Xl Thailand Bangkok Mandarin Oriental Bangkok Riverside Terrace
Thailand

Mandarin Oriental Bangkok

Historisk luksushotel med unik beliggenhed, prisvindende gastronomi og berømt spa

Det er som at træde ind i en tidslomme at ankomme til Bangkoks nyrenoverede og hæderkronede gamle dame. Allerede når bilen triller ind foran hotellet, fornemmer man historiens vingesus smyge sig omkring de gamle bygninger – som et usynligt tæppe pakker det Oriental ind i en atmosfære, der emmer af dekadence og storhed.

Bangkok hotel med en særlig atmosfære

Mandarin Oriental har i snart halvandet hundrede år budt gæster velkommen i de femstjernede omgivelser ud til Chao Phraya-floden. Alt fra kongelige til statsoverhoveder og rockstjerner har hvilet deres hoveder på hotellets silkepuder. Den stamtavle forpligter, og ingen kan beskylde hotellet for at sove i timen: I 2019 fuldendte man en restaurering til 90 mio. dollars.

Hotellets unikke ånd er bevaret med fokus på service og historien, men alt fremstår nyt og klar til at møde fremtiden. Værelser og suiter, restauranter og pools, er blevet opgraderet og redesignet.

Xl Thailand Bangkok Mandarin Oriental The Oriental Spa Exterior
Xl Thailand Bangkok Mandarin Oriental Authors' Lounge
Xl Thailand Bangkok Mandarin Oriental Lobby

Tæt på alt

Mandarin Oriental var det første femstjernede hotel ud til Chao Phraya-floden, hvilket ikke kun sikrer en uforlignelig historie og udsigt: I er også kun 5 minutters sejlads fra Bangkoks Sky Train eller luksus-shopping i IconSiam. Og så er det nemt at komme til og fra lufthavnen.

Creative District - Bangkoks trendy bydel

Bedst af alt ligger hotellet i Bangkoks trendy bydel, Creative District, der byder på kunstgallerier, design, små start-ups og en blomstrende restaurantscene. De historiske flodkvarterer Bang Rak og Khlong San, der længe var en overset lomme i storbyen, er i dag hjem for en ny generation af kunstnere og entreprenører, der har givet ”old Bangkok” en saltvandsindsprøjtning. I dag er området et af de mest spændende og dynamiske i byen – og I bor midt i det.

Xl Thailand Bangkok Mandarin Oriental The Oriental Spa
Xl Thailand Bangkok Mandarin Oriental Jim Thompson Suite
Xl Thailand Bangkok Mandarin Oriental Premier Room
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Værelser og suiter

Mandarin Oriental har 331 værelser, heraf 60 suiter. De fleste værelser har balkon med udsigt til floden og/eller vinduer fra gulv til loft. Alle værelser er udstyret med moderne bekvemmeligheder fra Smart TV, mini-bar, te og kaffemaskine, tøjdamper mm. Suiter har desuden butler-service.

11 barer og gourmetrestauranter

Mandarin Oriental har 11 barer og restauranter, inklusiv den 2-stjernede franske Michelin-restaurant Le Normandie. Kom hele verden rundt på en tallerken: Uanset om I vælger en udsøgt og traditionel japansk kaiseki-middag på Kinu by Takagi, bestiller dim sum på The China House med indretning som i 1930’ernes Shanghai eller nyder en BBQ med udsigt til floden på Riverside Terrace. For nu blot at nævne et par af mulighederne. 

Om eftermiddagen og aftenen kan I slappe af i The Authors’ Lounge med en afternoon tea i omgivelser, der er som snydt ud af kolonitiden, eller drikke cocktails og høre live jazz på The Bamboo Bar, der siden 1950’erne har vundet et ry som et af Bangkoks in-steder.

Prisvindende spa og fitness

The Oriental Spa er en institution i sig selv. Den har vundet et hav af priser, og er den eneste spa i Bangkok, der har fået 5 stjerner af magasinet Forbes. The Oriental Spa ligger ud til floden og er indrettet i et restaureret teaktræshus fra forrige århundrede, hvor man sejles til fra hotellet. Vælg mellem luksuriøse behandlinger, der er inspireret af traditionel thai-massage og vestlige teknikker. Der er også et aroma-damprum, sauna og jacuzzi, foruden en Relaxation lounge. Hotellets Fitness & Wellness Centre har tennisbaner og studios til Muay Thai-boksning samt yoga/aerobics.

På selve hotellet kan I også vælge mellem to flotte swimming pools: Et lavvandet basin til en afslappende dip samt en 25 meter lang pool omgivet af grønt.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Thailand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Thailand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.