Xl Sri Lanka Adam's Peak Sunset Mountain Lake Nature
Oplevelse i Sri Lanka

Til det hellige fodspor på toppen af Adam's Peak

Hyggelig vandretur for børn og voksne med udsigt til Sri Lankas smukke natur

Nogle attraktioner har det hele og mere til. En vandretur til toppen af Adam's Peak er et kulturelt og religiøst højdepunkt i livet for pilgrimme fra 4 religioner og samtidig en betagende naturoplevelse. Tag på nattevandring til toppen. 

Adam's Peak er et af de steder i verden, hvor pilgrimme kan mødes i fred på tværs af 4 religioner. De har hver deres tilgang til stedet, men både målet for vandringen og årsagen har de til fælles. Forklaringen får I på toppen af det mere end 2.000 m høje bjerg. 

3½ times nattevandring til toppen

Adam's Peak er et af de steder i verden, hvor pilgrimme kan mødes i fred på tværs af 4 religioner. De har hver deres tilgang til stedet, men både målet for vandringen og årsagen har de til fælles. Forklaringen får I på toppen af det mere end 2.000 m høje bjerg. 

Tehuse til tiltrængte pauser

Vi anbefaler at have rigeligt med drikkevand med, men alt vejer jo, så det er dejligt, at der også på vejen op er mulighed for at købe te og snacks. Omkring jer vil I se pilgrimme, for hvem det ikke bare er en mageløs smuk tur, men også en stor religiøs begivenhed. 

Xl Sri Lanka Adam's Peak View To Valley Villages Sunrise

Et helligt fodspor

Oppe på toppen venter et lille tempel. Men endnu vigtigere: også en fordybning i klipperne. Det er Buddhas fodspor ifølge buddhisterne. Adams fodspor efter muslimernes opfattelse. De kristne mener, at det er apostlen Thomas, der har været forbi på vej til himmels, mens hinduerne giver guden Shiva æren.  Alle enes dog i fred og fordragelighed om, at det er et helligt fodspor. 

Solen står op over Adam's Peak

Når solen begynder at bryde igennem i øst, opstår en ganske særlig stemning. Magien er fuldendt, og selv om man ikke selv hører til en af grupperne af pilgrimme, bliver man alligevel ramt af en spirituel stemning. Naturen er stor. Se også mod vest, når solen er på vej op. Her kaster bjerget en forunderlig skygge ud i landskabet.

Efter dette begiver I jer nedad et par timer. Mon ikke I trænger til en god gang morgenmad, når I står ved foden af bjerget igen? Husk gode sko og lag på lag tøj, så I kan tilpasse det til temperatur og en evt. byge. Adam's Peak ligger 2½ time i bil fra Nuwara Eliya.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sri Lanka

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Sri Lanka. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.