Xl Thailand Buri Rasa Village Pool
Koh Pha Ngan Thailand

Buri Rasa Village

Tilbagelænet atmosfære og en smuk strand

Buri Rasa Village 4* ligger direkte på den bedste del af stranden midt i den billedskønne Tong Nai Pan-Bugt på det nordøstlige Koh Pha Ngan.

Buri Rasa Village på øen Koh Pha Ngan tilbyder god standard og tilbagelænet atmosfære. Langs stranden ligger en håndfuld andre resorts, en række simple strandrestauranter og et par butikker, ligesom gaden bagved summer af små lokale foretag. Ellers er der bare roligt og afslappet.

Det giver en vidunderlig laid back atmosfære, hvor man bare kommer helt ned i gear. Nyd den smukke strand og det indbydende badevand og drik drinks og spis lækker thai-mad med fødderne i sandet.

Det er det søde ferieliv i rolige og naturskønne omgivelser, som i øvrigt nemt kan suppleres med en tur rundt på øen og snorkeltur med longtailbåd.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Landsbystemning og god mad

Den ene del af resortet er designet som en lille landsbyplads, hvor man kan drikke en kop kaffe eller nyde en is under træernes skygge.

Ud til pladsen ligger selvfølgelig isbutik, cafe og en lille forretning med lokale varer. Det er super charmende, og så er det kun et par skridt fra stranden, hvor baren og restauranten fortsætter stemningen.

Restauranten, The Beach Club @ Buri Rasa serverer i øvrigt områdets måske bedste mad. Selvfølgelig lidt dyrere end de helt simple bambusrestauranter, men kvaliteten taget i betragtning er priserne mere end rimelige.

Her er selvfølgelig swimmingpool, en dejlig en af slagsen med god plads, omkranset af grønt. Men når det så er sagt, så er det stranden, der trækker. Palmerne hænger dovent ud over sandet på Tong Nai Pan Noi Beach, der ligger smukt pakket ind af klipper i hver ende.

Bag stranden rejser den bølgende jungle sig opad bjerget, og til vands fuldender de karakteristiske longtailbåde det idylliske sceneri.

Værelser

Her er 8 forskellige værelseskategorier, hvor placeringen udgør den primære forskel. Nogle ligger i stue plan og andre på 1. sal, og nogle ligger ud til haven eller poolen. Nogle sågar med direkte adgang til swimming poolens svalende vand. Men de bedste værelser ligger direkte ud til stranden. Her træder man vitterligt direkte ud i det bløde sand.

Ellers har de alle stort set samme størrelse, på nær et par af de forreste, der er 10 m2 større. De normale værelser er ca. 35 m2 inkl. balkon eller terrasse, enkelt indrette i lyse farver, der passer til paceringen.

Der kan være op til to børn i alle værelser i egne senge/sofa, men det vil være lidt trængt i de mindste værelser.

De lidt større ocean front deluxe rooms, der har direkte adgang til den smukke strand fra terrassen, er til gengæld et suverænt valg til familier. Man bor stadig lidt tæt, men det er til at leve med, når stranden ligger lige foran døren.

XL Thailand Buri Rasa Village Koh Pha Ngan Beach Club
XL Thailand Buri Rasa Village Koh Pha Ngan Beach
XL Thailand Buri Rasa Village Koh Pha Ngan Deluxe Terrace Room
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Thailand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Thailand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.