Middelhavet må ganske enkelt høre til en af de smukkeste på Mallorca. I finder også et spaområde med bl.a. sauna, dampbad og fitnessrum, hvor der bl.a. også tilbydes yoga- og pilates.

Gastronomi over åben ild

Marc Frost elsker at lave mad over åben ild. Han er også den første og eneste britiske chefkok, der har fået en Michelin-stjerne i Spanien, nemlig på Hotel Convent de la Missio i Palma de Mallorca. På Restaurant Sa Pleta by Marc Frost kan I glæde jer til at opleve Frosts unikke tilgang til gastronomi med á la carte og vinparrede smagsmenuer, der tager afsæt i lokale råvarer, delikatesser og smagstraditioner fra De Baleariske Øer. 

Når I bor på Pleta de Mar, kan I også benytte den gastronomiske restaurant og alle faciliteter på søsterhotellet Can Simoneta, der ligger tre minutter væk til fods.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Spanien

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Spanien. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.