Xl Israel Six Senses Shaharut Yoga Sunrise
Din kickstart til fysisk velvære

Yoga-retreats

YOGA-RETREATS MED NYHAVN REJSER

Kropsligt og mentalt overskud

Lækre, moderne omgivelser i uovertruffet kombination med ældgamle traditioner, ro i sindet og fuld fart på nye sanseindtryk. Et yoga-retreat med Nyhavn Rejser er en balancegang, som vi mestrer til fingerspidserne. Vi kender mulighederne – og de bedste oplevelser – på de forskellige destinationer, og vores dygtige team har stor erfaring i at matche dine ønsker og behov med yoga, behandlinger og oplevelser i verdensklasse.

Glæd dig til

  • Fysisk velvære, god form, smidighed og bedre mobilitet
  • Kropsligt og mentalt overskud
  • Bedre stresshåndtering
  • Skarpe hjerner, varme hænder og dybe sjæle

Tag med på vores yoga-retreats, og bliv en del af en vidunderlig verden af kropsligt og mentalt overskud. Yogaens gavnlige virkninger er efterhånden hævet over enhver tvivl. Fysisk velvære, god form, smidighed og bedre mobilitet er blandt de gavnlige virkninger for kroppen, mens sjælen får gavn af yogaens afstressende effekt.

Yoga for alle

Vores yoga-retreats er noget af det ypperste, branchen kan præstere. Vi har håndplukket kurser og destinationer blandt de bedste udbydere i verden med skarpe hjerner, varme hænder og dybe sjæle – i fantastiske omgivelser. Yoga er for alle, og et yoga-retreat kan gøre underværker. Det kan enten være din kickstart til at komme i gang, eller det kan være din løftestang til at få endnu mere ud af dine timer på yogamåtten.

Vores retreats er for alle niveauer lige fra nybegyndere til øvede; niveauet tilpasses nemlig altid til lige præcis dig og der, hvor du er på din yogarejse. Ananda i Indien integrerer yoga, ayurveda og meditation med wellness og fitness. Sukhavati på Bali tilbyder skånsom yoga for alle niveauer i kombination med kost, meditation og ayurvediske behandlinger. Og SwaSwara i Goa styrker krop, sind og sjæl med afslappende yogasessioner.

Få nyt og større overskud

En tilbagetrækning fra hverdagen

I ordet retreat ligger en tilbagetrækning. En retræte. Muligheden for at trække stikket og fordybe sig i yoga, krop og sind. En tilbagetrækning fra hverdag og pligter, tanker og vaner – og ikke mindst en fremrykning mod yogaens gavnlige virkninger. Et retreat med yoga som fokuspunkt er nemlig langt fra en ferie. Det er en rejse med et højere formål – ønsket om at få det bedre og blive bedre. At få mere ud af tilværelsen og din yoga. Din smidighed, din fysik og din mentale styrke. Et knivskarpt fokus på yoga – støttet op af kost, behandling, undervisning, ro og vidunderlige omgivelser – er nemlig nok til at skabe mærkbare forandringer, selv på kort tid. Forandringer, der forhåbentlig bider sig fast.

Yogaens mange fordele

Fordelene ved yoga er mange, og de er både fysiske og psykiske. De fysiske indebærer blandt andet, at du øger din styrke og forbedrer både balance og smidighed. Du kan afhjælpe ryg- og gigtsmerter, og du vil også i høj grad gøre dit hjerte en tjeneste. Yoga afhjælper nemlig stress og inflammation, ligesom det kan føre til vægttab og sænket blodtryk. Ser vi på de fordele, psyken kan høste, er listen tilsvarende lang. Stresshåndtering og en bedre mental balance er blandt de mest åbenlyse af slagsen, men vidste du, at yoga også kan gøre underværker for din søvn? De fleste yoga-entusiaster kan desuden skrive under på, at både energi og humør får et stort boost – og så understøtter yoga på alle måder selvpleje og bedre vaner. Spørg din rejserådgiver om råd til, hvilket yoga-retreat, der vil passe bedst til dig.

Xl Maldives COMO Cocoa Island Yoga Pavillion

Udvalgte yoga-retreats

XL EXPLORA I Services Pool
Krydstogt

Yoga-cruise med Explora Journeys

8 dage fra

32.500 kr.

Glæd jer til

Et sublimt krydstogtseventyr med 5 dages yoga-retreat

Stilfulde suiter med egen balkon og daybeds

Gastronomi, spa og kompromisløs forkælelse

Eksklusive udflugter til lands, til vands og i luften

Vælg mellem forskellige sejlruter og rejsemål

HÅNDPLUKKET TIL DIG

Udvalgte resorts til dit Yoga-retreat

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres Retreat og Wellbeing rejse

Tal med vores rejserådgivere om din Retreat og Wellbeing rejse. De kender hotellerne og behandlingerne og glæder sig til at dele deres passion med jer. De ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.