Xl Sri Lanka Kulu Safari Tents Evening
Yala National Park, Sri Lanka

Kulu Safari Camp

Ægte safaristemning midt i Yala National Park

Oplev safari i Yala National Park fra ægte safaricamp med kun 5 safaritelte med privat badeværelse. I ledsages af de bedste trackers og kan opleve bl.a. elefantflokke, leoparder og bjørne samt et usædvanligt rigt fugleliv. 

Junglestemning i camp med 5 telte

Når man siger safari, tænker de fleste Afrika. Men lige efter kunne de godt tænke Sri Lanka, for her er fascinerende safari med et rigt dyreliv i flere nationalparker med Yala National Park det ypperste. Det er her I finder Kulu Safari Camp. Teltene er produceret i Sydafrika, og hele stemningen er ægte safari.   

Campen er anlagt i en bufferzone mellem den moderne verden og den egentlige nationalpark, så I vil have stemningen og lydene fra junglen, men I vil ikke have leoparder gående ved teltet. Nogen vil se det som en fordel, især børnefamilier, som er velkomne. 

Jeep safari ind i Yala National Park

Yala National Park er 1.300 km2 stor og har sletter, søer, floder, jungle og klipper. Denne store mangfoldighed viser sig også i et mangfoldigt dyreliv og fugleliv. Her er elefantflokke, bjørne, leoparder, krokodiller, varaner og meget mere. Ingen steder i verden er så mange leoparder pr. km2.

Men se ikke kun, hvad der rører sig på jorden. Yala National Park har også et rigt fugleliv med flere end 200 arter fra næsehornsfugle over de smukke kingfishers til skestorke, pelikaner, flamingoer og ørne.

Xl Sri Lanka Kulu Safari Tents Evening
Xl Sri Lanka Kulu Safari Elephants Drinkring Yala National Park
Xl Sri Lanka Kulu Safari Tent Beds Indoor

En dag i Kulu Safari Camp

Når I tager på safari, er I ude i den vilde og dermed uforudsigelige natur. Ingen ved, hvad dagen bringer, men på Kulu Safari Camp møder I Sri Lankas bedste trackers, så I har den største sandsynlighed for at opleve det, I drømmer om. I taler med trackerne først, så de ved, om I søger fugleliv, leoparder eller andet. 

Der er safari i jeeps tidlig morgen, hvor I står op med solen. Senere er der frokost, og maden bliver berømmet af de fleste, der bor her. Nu kan I så slappe af på den lille veranda ved jeres telt eller i en hængekøje og nyde den smukke natur, før der ud på eftermiddagen igen er safari. 

Om aftenen tændes stearinlys og lamper, der dækkes op til aftensmad under træerne og bålet tændes. Nyd den intense stemning, indtil I falder i søvn til junglens lyde. 

Skønne telte med eget badeværelse

I bor i et safaritelt på hele 10 x 6 m. De står på en platform af træ og er fuldt møbleret som et hotelværelse. På jeres terrasse er både safaristole og hængekøjer. Teltet rummer også eget bad og toilet. I skal dog lige bede om det, hvis I vil have varmt vand. Campen er meget fokuseret på miljøpåvirkninger med effektiv affaldsbehandling og stor brug af solenergi.

Xl Sri Lanka Kulu Safari Jeep Tent
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sri Lanka

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Sri Lanka. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.