Xl Sri Lanka Hotel Elephant Stables View From Hotel
Kandy, Sri Lanka

Elephant Stables

Boutiquehotel i adelsfamilies hjem

Elephant Stables 4* var oprindeligt et privat hjem for en srilankansk adelsmand, Sir Cudah Ratwatte. Huset er stadig i familiens eje, men er nu sat i stand og omdannet til et luksuriøst boutiquehotel. Navnet skyldes, at familien i sin tid holdt elefanter i plantagens store have.

Elephant Stables ligger blot et kvarter fra centrum af historiske Kandy med bl.a. det buddhistiske Sri Dalada Maligawa-tempel, der ligger ud til bredden ved det tidligere kongepalads. Templet gemmer på en meget vigtig relikvie, en af Buddhas tænder. Den er ikke bare et religiøst interessant levn fra Buddha, men har også haft stor politisk betydning, da den, der havde tanden, også havde magten.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Køkken, pejsestue m.m.

Køkkenets 4 kokke er klar til at kreere delikat mad hver dag. Nyd en stor english breakfast, en ægte afternoon tea og skønne, lokale karryretter om aftenen.

I huset kan I også nyde den gode stemning i pejsestuen, hvor ilden tændes på kølige aftener. Her er et lille læseværelse, en juicebar og spisestue med udsigt over haven. Elephant Stables har også en pool og spa.

Værelser og suiter

Der er blot 5 værelser i hovedbygningen opkaldt efter Sri Lankas krydderier. Da det er et gammelt hjem, I træder ind i, er værelserne også vidt forskellige i både størrelse og udsigter, men fælles for dem er gennemført indretning og stor komfort.

To værelser er suiter og perfekte til familier. Værelserne Pepper og Lemon Grass har smukke verandaer med udsigt til Kandy og Knuckles-bjergkæden.

I haven er endnu et "værelse", en cottage suite, hvor der kan overnatte op til 5 voksne. Endelig har Elephant Stables et Royal Luxury Tent, en teltsuite af en anden verden med plads til 4. 

Alle værelser har Wi-Fi. 

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sri Lanka

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Sri Lanka. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.