Xl Sri Lanka Bandarewela Dutch House Garden
Bandarawela, Sri Lanka

Dutch House

Privat villa med egen butler og kok

Dutch House Bandarawela er en privat villa i smukke, rolige omgivelser. Fra den skønne blomsterrige have med frugttræer har I udsigt ud over højlandet og teplantagernes sirlige mønstre. Her nyder I hinandens selskab og slapper af, alt imens jeres butler og kok sørger for, at ferien bliver uforglemmelig.

Det er en stor oplevelse at bo i sin egen villa i Sri Lankas højland. I finder Dutch House en halv times kørsel fra Ella og 90 minutters kørsel fra Horton Plains National Park. Villaen er omgivet af bølgende bjerge, grønne skove og teplantager. Så langt, øjet rækker, ser I grønt, grønt, grønt. Også haven er skøn med sine smukke, farverige blomsterbede og frugttræer, som passes af villaens gartner. En udsigt, der drager og kan nydes i timevis.

I opvartes af egen butler

I bliver budt varmt velkommen ved ankomst af den venlige, imødekommende butler, som bærer jeres tasker ind på værelserne og pakker ud for jer, hvis I ønsker det. Gennem hele opholdet står han til rådighed for jer døgnet rundt, og guider jer eksempelvis gerne til udflugter og aktiviteter i området.

XL Sri Lanka Bandarawela Dutch House Exterior House Garden
XL Sri Lanka Bandarawela Dutch House Dinner Food View
Xl Sri Lanka Bandarewela Dutch House Garden View Window
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Privat kok og halvpension

I har halvpension under hele jeres ophold, og jeres private kok står klar til at imødekomme jeres ønsker. Alle middage tilberedes i villaens køkken, og serveres enten på verandaen, i haven eller inden for i stuens hyggelige rammer.

I får også serveret afternoon tea hver dag, som eksempelvis kan nydes i den skønne have, mens I slapper af og måske læser en god bog.

I vælger selv dagens menu

I vælger selv, hvilke retter dagens menu står på, og kokken laver alt fra udsøgte, traditionelle, srilankanske retter til europæisk inspirerede retter, lækre salater osv. Hvis I har lyst til at dykke ned i den srilankanske kogekunst, kan I finde inspiration til dagens menu på boghylden i stuen.

Alle retter laves af lokale, friske råvarer og krydderier fra den nærliggende lokale by, Bandarawela, som især er kendt for at have nogle af de bedste frugter og grøntsager på Sri Lanka. Villaen har ikke en bar, men I er velkomne til eksempelvis at tage god vin med, som I kan nyde til jeres middage.

Stor villa med indendørs pool

Villaen har en stor stue, tre soveværelser og tre badeværelser med en kolonitidsinspirereret indretning i møbler af træ, lyse farver, mørke trægulve m.m. Værelserne prydes af antikviteter, som bidrager til villaens charme og den varme atmosfære.

Villaen er veludstyret med alle de faciliteter, I har brug for såsom WiFi, tv, dvd-afspiller, håndklæder osv. I får også egen stor, indendørs pool, hvor der både er plads til at plaske og svømme, hvis lysten skulle melde sig.

I kan bo op til 5 personer i villaen. Ring og hør om priser og om, hvordan I kan lægge vejen omkring Dutch House Bandarawela på rejser til Sri Lanka

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sri Lanka

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Sri Lanka. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.