XL Sri Lanka Hotel Camelia Hills Dickoya Warleigh Bedroom View
Dickoya, Sri Lanka

Camelia Hills

Boutiquehotel midt i teplantagernes grønne bakker

Bo på et luksuriøst boutiquehotel i Sri Lankas bølgende landskab af teplantager. På Camelia Hills nyder I godt af pool, all inclusive á la carte menu samt panoramisk vue over bjergene og søen.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed… Camelia Hills er underskønt placeret på en af Sri Lankas absolut smukkeste adresser midt i ceylon-plantagernes smaragdgrønne bakker. Her, blandt kultiverede temarker og Sri Lankas vilde natur, finder I komplet ro, og den dramatiske udsigt til de omkringliggende bjerge og søen Castlereagh Resevoir overgår alt!

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Gourmetophold med alt inkluderet

Opholdet på Camelia Hills er all inclusive, og hver morgenmad, frokost og aftensmad er i sig selv en oplevelse. Huskokken tryller moderne srilankanske retter frem såvel som international cuisine, alt efter dagens menu og jeres ønsker. Betjeningen er varm og personlig, og til maden serveres vand, vin, øl og drinks ad libitum. Kaffe og te serveres hele dagen. 

Pool, lounge og have i tehøjlandet

Udover fem værelser er Camelia Hills indrettet med flere afslappende loungeområder, indendørs såvel som udendørs. Nyd en svømmetur i havens pool med udsigt over søen. Hele haven omkranses af grønne tebuske, og på de manicurerede plæner er placeret solstole, der er lige til at slænge sig i. Teen kan med fordel drikkes i havens pavillon, mens måltiderne spises på den overdækkede terrasse med ildsted eller i spisestuen.  

Kolonitid, tefabrikker og kirker 

Der er masser at opleve på den grønne egn omkring Camelia Hills, hvor kolonitidens engelske imperialister opførte plantager og kirker, der stadigt er i brug. Lad Nyhavn Rejsers rejserådgivere arrangere for eksempel guidede vandreture i de omkringliggende teplantager, besøg i landsbyer og på tefabrikker, hvor de friskplukkede ceylon-blade behandles efter høst. 

Fem rummelige og unikke værelser

Hotellets i alt fem værelser er individuelt og moderne indrettede med store vinduer, smukke plankegulve og et nostalgisk nik til kolonitidsstilen. Alle værelserne har butlerservice og loungeområde med lænestole og sofabord, privat balkon eller terrasse og bad med rain shower. Værelserne kan bookes enkeltvis, eller hele hotellet kan lejes af en familie eller gruppe. 

Camelisa-værelserne

De to Camelia-værelser er opdelt i Norton-værelset med kingsize seng og vinduer, der vender ud mod søen, og Maskeliya-værelset med seperate senge, privat terrasse og sydøstvendte vinduer med udsigt til de grønne bakker.  

Lakeview-værelserne 

De tre Lakeview-værelser er opdelt i det familievenlige Dickoya-værelse, der består af to sammenhængende suiter med plads til i alt fire gæster - oplagt til to voksne og to børn - og Osbourne-værelset med udsigt til både bjergsiderne og søen, og selvfølgelig det mere afsidesliggende Warleigh-værelse, hvor terrassen fortsætter direkte ud i haven.

XL Sri Lanka Hatton Tea Plantations Castlereagh Reservoir

Med tog eller vandflyver

Alle ruter, der fører til Camelia Hills, er sceniske ruter. En mulighed er at tage toget fra en af regionens storbyer til den nærmeste stationsby, Hatton, 12 kilometer fra Camelia Hills. Eller flyv med vandflyver og land på søen Castlereagh Reservoir nedenfor hotellet. 

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sri Lanka

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Sri Lanka. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.