Xl Sri Lanka Anantaya Resort And Spa Passikudah Aerial Pool Beach
Sri Lanka

Anantaya Resort & Spa Passikudah

Prisvindende luksusresort på Sri Lankas tropiske østkyst

I den paradisiske Passikudah-bugt på Sri Lanka har koralrevet optimale betingelser – hvad med dig? Med fantastiske strande, pool, spa og mulighed for premium all inclusive byder Anantaya Resort & Spa på den ultimative badeferie.

Sri Lankas østkyst er velsignet med nogle af verdens bedste og mest uspolerede tropestrande, der lader til bare at fortsætte i det uendelige. I den lille, rolige bugt Passikudah finder I, udover to kilometer af den hvideste sandstrand, også det luksuriøse Anantaya Resort & Spa – den velfortjente vinder af World Luxury Hotel Awards.

Lavvandet bugt med koralrev

Passikudah-bugten er usædvanligt lavvandet og har et rigt maritimt liv med koralrev og smukke tropefisk. Fra stranden ud for Anantaya Resort & Spa er det muligt at gå næsten en halv kilometer ud i vandet, og strømmen er svag, så her kan også børnene trygt udforske undervandsverdenen med snorkel.

Balinesisk spa

Nyd en afslappende stund i det store spaområde med inden- og udendørs kurbade, og hvor behandlinger designet til at skabe fornyet glød og energi tilbydes.    

Xl Sri Lanka Anantaya Resort And Spa Passikudah Evening Pool
Xl Sri Lanka Anantaya Resort And Spa Passikudah Spa
Xl Sri Lanka Anantaya Resort And Spa Passikudah Deluxe Room
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Premium All Inclusive

Forkæl smagsløgene med autentiske retter fra det sanselige srilankanske køkken. To fremragende restauranter, hvoraf den ene specialiserer sig i fisk og skaldyr, er at finde på Anantaya Passikudahs’ smukke resortområde. Strand- og poolbar er her også, så I kan sippe drinks og champagne i sandet, mens solen går ned over det Indiske Ocean.

Fitness og vandsport

Med veludrustet fitnesscenter og mulighed for at dyrke et væld af forskellige former for vandsport, er der ingen fare for, at I kommer til at kede jer. Jetski og dykkerture er bare nogle af mulighederne, eller hvad med et romantisk solnedgangscruise? 

Flere værelseskategorier

Vælg mellem lyse og rummelige værelser i fire kategorier: Superior Room (54 kvm m. balkon), Deluxe Room (54 kvm), Pool Suite (95 kvm m. privat plunge pool) og Villa (to el. tre værelser m. privat plunge pool).

Alle værelser, suiter og villaer er godt indrettede og byder på små, luksuriøse detaljer, der gør hele forskellen.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sri Lanka

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Sri Lanka. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.