Xl Sri Lanka Goatfell Infinity Pool View
Nuwara Eliya, Sri Lanka

Goatfell

Intimt luksusretreat midt i en teplantage

I det fredfyldte, grønne højland finder I den historiske plantageejendom, Goatfell. Med værelsesnøglen følger et 360° panoramisk vue over temarkerne samt butlerservice og kokkekunst fra morgen til aften.

Knejsende på toppen af en bakke i højlandets grønne hjerte imponerer Goatfell allerede ved første øjekast. Dette nyåbnede boutiquehotel med blot fire værelser er indrettet i en nænsomt restaureret plantageejendom, rig på atmosfære og detaljer fra en svunden tid.

Nyd livet i 2000 meters højde

Indtag storslåede vistaer fra husets overdækkede veranda, mens I nyder friskbryggede kopper af den te, der dyrkes på skråningerne omkring jer. Eller snup en dukkert i 2000 meters højde fra infinity poolen i den smukke have, hvorfra udsigten over de bølgende, grønne bakker er mindst ligeså formidabel.

Kolonitid og vandreture

På Goatfell befinder I jer i Kandapolas frodige, grønne bakker, der indbyder til smukke vandreture. I kan starte med hotellets egen teplantage, hvor høje tebuske flankerer de smalle stier. I gåafstand fra hotellet kan I desuden få en guidet rundvisning på Finlay’s Tea Factory, og den charmerende kolonitidsby Nuwara Eliya er bare 25 minutter væk i bil. 

Xl Sri Lanka Nuwara Eliya Tea Picker Harvest Higlands
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Butler og gourmet

Alt er inkluderet, når I bor på Goatfell, og jeres personlige butler bringer jer både cocktails, eftermiddagste og gourmetmåltider, som I kan nyde i den elegante spisestue eller på verandaen. Se frem til ’Plantageejerens frokost’ og udsøgte treretters-middage baseret på friske, lokale råvarer og med et godt udvalg af vine.

Fire smukke værelser

Med bare fire værelser er her i sandhed tale om rolige omgivelser, hvor personlig service er i højsædet. Hvert værelse er indrettet med et stilfuldt mix af antikke og moderne detaljer, for ikke at nævne privat have og terrasse med udsigt over temarkerne.

To af værelserne kan slås sammen til én suite med opdelte rum – en ideel løsning for familien med børn.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sri Lanka

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Sri Lanka. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.