Xl Thailand Natai Beach Elite Havens The Pines Villa Pool Day Sharpen
Phuket, Thailand

Elite Havens

Et netværk af luksuriøse villaer med op til 9 soveværelser

Rejser I flere vennepar eller den helt store familie sammen til Thailand, kan I med Elite Havens og Nyhavn Rejser få adgang til drømmevillaer med plads til alle. Og med privat kok og personale. Om I så er op til 85 sammen, finder vi en løsning til jer.

Elite Havens er i virkeligheden et verdensomspændende netværk af luksuriøse villaer af en anden verden. Nyhavn Rejser kan formidle disse villaer, hjælpe med at finde den helt rigtige  og sammensætte den samlede rejse ud fra jeres ønsker.

Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Luksusvillaer i Thailand med personale

I Thailand, Bali, Maldiverne, Sri Lanka, Japan og flere lande til er der blevet håndplukket villaer, som I kan benytte til store grupper – det være sig flere vennepar sammen eller f.eks. generationsrejser, hvor I vil bo sammen med separate soveværelser og god plads.

I Thailand kan I f.eks. vælge villaer på Phuket, Khao Lak og Koh Samui. Det er individuelle villaer med hver deres ejere, så indretnngen er meget forskellig. Nogle er meget lokale, andre er internationale og moderne. Oftest er der et lækkert poolområde og selvfølgelig stuer og spisestuer med plads til alle. Alt i 5* kvalitet.

Villa manager, kok og rengøringshjælp

I en Elite Havens-villa har I alt det privatliv, I drømmer om i en privat villa. Samtidig har I de største fordele fra et luksushotel. Jeres villa manager står klar med hjælp og gode råd. En kok er klar til at købe ind og opfylde jeres gastronomiske ønsker. Endelig har I rengøringshjælp, så I heller ikke skal tænke på det.

I kan selvfølgelig bede om at være jer selv, når I ønsker det. Alt det aftaler I med jeres villa manager. Sig til jeres rejserådgiver i Nyhavn Rejser, hvis vi skal arrangere, at der er f.eks. en yogatræner til rådighed eller andre ønsker.

Kokken vil som udgangspunkt forkæle jer med skønne thailandske retter, men sig til, hvis I vil have et mere vestligt præg – og sig endelig også til, hvis der f.eks. er allergier, der skal tages hensyn til. Indkøb foretaget af personale tillægges et gebyr på 20 % af butiksprisen, men I er i Thailand, så priserne er stadig rimelige.

Xl Thailand Natai Beach Elite Havens The Pines Evening
Xl Thailand Natai Beach Elite Havens The Pines Master Bedroom
Xl Thailand Natai Beach Elite Havens The Pines Pool Luxury

The Pines - strandvilla med 5 soveværelser ved Phuket

Luksusvillaen The Pines ligger direkte ud til Natai-stranden i Phang Nga i Thailand er fyldt med lys, luft og tropestemning. Udtrykket er cool og varmt på samme tid i et meget moderne udtryk. Den smukke arkitektur er præget af store glasarealer og træ. Her er plads til både at være sammen og hver for sig.

The Pines

Faciliteter og services

Spektakulær arkitektur

Villaen er opbygget af pavilloner omgivet af gårdhaver og det skønne poolområde ud mod vandet. Poolen er 20 meter lang!Hjertet i villaen er det store lounge og spiseområde, hvor I kan skyde glasdørene væk i begge sider og lade brisen afkøle rummet. I gårdhaven er en lille dam, hvor vandet er med til at køle og skabe brisen i samspil med poolen på den anden side.

De 5 soveværelser i The Pines

Tre soveværelser vender ud mod poolområdet med master bedroom som det ultimative, men ingen bliver skuffede! Bag i villaen er to soveværelser tæt på køkken, tv-stue og fitnessrum og med egen udgang til gårdhaven. De benyttes ofte til børneværelser.

Alle soveværelser har eget bad og toilet.

Villa Manager, kok og rengøringshjælp

I er på ferie i Thailand og skal slappe af og bare nyde hvert sekund. Derfor er der personale i villaen, som er klar til at give gode råd, lave mad og gøre rent. I aftaler selv, hvor meget eller lidt, de skal være der, så I kan føle, at I er jer selv. Det er jo målet med at have egen strandvilla i Thailand i stedet for et hotel.

Ud til stranden og tæt på oplevelser

Det meste af tiden vil I nok nyde at have jeres egen villa lige ud til stranden, men der er også mange oplevelser at tage ud til. Jeres villa manager er klar med hjælp på stedet, og jeres rejserådgiver i Nyhavn Rejser er klar med tips om udflugter, før I rejser til Thailand.

I kan tage på sejlture blandt de storslåede kalkstensklipper i Phang Nga Bay Marine National Park 30 km væk. Regnskoven i Khao Lak National Park er 46 km væk. Stemningsfulde Phuket Town 56 km fra The Pines er også et besøg værd. Phuket International Airport ligger blot 31 km væk.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Thailand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Thailand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.