XL Thailand Bangkok Hotel Chatrium Riverside Pool
Bangkok - Thailand

Chatrium Hotel Riverside Bangkok

Store værelser, fantastisk udsigt, overdådige pools, super service og gode priser

Chatrium Hotel Riverside Bangkok ligger perfekt i Bangkok direkte ud til Chao Praya-floden og Bangkoks ældste gade med lokale restauranter. 35 m lang pool på tagterrassen, skøn terrasse med udsigt over floden og egen kajplads med båd, der sejler jer gratis til Saphan Taksin Pier med vandbusser og skytrain på kun 5 minutter. 

Perfekt beliggende hotel i Bangkok

Chatrium Hotel Riverside Bangkok ligger ved normal trafik ca. 45 minutters kørsel fra lufthavnen. Der er gratis shuttlebåd fra hotellet til Pier #1 Saphan Taksin Pier 5 minutter væk. 

Herfra kan I fortsætte med express boats til den gamle bydel og templerne, og I kan tage Sky Train til byens shopping ved Silom, Sukhomvit og Siam Square fra Saphan Taksin BTS Sky Train Station. 

På landsiden venter flere fordele ved Chatrium Hotels Riverside Bangkoks placering. Her er nemlig Bangkoks ældste gade og et kvarter med små, lokale restauranter. Asiatique Night Market er blot 15 minuttes gang eller en kort sejltur væk.

Moderne design og masser af plads

Går I indenfor, vil I nyde det moderne design og al den plads, I har omkring jer. Rummene fyldes med lys fra de store glasarealer, og overalt følger udsigten til floden med jer.

Bevæger I jer op i den kinesiske restaurant Silver Waves på 36. etage, er udsigten optimal. Tager I elevatoren helt ned i lobby-niveau til restaurant Pier28, når sulten melder sig om aftenen, venter der dog en mere stemningsfuld oplevelse. I nyder jeres aftensmad omgivet af fakler og stille live-musik.

Fik vi nævnt udsigten til aftenens liv på floden?

Xl Thailand Bangkok Chatium Hotel Riverside Bangkok Pool Aerial Skyline
Xl Thailand Bangkok Chatium Hotel Riverside Bangkok Pool
XL Thailand Bangkok Hotel Chatrium Riverside One Bedroom Suite
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Store værelser og suiter

Hotellet er et ualmindeligt godt valg for både par og familier - og for den sags skyld også som hotel på forretningsrejsen..

Når vi fremhæver familiesiden, skyldes det dels de gode priser, som det er lykkedes Nyhavn Rejser at forhandle sig til, dels de store værelser og muligheden for at få suiter med et og to separate soveværelser.

Grand Room

Dette store værelse på 60 kvm. kan I få med udsigt til floden og med udsigt over byen. Her er et luksuriøst badeværelse med både brus og kar, fladskærms-tv, high speed trådløst internet, arbejdsbord, et lille kitchenette og spiseområde.

Grand Suite med 1 soveværelse

Elegance, design og masser af plads. Suiten på 70 kvm. har separate soveværelse og et stort værelse til afslapning og soveværelse for børnene. Den store private balkon har fantastisk udsigt mod floden eller Bangkoks skyline. Her er et luksuriøst badeværelse med bade brus og kar, fladskærms-tv, high speed trådløst internet, arbejdsbord, et lille kitchenette og spiseområde.

Grand Suite med 2 soveværelser

Med 120 kvm. og 2 soveværelser er dette værelse perfekt til familien med større børn, generationsrejser eller to vennepar sammen. Her er opholds- og spiseområde og kitchenette. Begge de store soveværelser har eget luksusbadeværelse, fladskærms-tv, egen balkon, high speed trådløst internet og work station.

Restauranter og barer

I har en række muligheder for gastronomiske oplevelser og hyggelige stunder på Chatrium Hotel Riverside Bangkok.

Restaurant River Barge

Restauranten River Barge ligger indendørs ved flodbredden og serverer morgenmad med endeløse muligheder I den store buffet. Ved frokost og aften tilbyder restauranten a la carte med internationale og regionale specialiteter samt en fine dining buffet.

Silver Waves

Restauranten på 36. etage med kantonesiske specialiteter som Peking Duck, BBQ Pork og kreative, kinesiske tapas. Panoramaudsigt over floden.

Pier 28

Den udendørs restaurant Pier 28 er lige stemningsfuld til en drink som til a la carte gastronomi med international og regionale specialiteter.  Om aftenen tændes faklerne, mens live musikken og floden sørger for den sidste del af den gode stemming.

Hotellet har desuden en Lobby Lounge, Pool Bar og Treats Gourmet med bagværk og delikatesser.

Tretårnet pool

Det bedste sølvtøj er tretårnet. Og det gælder åbenbart også hotellerne i Bangkok. Chatrium Hotel Riverside Bangkok står nemlig som tre smukke tårne ved flodbredden.

Lige uden for hotellet flyder Bangkoks livsnerve, Chao Praya-floden, med alt sit magiske liv. Nyd det fra 6. sals højde, mens I selv flyder i den 35 m lange infinity pool eller jacuzzien - eller leger med ungerne i en af de to fantastiske børnepools.

Alt afhængig af værelse I vælger, kan I nyde endnu mere udsigt fra jeres kæmpe balkon. 

Xl Thailand Bangkok Chatrium Hotel Riverside Bangkok Grand Suite One Bedroom River View
Xl Thailand Bangkok Chatium Hotel Riverside Bangkok Grand Suite 1 Bedroom Riverview Livingroom
Xl Thailand Bangkok Chatium Hotel Riverside Bangkok Entrance
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Thailand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Thailand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.