XL Sri Lanka Colombo Lake Lodge First Floor Outdoor Dining Restaurant
Colombo, Sri Lanka

Taru Villas - Lake Lodge

Centralt boutiquehotel i historisk bygning

Taru Villas – Lake Lodge er et lækkert boutiquehotel med en varm, personlig atmosfære og god service. Hotellet har en super beliggenhed i hjertet af Sri Lankas pulserende hovedstad, Colombo med spændende gadekøkkener, farverige markeder og gode shoppingmuligheder.

Taru Villas – Lake Lodge er en del af den anerkendte kæde af boutiquehoteller på Sri Lanka, Taru Villas. Hotelkædens ejer er indretningsarkitekt, og det både ses og mærkes. Indretningen er smagfuld og balancen mellem lyse og mørker farver, skaber en skøn atmosfære og stemning.

I finder Taru Vilas – Lake Lodge cirka tre kvarters kørsel fra Sri Lankas internationale lufthavn. Hotellet er derfor et perfekt sted at bo eksempelvis i starten eller slutningen af en længere rejse på Sri Lanka.

En rolig oase i byen

Taru Villas – Lake Lodge er en rolig oase i Sri Lankas ellers pulserende hovedstad. Hotellet har ingen pool, men to skønne udendørs loungeområder, hvor I kan slappe af og nyde den kontrastfulde udsigt mellem storbyen og den nærliggende sø med sin lille park, Gangaramaya i midten.

Send smagsløgene på eventyr

I kan også udforske det omkringliggende område, som har flere restauranter og barer. Vil I have en autentisk srilankansk oplevelse, anbefaler vi, at I sender smagsløgene på eventyr på en forrygende aftentur rundt til Colombos indtryksfulde markeder og gadekøkkener.

Xl Sri Lanka Colombo Tuk Tuk Safari Egg Hopper
XL Sri Lanka Colombo Lake Lodge Dining Table Glasses
XL Sri Lanka Colombo Lake Lodge First Floor Bedroom Interior
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

A la carte restaurant

Hotellet har en a la carte restaurant, hvor menukortet byder på en bred variation af traditionelle, srilankanske retter samt internationalt inspirerede retter. Alle retter kan tilberedes efter jeres ønsker, og I finder desuden forskellige drinks og frisklavede smoothies på menukortet.

Lækre værelser

Taru Villas – Lake Lodge har 12 værelser og en suite, som har alle de moderne faciliteter, I har brug for såsom et veludstyret badeværelse, aircondition, tv, king size seng m.m.

Værelserne ligger i stueetagen samt på 1. sal, og to af værelserne har en skøn terrasse, hvorfra I kan nyde udsigten til den nærliggende sø og park. Suiten har ligeledes egen terrasse i rolige, naturskønne omgivelser.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sri Lanka

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Sri Lanka. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.