XL Tanzania Zanzibar Kilindi Zanzibar Villa Terrace
Zanzibar, Tanzania

Kilindi Zanzibar

Privat strand og fabelagtige pavilloner med pool – kun for voksne

Eventyrlige pavilloner to plunge pools hver. Butlerservice. 500 meter privat strand. Et funklende azurblåt hav. Regnskovens dybe ro. Og følelsen af bare at være til. Der er få resorts, der formår at indfange essensen af ét sted på en så ukompliceret og alligevel elegant måde, som Kilindi Zanzibar har gjort det. Velkommen til det særlige refugie, I altid har drømt om. Adults only. 

Lokal forankring og ansvarligt vandforbrug 

Kilindi Zanzibar samarbejder tæt med det lokale samfund, herunder de lokale fiskere, der dagligt lægger til med deres dhow-både for at levere frisk fisk og skaldyr til resortets restaurant.

Resortet benytter solenergi og anvender bl.a. indsamlet regnvand til vanding af haver og rengøring, mens et moderne vandrensningsanlæg sørger for ansvarlig håndtering af spildevand. 

XL Tanzania Zanzibar Kilindi Zanzibar Boats Beach
Small Tanzania Zanzibar Kilindi Zanzibar Room Sofa
Small Tanzania Zanzibar Kilindi Zanzibar Food
Det kan I se frem til

Et eventyrligt refugie på Zanzibar – kun for voksne

Fredfyldte pavilloner i junglen - med privat strand

Kilindi Zanzibar ligner noget fra en eventyrfortælling. Man forestiller sig en lille landsby fra en anden tid – i en bortgemt verden under palmernes skygge. 15 hvide pavilloner med kupler i omansk stil, der ligger spredt langs en jungleklædt skrænt – direkte ud til en kridhvid strand og Det Indiske Oceans azurblå vand. Stranden er naturligvis privat, alle 500 meter, og I har 1 km til den nærmeste nabo. De eneste andre mennesker, I møder her, er de lokale fiskere, der kommer med dagens fangst til jeres aftensmad.   

Hver af de lyse, åbne pavilloner kombinerer på skønneste vis skandinavisk design – stedet tilhørte engang ABBA-medlemmet Benny Andersson - med Zanzibars unikke historie på korsvejen mellem Afrika og Mellemøsten. Resultatet er ganske enkelt suverænt. Glæd jer til magiske dage under solen med butlerservice, intim stemning og masser af privatliv - uanset, om I slapper af på stranden eller hjemme i pavillonen, hvor I har et stort udeområde i to planer med solsenge, sofaområde og to plunge pools!

Dagens fangst, private middage og cocktails på taget

Restauranten er en stor del af oplevelsen på Kilindi Zanzibar – med lysekroner, møbler i kolonistil, dagens fangst på flammer, lokale karryretter og originale varianter fra det internationale menukort.  Der er også en tagterrasse, som er det perfekte sted til en drink før eller efter middagen, ligesom I kan slappe af i lædersofaer i loungeområdet nedenunder.  

I kan også nyde alle måltider privat og hvor som helst, I ønsker – fra jeres pavillon til en romantisk middag med levende lys på stranden. Jeres butler sørger for, at alle jeres ønsker og drømme bliver opfyldt. 

Spa, infinity pool og privat strand

Kilindi Zanzibar har en vidunderlig infinity-pool med udsigt over havet og en privat strand med bl.a. himmelsenge, SUP-boards og kajakker, mens I også kan finde vej til den fredfyldte spa, som har to behandlingsrum og et hammamområde med dobbeltbad og dampbad. Behandlingerne anvender lokale olier og traditionelle metoder – og vi er på Zanzibar, så visse krydderier kan også finde vej!

15 eventyrlige pavilloner

Kilindi Zanzibar har 15 pavilloner, der ligger spredt langs den jungleklædte skrænt med hel eller delvis udsigt til havet. Resortets pavilloner, strand og fællesområder er forbundet med små stenstier, indhyllet i tropiske blomster og skov – hver pavillon har sin egen private have, et separat badeværelse og et stort soveværelse med luksuriøse Zanzibar-senge og naturligt sollys, der trænger ind gennem et ovenlysvindue i kuplen, mens store trædøre åbner ud til en terrasse i to planer, hvor I finder jeres plunge pools, solsenge og udendørs opholdsområde.  

Et mindre antal pavilloner har to soveværelser med fælles badeværelse, så familier med store børn kan bo sammen - Kilindi Zanzibar byder velkommen til gæster fra 16 år. Alle pavilloner har Wi-Fi, og mens nogle pavilloner ligger tættere på stranden, har andre en bedre havudsigt. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken pavillon, som passer jer bedst.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Zanzibar

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Zanzibar. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.