Small Tanzania Zanzibar Baraza Resort And Spa Lounge Bar
Zanzibar, Tanzania

Baraza Resort and Spa

Smukke villaer, suveræn strand og eventyrlig Zanzibar-stemning

Baraza Resort ligger ved en af Zanzibars allerbedste strande, omkranset af skønne haver, palmer og 30 smukke villaer med egen pool, der lige som resten af resortet forener det bedste af indiske, omanske og østafrikanske traditioner – tilsat personlig butlerservice, spa, fremragende dykning og et fortrinligt køkken, der til fulde udnytter alle de forførende krydderier, som Zanzibar er så kendt for.

Glæd jer til

Zanzibar med sjæl, charme og skønne villaer

Historisk boutique-stemning med suveræn strand

Hvis man kunne rejse tilbage i tiden – til dengang Zanzibar var regeret af omanske sultaner, ville Baraza Resort være et godt bud på en adelig sommerresidens. Det vidunderlige boutique-resort ligger på den sydlige østkyst af Zanzibar, direkte ud til Bwejuu-stranden, der regnes for en af øens allerbedste strande - Bwejuus pulverfine sand løber næsten fladt ud i havet, hvor et stort koralrev strækker sig langs hele Zanzibars østkyst. 

Baraza Resort er bygget i karakteristisk swahili-stil, der på skønneste vis forener østafrikanske, arabiske og indiske indflydelser med bl.a. bueformede arkader, messinglanterner, smukke antikviteter og håndlavede møbler – det hele er indhyllet i de frodige tropehaver med palmer, bougainvillea og solsenge, der inviterer til ubekymrede dage under solen.

The Baraza Swahili Experience

Baraza Resort har et stærkt engagement i landsbyen Bwejuu, der ligger ti minutter fra resortet – I kan altid besøge landsbyen, hvor I kan falde i snak med de lokale og få et indblik i det lokale liv – tilbage på resortet kan I også lære meget mere om Zanzibar med The Baraza Swahili Experience, der bl.a. byder på kokkeskole, sprogskole, skovvandringer og lokale tips til, hvordan man bl.a. klatrer et palmetræ, fletter palmer, spiller ”Bao” og sejler en traditionel dhow.

Dykkercenter, snorkling og revvandringer

Zanzibar rimer på snorkling og dykning – og det kan ikke gøres bedre, end på Baraza Resort, som bl.a. har et 5* PADI dykkercenter med meget erfarne dykkerinstruktører, der lokalt regnes for ægte pionerer på Zanzibar. Dykkercentret har et stort udvalg af udstyr, der dækker alt fra nybegyndere til professionelle dykkere, mens resortets The Water Club bl.a. arrangerer snorkelture og daglige revvandringer i det lave vand, når tidevandet tillader det. Alle dyk foregår i grupper af højst seks personer. 

The Water Club har også dagligt et program med aktiviteter på stranden, f.eks. sejlkurser med katamaraner, beach volley turneringer, pool og petanque, mens I altid kan låne kajakker og prøve kræfter med windsurfing. Klubbens kyndige instruktører står altid klar til at tilbyde undervisning og kurser i de forskellige vandsport – og fik vi nævnt, at The Water Club også har Zanzibars første skole for kitesurfing?

Small Tanzania Zanzibar Baraza Resort And Spa Pool Night
Small Tanzania Zanzibar Baraza Resort And Spa Bathtub
Small Tanzania Zanzibar Baraza Resort And Spa Champagne Beach
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Pool, tennis og vidunderlig spa

Baraza Resort har naturligvis også et stort poolområde, en tennisbane, et fitnesscenter, en butik og en skøn spa, hvor I kan vælge mellem et væld af behandlinger, som tilbydes af professionelle terapeuter fra Thailand, Bali og Indien, der alle gør brug af naturlige ingredienser og lokale krydderier.

Børneområde med aktiviteter for alle aldre

Med sine store udendørs arealer, haver og lavvandet strand, er Baraza Resort også et oplagt valg til familier- resortet har tilmed et dedikeret børneområde – dog uden opsyn det meste af året - med masser af legetøj, spil og aktiviteter, mens større børn og unge teenagere kan kaste sig over bl.a. bordtennis, bordfodbold og computerspil, hvis de ellers kan løsrive sig fra stranden og The Water Club. Børneområdet har også et lille bibliotek med børnefilm. I juli og august samt i julen arrangerer børneområdet aktiviteter under opsyn. Hør mere med jeres rejserådgiver.  

Smagen af Zanzibar – fra skønne buffeter til fine dining

Baraza Resort har tre restauranter og en bar. Livingstone Terrace er en elegant udendørs restaurant i kolonitidssil, der serverer morgenmad fra 7.30 til 10.00, mens restauranten også inviterer til middag på udvalgte aftener i ugen. 

Resortets skønne frokostbuffet serveres på Ocean Lounge, der ligger lidt tættere på stranden, hvor I kan glæde jer til at nyde en daglig menu med kokkens specialiteter, dagens pizza eller pasta og friske salater. Det er også her, I kan nyde jeres afternoon tea hver dag fra kl. 16.00 til 17.30, mens baren og loungen er åben fra kl. 10.00 til 18.00.

Dhahabu Bar & Lounge kan I glæde jer til cocktails i fyrstelige rammer, mens Sultans Dining Room på stemningsfulde middage med fastlagte menuer eller buffet. Køkkenet er inspireret af arabiske, indiske, persiske og østafrikanske madtraditioner – en vidunderlig fusion, der bindes sammen med alle de lokale krydderier, som Zanzibar er berømt for. Restauranten serverer også mere velkendte retter fra det internationale menukort. Herrer skal bære lange bukser til middagen.

30 villaer med skønne terrasser og pool

Baraza Resort har 30 overdådige villaer, der spænder fra en Ocean Front Beach Villa på 148 m2 til en Royal Beach Two Bedroom Villa på 254 m2. Alle villaerne har separate soveværelse, dagligstue og walk-in garderobe, mens det smagfulde interiør emmer af Zanzibars historie med lokale tekstiler og møbler i håndskåret træ. Glæd jer også til de luksuriøse badeværelser med fritstående badekar, mens de store og skyggefulde terrasser inviterer til rendyrket afslapning med eget spisebord, to daybeds og en plunge pool.  

Alle villaerne har aircondition, tv og minibar. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken villa, som passer jer bedst.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Zanzibar

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Zanzibar. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.