XL Sri Lanka Hotel Kumu Beach Pool
Balapitiya, Sri Lanka

Kumu Beach

Eksklusiv strandoase med spa og infinitypool

Under svajende kokospalmer på en af Sri Lankas bedste strande finder I boutiquehotellet Kumu Beach 4+*. Spis godt, slap af i spa, nyd poolen og spot skildpadder på stranden.

En gennemsnitlig dag på Kumu Beach er alt andet end gennemsnitlig. Start med en lækker morgenmad i haven, et dyp i poolen, drinks i skyggen og en afslappende spabehandling. Middagen indtages under en stjernespækket himmel efterfulgt af en gåtur langs stranden, mens I kigger efter skildpadder i sandet. Slet ikke dårligt, vel?  

Skildpadder på Balapitiya Beach

Svajende palmer flankerer Balapitya Beach, som Kumu Beach er en del af. Stranden er kendt for at tiltrække havskildpadder, der lægger æg i sandet, og på det lokale rehabiliteringscenter kan I se de nyudklækkede unger. 

Z Spa og flere oplevelser

Forkæl jer selv med behandlinger sammen eller hver for sig i hotellets egen spa, Z Spa, placeret på førstesalen med udsigt over det Indiske Ocean. Børn i alderen 4 til 12 år tilbydes børnemassage.

På Kumu Beach er I også tæt på maskemuseet i Ambalangoda og på kolonitidsbyen Galle, hvor I kan besøge det gamle fort og gå ture i de stemningsfyldte gader. 

XL Sri Lanka Hotel Kumu Beach Spa
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Spis godt med havudsigt på Kumu Beach

Restauranten på Kumu Beach kan bryste sig af frisk fisk på spisekortet og al fresco udendørsservering med havudsigt til alle måltider. Om dagen, når solen er på sit højeste, kan I med fordel nyde drinks, frokost og små, tapasinspirerede retter i baren, der har aircondition.   

Grøn have med infinitypool

Det eneste, der adskiller hotellet og stranden, er den grønne have, omkranset af skyggegivende palmer. Træd fra soldækket ud i haven og nyd en svalende dukkert i den 23 meter lange infinitypool. Eller fortsæt endnu et par skridt, til I står på Balapitiya Beach og møder et endnu større bassin: Det Indiske Ocean.  

Værelser med havudsigt på Kumu Beach

De i alt ti værelser på Kumu Beach er rummeligt indrettede og holdt i en naturlig farvepalet, der skaber ro. Vælg mellem: 

 

  • To x Kumu Bedrooms på 25 kvm. 
  • Fire x Ocean View Bedrooms på 50 kvm.
  • Fire x Ocean View Suites på 75 kvm.   

Alle værelserne har havudsigt, og Ocean View Suites og Bedrooms har desuden privat balkon eller en terrasse med direkte adgang ud i haven. Der findes også ekstra senge til børn.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sri Lanka

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Sri Lanka. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.