XL Thailand Phuket Aleenta Phuket Resort
Phuket, Thailand

Aleenta Phuket Resort & Spa

Strandidyl, gastronomi og stilfulde poolvillaer

Nyd udsigten til Andamanerhavets magiske solnedgange fra Natai-strandens rolige strandbred. I bor i en lækker poolvilla og fylder dagene med udsøgt gastronomi og vidunderlige spabehandlinger og har mulighed for masser af naturskønne oplevelser.

En idyllisk strandoase

Aleenta Phuket Resort & Spa ligger på Natai-strandens smukke strandbred blot 30 minutters kørsel nord fra Phuket lufthavn. Her hersker ro og idyl - med blot få mennesker så langt øjet rækker.  I bor i en lækker poolvilla med et stort naturligt lysindfald og eksklusivt møblement i afdæmpede naturfarver, der fuldender det rolige udtryk.

XL Thailand Phuket Aleenta Phuket Resort
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

En eksplosion af smag

Foodies kan glæde sig til sofistikerede serveringer, der taler til alle sanser. Om aftenen kan I se frem til den flerfarvede solnedgang over havet fra The Edge Restaurant, mens I nyder lidt fra menuen, om det er skaldyr, møre bøffer eller det asiatiske køkken.

The Seasons forkæler smagsløgene med sunde retter fra det vegetariske køkken. Chefkokken tager det plantebaserede køkken til det næste niveau, når han giver klassikere fra Vesten og Asien et innovativt grønt twist. De bæredygtige retter skabes på basis af frisk økologisk frugt og grønt fra lokale producenter. For alt udføres med omtanke for miljøet, om det være sig dyr, planter eller mennesker. Har I lyst til en romantisk middag på stranden med BBQ eller privat kok, så kan dette naturligvis også arrangeres.

Ayurah Spa & Wellness Centre

Se frem til timevis af selvforkælelse med spaens skønne signaturbehandlinger til både krop og ansigt. Om I søger afslapning, anti-aging, detox eller kosmetisk forskønnende behandlinger, så er der meget at se frem til med Ayurah Spas prisvindende og resultatorienterede behandlinger.

Fitness, yoga og golf

Trænger I til at få pusten op, har resortet et veludstyret fitnesscenter, hvor I også kan melde jer til en yogatime. Spiller I golf, ligger der hele seks golfbaner i verdensklasse nær resortet.

Phan Ngas fortryllende natur

I bor ikke langt fra noget af Thailands smukkeste uberørte natur. Resortet tilbyder private sejlture rundt i den naturskønne Phan Nga-bugt, hvor tårnhøje kalkstensklipper skyder op som søjler gennem det smaragdgrønne hav. I sejler forbi både mangrover, laguner og James Bond Island, kendt fra 007 filmen ”Manden med den gyldne pistol”. Om I er til snorkling ved uberørte strande, romantisk picnic ved vandfaldet i den nærliggende jungle eller pittoreske solnedgangsture, så tilbyder Aleenta Phuket Resort flere mindeværdige oplevelser. Khao Sok nationalpark og Phi Phi-øerne kan også opleves på dagsture.

Suiter og strandvillaer med pool

Aleenta Phuket Resort & Spa består af i alt 15 suiter og 15 poolvillaer fordelt på ni kategorier i størrelsen 70-550 m2, så I kan bo næsten så stort, som I ønsker. Som udgangspunkt anbefaler vi en Grand Deluxe Pool Villa på 141 m2 med aflukket have og egen pool eller et Ocean View Loft på 77 m2, hvor I sover på 1. salen og poolen deles med tre andre villaer.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Thailand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Thailand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.