Xl Thailand Capella Bangkok Verandah Suites 05
Bangkok, Thailand

Capella Bangkok

Intim luksus, sublimt design og egen pool i hjertet af Bangkok

Chikke værelser og villaer med haver og pools direkte ud til Chao Phraya-floden. Lige midt i det historiske Bangkok. Tilsat Michelin-gastronomi med en af verdens førende stjernekokke, personlig butler og et ekstraordinært højt serviceniveau. Velkommen til et af Bangkoks ypperste og mest sofistikerede boutiquehoteller.

Ophøjet luksus i hjertet af Bangkok

En sublim oase ved Chao Phraya-floden

Da Capella Bangkok åbnede dørene i efteråret 2020, strøg det ekstravagante boutiquehotel med 100 værelser direkte ind i toppen blandt Bangkoks ypperste hoteller. Hotellet har formået at ramme den helt rette balance mellem det diskrete, det glamourøse og det elegante. En verden af hvidt marmor, lyse træpaneler, krom, krystal, thailandsk gitterværk og asiatisk antik med referencer til den senere kolonitid i Østen. Det er et studie i chikt design, der er gennemtænkt og udført til perfektion – med den helt rette mængde mådehold. Og en fabelagtig placering direkte ud til Chao Phraya-floden.

Det hele er indrammet af hotellets kasseformede, stringente ydre, der emmer af vintage modernisme - en hilsen til 1960’ernes Bangkok, hvor Thailands hovedstad begyndte at blive et trækplaster for alle fra ferierende familier og unge hippier til internationale jetsettere og forretningsfolk.

Højt serviceniveau og personlig butler

Capella-kæden er kendt for sit tårnhøje serviceniveau og Capella Bangkok er ingen undtagelse. Hotellets personale er nærværende, opmærksomme og evigt hjælpsomme, men det er kun begyndelsen. I har også en personlig “Capella Culturist”, der står klar til hjælpe jer under hele jeres ophold – uanset, om I ønsker en privat middag på hotellet eller en særlig oplevelse ude i byen som f.eks. meditation med munke på en af de lokale templer eller besøg til håndplukkede lokale gadekøkkener. Jeres ”Capella Culturist” tager allerede kontakt til jer, inden I ankommer til hotellet, så I kan planlægge særlige behov og ønsker til jeres ferie i Bangkok.

En historisk adresse i Bangkok

Capella Bangkok ligger på Charoenkrung Road, der løber parallelt med Chao Phraya-floden gennem Bangkoks historiske kvarterer. I bor blot 10 minutter til fods fra Saphan Taksin, der regnes for porten til det gamle Bangkok – her finder I også Saphan Taksin-stationen med BTS Skytrain-højbanen, der forbinder jer nemt og enkelt med store dele af Bangkok. Der tager cirka 40 minutter med taxa at komme fra Bangkoks internationale lufthavn til hotellet.  

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Michelin-restaurant, thai-mad og dessert bar

Côte by Mauro Colagreco er Capella Bangkoks store stolthed og trækplaster. Michelin-restauranten er skabt af den argentinske stjernekok Mauro Colagreco, der også står bag den 3-stjernede Michelin-restaurant Mirazur i Nice – glæd jer til enestående gastronomiske oplevelser med afsæt i Middelhavets køkken. Det hele er naturligvis ledsaget af en imponerende vinsamling og et af Bangkoks bedste udvalg af naturvine.

Phra Nakhon ligger helt ud til flodbredden, hvor I kan nyde fortrinlig thai-mad, mens flodens liv og trafik passerer forbi jer – det er ægte Bangkok-stemning, når det er bedst. På Stella kan I hver aften opleve live musik, ledsaget af skønne cocktails og ”dessert omakase”, der bedst kan oversættes til en nøje udvalgt tapas af dessert anretninger. En passende finale på dagens kulinariske oplevelser.    

Morgenmad på Capella Bangkok serveres ligeledes ved flodbredden, og består af en mindre buffet med morgenbrød, wienerbrød, frugt og asiatiske specialiteter, mens I også kan se frem til en imponerende à la carte menu med originale og overraskende morgenkreationer.

Wellness og pool med flodudsigt

Det er noget helt særligt og ekstravagant over at kunne finde plads under en parasol ved poolen, omgivet af tropehaver og med udsigt til flodens liv - lige midt i en pulserende millionby. En fredfyldt oase i tæt kontakt med en af verdens mest fascinerende storbyer. Det er indbegrebet af Capella Bangkok. Hvis I vil helt ned i gear, kan I også finde vej til hotellets vidunderlige Auriga Wellness Spa, der har specialiseret sig i de thailandske, indiske og kinesiske ingredienser og sundhedsritualer, der også kendetegner de traditionelle apoteker, I finder i den omgivende historiske bydel.

Suveræne værelser og villaer med pool

Capella Bangkok har 101 værelser, suiter og villaer fordelt på 13 kategorier – fra et Riverfront Room (61 m2) med flodudsigt og en Verandah (137 m2) med terrasse og plunge pool, til en overdådig Villa (259 m2) med dagligstue, spisestue, terrasse, privat have og plunge pool. Alle værelseskategorierne er smagfuldt indrettet i grå, beige og cremefarvede nuancer med luksuriøse og spa-lignende badeværelser i marmor – med fritstående badekar. Alle værelser har aircondition, smart tv, mini-bar, Nespresso-maskiner, Wi-Fi og en tablet, hvor I kan styre lys og temperatur – samt finde adgang til alle hotellets services og jeres personlige butler.  

Xl Thailand Capella Bangkok Presidential Villa 06
Xl Thailand Capella Bangkok Auriga Wellness Vitality Pool
Xl Thailand Capella Bangkok Auriga Wellness
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Thailand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Thailand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.