Xl Sri Lanka Ella Nine Skies Aerial View Morning
Ella, Sri Lanka

Nine Skies

Fabelagtigt boutiquehotel i Sri Lankas højland

Bo i billedskønne og luksuriøse omgivelser i Sri Lankas bjergrige højland. Nine Skies er en historisk plantageejendom omdannet til elegant boutiquehotel med 5 værelser, pool og butler.

Billedskøn beliggenhed

Kun 15 minutters kørsel fra Ella ankommer I til det elegante Nine Skies, der knejser mellem højlandets teplantager som et nyrenoveret ekko fra kolonitiden. I den smukke have vokser gamle træer, og fra verandaen nyder I enestående udsigter til bjergene og den berømte Demodara Nine Arch Bridge. Indenfor er der højt til loftet i mere end én forstand, og raffinerede detaljer fra kolonitiden er med til at skabe en unik atmosfære. 

Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Pool og vandreture

Nine Skies byder på mange muligheder for afslapning såvel som eventyr. Start dagen med en svalende dukkert i infinity poolen, der ligger i haven med udsigt over Demodara-dalen. Senere samme dag kan I snøre vandrestøvlerne og tage på vandretur i de omkringliggende teplantager, eller tag ind til Ella for at opleve byens stilfærdige charme og besøge tefabrikkerne.

Butlerservice og gourmet

Med al den uforstilte elegance og stil, der hører sig til på en plantageejendom fra kolonitiden, sørger jeres personlige butlere for, at I føler jer hjemme på Nine Skies.

Lad jer forkæle med udsøgt srilankansk gourmetmad, kølige drinks i skyggen og eftermiddagste på verandaen, hvorfra I har panoramisk udsyn over haven og de grønklædte bjerge i horisonten.

5 værelser med private terrasser

Højlandets ophøjede ro får lov at herske på Nine Skies, der har bare fem værelser. Rejser I mange sammen, er det en mulighed at leje dem alle.

Værelserne er elegant indrettede og udstyret med alle moderne faciliteter. I tilknytning til hvert er et stort badeværelse med badekar samt privat terrasse, hvorfra I har direkte afgang til hotellets smukke have.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sri Lanka

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Sri Lanka. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.