XL Hotel Sri Lanka Gal Oya Lodge Gal Oya National Park Pool And Garden
Gal Oya National Park, Sri Lanka

Gal Oya Lodge

Bæredygtige bungalows i Sri Lankas uberørte nationalpark

På Gal Oya Lodge bor I midt i junglen med Sri Lankas vilde elefanter som nærmeste nabo. Træk stikket i rustikke og luksuriøse omgivelser, der samtidig udgør en perfekt base for at tage på safari i vildmarken.

I en af Sri Lankas mest uberørte nationalparker finder I Gal Oya Lodge. Stå op til lydene fra junglen omkring jer og se solopgangen over bjergene i horisonten. Sejl ud på søen og kig efter elefanter og krokodiller. Helt vildt og utroligt fredfyldt på én og samme tid.

Safari i båd eller jeep

Nationalparken Gal Oya udgøres af frodig, uberørt jungle, grønne græssletter og Sri Lankas største sø. Et paradis for vilde dyr og alle, som holder af at opleve dem i deres naturlige element. Tag på bådsafari med Gal Oya Lodges egne naturguider på søen, hvor I fra december til april kan nyde synet af overvintrende fugleflokke. Lodgen tilbyder også jeepsafari, guidede cykelture, fuglevandringer og meget andet. 

Gal Oya Lodge med børn

Familievillaens ene værelse har to enkeltsenge, og i de øvrige bungalows kan ekstrasenge til børn under 12 tilføjes. Børn er desuden velkomne til at gøre de voksne selskab på guidede safarier, fuglekiggerture og andre udflugter.  

GAL OYA CAMPBELL BREWER IMG 484
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Historisk stemning med moderne faciliteter

Galle Face Hotel står som et mindesmærke over kolonitiden i Sri Lanka. Hotellet blev oprindeligt bygget i 1864 som overdådig herskabsbolig for den britiske guvernør, men udvidet og restaureret med respekt for de historiske rødder. 

 

Pool og gastronomi på Gal Oya Lodge

Udover 20 hektar privat skov, der er lige til at gå på opdagelse i, finder I på Gal Oya Lodge også pool og en restaurant bygget på pæle. Snup en svalende dukkert efter dagens udflugter, og se frem til skønne middage med afsæt i det srilankanske og vestlige køkken. Menuen varierer afhængigt af restaurantens køkkenhave og de lokale farmeres daglige høst. 

Træk stikket i smukke omgivelser

På Gal Oya Lodge bor i afsondret og uforstyrret i den vilde, srilankanske natur uden at gå på kompromis med luksus og komfort. Men vi er trods alt i junglen, så her er hverken wi-fi eller aircondition. Til gengæld har I muligheden for at trække stikket i fantastiske omgivelser. 

Bungalows med stråtag på Gal Oya Lodge

De i alt ni stråtækte bungalows samt en familievilla med to soveværelser går diskret i et med junglen, der omgiver dem. Brugen af naturmaterialer og open-air badeværelser fuldender den luksuriøse safarioplevelse. Hver bungalow har egen veranda og er forbundet til restauranten via oplyste stier.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sri Lanka

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Sri Lanka. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.