XL Thailand Melia Koh Samui Main Pool 4

Meliá Koh Samui

Familieveligt luksusresort i rolige omgivelser

Meliá Koh Samui er et roligt og smagfuldt luksusresort, der ligger på den nordøstlige tip af Koh Samui - direkte ud til den smukke og familievenlige Choeng Mon-strand. Her venter god service, skønne restauranter, familievenlige faciliteter og fabelagtig feriestemning med alt fra en 800 meter lang pool med vandrutsjebane til rolige tropehaver, spa og smagfulde suiter indrettet i rispramme!

Skøn feriestemning på Koh Samui - for par og familier

Med sin rolige beliggenhed, smukke strand og fantastiske faciliteter for såvel par som familier, inviterer Meliá Koh Samui til thailandsk feriestemning, når det er allerbedst – med afslappet stemning, value for money og den helt rette mængde forkælelse, naturligvis.

Meliá Koh Samui ligger godt 10 minutters kørsel fra lufthavnen I Koh Samui.

International og thailandsk cuisine

The Breeza kan I glæde jer til et skønt udvalg af thailandske on internationale retter - med alt fra franske og mellemøstlige til kinesiske og indisk indslag.

Den fremragende morgenmadsbuffet på Koko Kitchen byder på chacuterie, salater, yoghurt og frisk juice samt klassisk english breakfast og asiatiske morgenmadsfavoritter - prøv bl.a. omeletten med chili og svinekød.

Boat’s Bar ligger ved siden af Koko Kitchen og resortets lobby – et hyggeligt mødested til en apertif eller cocktail, inden I sætter kurs mod aftenens middag.

Eventyrlig pool, spa og mange aktiviteter

Meliá Koh Samui tilbyder et væld af aktiviteter for alle aldre – fra en Kids Club med egen pool, til thai-boksning, thailandsk sprogskole, kokkeskole, yoga, og skønne massager, scrubs og kropsbehandlinger på YHI Spa. Spaen tilbyder også traditionelle thai-massager I de charmerende pavilloner, I finder på stranden.

På Meliá Koh Samui finder I også et lille fitnesscenter, der er åbent døgnet rundt, mens resortets store stjerne er den fabelagtige loop-pool, der bl.a. har en vandrutsjebane, som snoer sig gennem de frodige tropehaver!

Smagfulde værelser - nogle med direkte pooladgang

Meliá Koh Samuis har 9 værelseskategorier -herunder mange gode familieværelser - der spænder fra en Deluxe Room (51 m2) med jacuzzi på balkonen til en The Level Boat Suite (91 m2) med enten egen pooladgang eller havudsigt – flere af resortets værelseskategorier har i øvrigt mulighed for egen pooladgang.

Til familier anbefaler vi bl.a.en Family Suite (104 m2) separat soveværelse og en stor sofa, hvor børn under 12 år kan sove.

Alle værelseskategorier har Wi-Fi, minibar, aircondition og tv. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelseskategori, som passer jer bedst. 

Tal med en ekspert

Vi skræddersyr jeres rejse til Thailand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Thailand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.