Xl Thailand Khao Lak Wanaburee Resort Garden Pool
Khao Lak, Thailand

Khaolak Wanaburee Resort

Lille og hyggeligt boutiquehotel på Khao Laks bedste strand

På kanten af den kuperede regnskov og ud til en af Khao Laks bedste strande ligger Khaolak Wanaburee Resort 3* som en lille landsby. Her er fred og idyl og alligevel kun 1 times kørsel fra lufthavnen på Phuket.

Hotel på Khao Lak med meget for pengene

Khaolak Wanaburee Resort er et godt turistklassehotel, hvor I får rigtigt meget for pengene. Samtidig ligger det på Khao Laks smukkeste strand, der har den helt rigtige blanding af en smule liv og rolig strandatmosfære.

Trænger I til lidt mere liv, kan I gå til Nang Thong-stranden på 5 min og Khao Laks lille centrum på 15 min.

Mange af Khao Laks strandområder er flade og uden bevoksning. Men her i den sydligste del af Khao Lak strækker den kuperede jungle sig næsten helt ud til stranden og skaber rigtig tropeatmosfære.

Hotel i pagt med naturen

Hotellets små bygninger med 2 eller 4 værelser i hver ligger i et frodigt område omkring bl.a. en lille lagune, så uanset om I bor ved stranden eller i parken, mærker I naturen tæt på. Hotellet er da også skabt i fin pagt med naturen i både farve- og materialevalg. Små stier fører jer til stranden, restauranten og poolen.

Thai massage på stranden

På Khaolak Wanaburee Resort er I aldrig langt fra stranden. Her er Wana Spa klar til at forkæle jer med massage, mens I mærker den kølige brise og slapper af til lyden af bølgerne.

Xl Thailand Khao Lak Wanaburee Resort Exerior Bridge Lagoon
Xl Thailand Khao Lak Wanaburee Resort Beach Dinner Romantic
XL Thailand Khao Lak Wanaburee Pool
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Hotel i pagt med naturen

Hotellets små bygninger med 2 eller 4 værelser i hver ligger i et frodigt område omkring bl.a. en lille lagune, så uanset om I bor ved stranden eller i parken, mærker I naturen tæt på. Hotellet er da også skabt i fin pagt med naturen i både farve- og materialevalg. Små stier fører jer til stranden, restauranten og poolen.

Thai massage på stranden

På Khaolak Wanaburee Resort er I aldrig langt fra stranden. Her er Wana Spa klar til at forkæle jer med massage, mens I mærker den kølige brise og slapper af til lyden af bølgerne.

God mad med sand mellem tæerne

Restauranten serverer autentisk thailandsk mad og alt godt fra havet. Om aftenen bliver der dækket op på stranden, så man kan nyde maden med sand mellem tæerne.

Og lyden fra havet fuldender atmosfæren. Det er enkelt, men hvad mere har man brug for?

3 swimming pools

På trods af Wanaburees beskedne antal værelser er her hele 3 swimming pools.. Den ene er lille og hyggelig med separat børnepool ved stranden og strandrestauranten.

Den anden ligger lidt tilbage på resortet og byder bl.a. på sol hele dagen. Også her er en lille børnedel.

Til slut er der en pool for jer, der bor i The Estate Pool Access rooms. Dvs. I kun er ganske få, der har adgang til denne pool - og I kan hoppe i direkte fra jeres egen terasse.

Værelser og villaer

Khaolak Wanaburee Resort tilbyder en række forskellige typer villaer, værelser og suiter alt afhængigt af, om I rejser til Thailand med familien, som par eller flere vennepar sammen.

The Estate

Nydelige værelser i 2-etagers bygninger rundt om lagunen. Her er to værelser på hver etage, så en bygning består af 4 værelser. Det er muligt at få redt op til 2 børn på værelserne, men det kan være lidt trangt.

Alternativt kan man få værelser med "connecting doors", så en familie kan have en hel etage sammen. 31 kvm plus 9 kvm terrasse.

The Estate Pool Access

Til jer, der drømmer om direkte adgang til swimming pool fra jeres egen terasse. I bor i stueetagen i en 2-etagers bygning. Værelserne er 47 m2 og her er plads til 2 voksne.

The Estate Family

2-etagers bygninger med udsigt til have og tropisk skov. Her er god plads til hele familien og med enten stor udtræksseng eller stor køjeseng, er der plads til hele 6 personer. Alle værelser har enten terasse eller balkon.

The Manor

47 m2 store værelser inkl. 10 m2 terrasse i villaer med blot 2 værelser i hver. Ligger i den tropiske have og omkring lagunen. Til par og mindre familier med dobbeltseng og maks. én ekstra seng . Enkelte villaer fås med udsigt til havet.

The Rendezvous

Tættest på stranden ligger de 6 store Rendezvous-villaer på 47 m2 kun et stenkast fra havet. Også her er det muligt at få redt op til 2 børn. Udsigt til lagunen på den ene side og havet til den anden. Stort nedsænket badekar.

The Casuarinas suite

En 102 m2 stor suite med ekstraordinær beliggenhed til stranden. Soveværelse, stue og masser af udendørs plads. Perfekt til f.eks. bryllupsrejsen til Thailand.

Tal med vores rejsekonsulenter om rejser til Thailand og Khaolak Wanaburee Resort 3*.

Xl Thailand Khao Lak Wanaburee Resort Beach Aerial
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Thailand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Thailand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.