Xl Thailand Anantara Riverside Bangkok Resort Pool Evening
Bangkok, Thailand

Anantara Riverside Bangkok

Bo på familievenligt resort i hjertet af Bangkok

Læn jer tilbage under palmerne, luk øjnene og nyd den friske brise, som strømmer fra floden foran jer. Den er god nok. I er midt i millionbyen Bangkok, børnene løber rundt i badebukser ved poolen og her er masser af plads. Velkommen til Anantara Riverside Bangkok.

En oase i Thailands pulserende hovedstad

Thailands pulserende hovedstad er en fantastisk storby, som med sin mange tilbud, uophørlige energi og intensitet, sjældent giver slip på den besøgende. Derfor kan det også være rart med et pusterum fra det hele.

Anantara Riverside Bangkok er et luksuriøst og familievenligt helle ved bredden af Chao Phraya-floden, der løber gennem hjertet af Bangkok.

Her har du det hele. Restauranter, spa, tennisbaner og et stort udvalg af aktiviteter for børn. Og når du skal  udforske Bangkok, sejler resortets båd jer til Saphan Taksin-molen, hvorfra I finder forbindelser til hele byen med bådtaxa, bus og byens hurtige letbane, Bangkok Skytrain.

Xl Thailand Anantara Riverside Bangkok Resort Longtail Bar
Xl Thailand Anantara Riverside Bangkok Resort Trader Vic's Terrace
Xl Thailand Anantara Riverside Bangkok Resort Manohra Cruises Dinner Cruise

Moderne luksus, traditionelle dyder

Anantara Riverside Bangkok´s hvide bygninger ligger spredt som et traditionelt thailandsk paladsanlæg blandt skyggefulde træer langs flodbredden. I midten af det hele lyser resortets enorme pool op, omgivet af pavilloner, terrasser, palmer, parasoller og liggestole. Det er nemt lige at glemme, at man stadig befinder sig midt i millionbyen Bangkok.

Indenfor kombinerer resortet mørke trægulve og gamle fotografier af Bangkok med bløde møbler og tæpper, thaisilker, og dekorative nyfortolkninger af traditionelle thailandske motiver og mønstre. Alle steder er den røde tråd traditionelle dyder og klasse -  i moderne og særdeles komfortable klæder.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Et fristed for hele familien

Anantara Riverside Bangkok er for alle, som ønsker et resort midt i byen, men det er ikke mindst et ideelt fristed for familien, som har fundet vej til Bangkok. Resortets have og enorme pool egner sig både til træning, afslapning og leg for børn i alle aldre.

Derudover, finder I bl.a. en spa, tennisbaner, dansetimer, madlavningskurser og en børneklub med et stort udvalg af aktiviteter. Og når sulten eller tørsten melder sig, er der er 6 restauranter, 3 barer og en lille parisercafé, at vælge fra.

Værelser med balkoner

På Anantara Riverside Bangkok kan I vælge mellem 9 værelseskategorier, fra 38 m2 til 114 m2, afhængig af hvor mange I er, og hvor meget plads I har brug for.

Alle værelser har balkon – en sjældenhed i Bangkok – aircondition, tv og WiFi.

Hør mere med jeres rejserådgiver, om hvilken værelsestype, som passer jer bedst.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Thailand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Thailand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.