XL Thailand Kamalaya Koh Samui Lap Pool Aerial View
KOH SAMUI, THAILAND

Kamalaya Koh Samui

En oase af velvære på Koh Samui

Foryngelse og indre fred – gaven, du giver til dig selv på Kamalaya, den ultimative wellbeing-oase i Thailand. En perfekt kombination af velvære og forkælelse i luksuriøse omgivelser på Koh Samui, hvor du glemmer tid og sted. Og gennem afslapning, skræddersyede behandlinger og kulinariske oplevelser hjælpes du nænsomt tilbage til den bedste version af dig selv.

Eksklusiv afslapning med uovertruffet udsigt

På Koh Samuis fredelige sydkyst ligger Kamalaya – et wellness-resort, som du aldrig har oplevet det før. Her lokker umådelig skønhed og en unik atmosfære kombineret med skræddersyede behandlinger, der hjælper med alt lige fra detox og indre ro til lindring af stresssymptomer og søvnforbedring. Du mødes af bruset fra Thailandbugten og en uforlignelig udsigt til smaragdgrøn vegetation, der omkranser de næsten skjulte strande og skaber et magisk frirum for fordybelse og helbredelse. Og du føler dig hjemme fra første sekund.

 

Healing og spiritualitet

På Kamalaya samles århundreders visdom og viden om heling og lindring under samme tag. Resortets hjerte er en gammel meditationshule, der engang blev brugt af buddhistiske munke, og som i dag inviterer til refleksion og indre ro. Kamalayas arkitektur er en hyldest til naturens skønhed og skaber et rum, hvor traditionelle østlige behandlingsformer møder moderne vestlig ekspertise.

 

Forvandling af krop og sjæl

Et besøg på Kamalaya er et besøg fyldt med personlig indsigt og fornyet energi. Vågn op til lyden af bølger på stranden, deltag i gruppemeditation ved daggry eller find ro i hænderne på en erfaren behandler. Ethvert ophold på Kamalaya er skræddersyet til lige netop dine behov og ønsker, så du kan forfine og forædle transformationen af krop og sind.

XL Thailand Kamalaya Koh Samui Leisure Pool Yoga
Xl Thailand Hotel Kamalaya Koh Samui Seaview From Hotel
XL Thailand Kamalaya Koh Samui Group Meditation
DET KAN DU SE FREM TIL

En sund sjæl i et sundt legeme

Kamalaya byder på alle de behandlinger, man forbinder med en personlig wellbeing-rejse – og mere til. Vælg bl.a. mellem en bred vifte af faciliteter og personlige services, lige fra detox-programmer og livsstilsophold til kurser om stress og udbrændthed. Glæd dig til at berolige krop og sjæl i omgivelser, der opfordrer til refleksion og åndelig praksis. Alt sammen suppleret af nærende og smagsfyldt mad, der er integreret i dit ophold her – og som understøtter dit fysiske og mentale velbefindende.

Ayurveda på Kamalaya

På Kamalaya er ayurveda ikke blot en behandlingsform, men en indgående rejse i personlig sundhed og harmoni. Her på det prisvindende resort kan du vælge mellem en lang række behandlinger, herunder ayurveda; den antikke indiske visdom og lægepraksis, der skaber balance mellem krop, sind og sjæl. Fordyb dig i skræddersyede ayurvediske programmer, hvor alt fra ernæring til behandlinger er nøje tilpasset lige netop dig. Ayurvediske læger og kompetente behandlere står klar til at guide dig gennem din holistiske rejse, understøttet af de sublime omgivelser og rolige atmosfære, så du kan fordybe dig i ayurvedaens transformative praksis.

Detox og vægttab

Kroppens og sjælens renselse er centrum for Kamalayas dybdegående detox- og vægttabsprogrammer. Du kan vælge mellem individuelle programmer, der kombinerer ernæringsrig, udrensende kost, detox-behandlinger og målrettet motion – i kombination med en holistisk tilgang og forståelse for vigtigheden af balance. Programmerne fokuserer på at afgifte kroppen, fremme vægttab og lægge et grundlag for sunde, varige livsstilsændringer. Hele vejen igennem støttes du af et team af ernæringseksperter, eksperter i naturmedicin og uddannede fitnessinstruktører, der alle samarbejder for at finde den optimale, personlige løsning for lige netop dig samt inspirere til fornyet vitalitet og en ny, lettere tilgang til livet.

Destress og mental wellbeing

Hos Kamalaya forstår man, bedre end de fleste, hvor stor betydning mental sundhed har for livskvaliteten. Resortet tilbyder derfor programmer dedikeret til at afhjælpe stress og fremme mentalt velvære. Gennem en kombination af meditation, mindfulness, samtaler og spabehandlinger finder du et frirum, hvor du kan lindre stress og genoprette din indre ro. Kamalayas eksperter giver dig værktøjer og teknikker til at håndtere hverdagens udfordringer, blive mere modstandsdygtig og fremme en dybere forståelse af dig selv.

Relax & Renew

Der er afslapning og fornyelse, og så er der afslapning og fornyelse på Kamalaya. Her får du en skånsom, men effektiv pause fra hverdagen, og genopdager kroppens naturlige tilstand af afslapning og balance. Glæd dig til skønne behandlinger, der spænder fra nænsom kropsmassage til beroligende hydroterapi og energigivende sessioner, der hjælper dig til at finde balancen i dit liv. Behandlingerne suppleres af guidet meditation og yoga og omslutter dig af ro. Se frem til at trække vejret dybere, slippe spændinger og tankemylder, og mærk følelsen af vitalitet og velbefindende.

Yoga-retreat på Kamalaya

Et yoga-retreat på Kamalaya er en fordybelse i en praksis, der nærer både krop og sjæl. Vælg mellem en række yoga-programmer, der alle er udviklet til både begyndere og øvede, og oplev, hvordan yogaens transformative kraft udnyttes til fulde via individuelle sessioner, som integrerer åndedrætsteknikker, fysiske stillinger og meditation for at fremme balance, fleksibilitet og indre fred. De naturskønne omgivelser og smukke pavilloner danner den perfekte ramme om yogaøvelserne, hvor du indgår i naturens egen rytme. Hele vejen på din rejse mod den bedste version af dig selv guides du af Kamalayas erfarne instruktører gennem den kunstart, der er yoga.

Xl Thailand Hotel Kamalaya Koh Samui Detail Pool
Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Thailand Hotel Kamalaya Koh Samui Amrita Cafe By The Pool
Koh Samui, Koh Pha Ngan og Koh Tao, Thailand, Asien

Glæd dig til

Afslapning og forkælelse på eventyrlige Kamalaya Koh Samui 5*

Suverænt detox-program på enten 8 eller 15 dage

Afgiftning og vægttab med bl.a. yoga, massageterapier og colonhydroterapi

Erfarne Reiki-mestre, holistiske terapeuter og kyndig rådgivning

Vidunderligt køkken og ernæringsprogram med daglige kosttilskud

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres Retreat og Wellbeing rejse

Tal med vores rejserådgivere om din Retreat og Wellbeing rejse. De kender hotellerne og behandlingerne og glæder sig til at dele deres passion med jer. De ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.