Xl Thailand Rosewood Phuket Ocean View Pool Pavilion 2BR Evening Pool
Phuket, Thailand

Rosewood Phuket

Uforstyrret luksus og sublimt design

Med sit innovative og miljøvenlige design, sit elegante udtryk og en fuldkommen kompromisløs tilgang til luksus og selvforkælelse, placerer Rosewood Phuket sig på forkanten af Thailands ypperste strandresorts.

En fremsynet oase i hjertet af Phuket

Rosewood Phuket strækker sig 600 m langs den skønne Emerald Bay i det sydvestlige Phuket. I er tæt på den livlige by Patong, men det mærker I ikke meget til på dette suveræne luksusresort, hvis fremsynede design og afslappede atmosfære helt ubesværet synes at ophæve både tid og sted – det er et af de steder, hvor man bare så gerne vil blive lidt længere. Og lidt længere endnu.  

Med sine lavtbyggede huse, frodige taghaver og rene linjer, smelter Rosewood Phuket diskret ind i den jungleklædte bjergside. Når I kigger ud fra de øvre områder ned over resortet, øjner I nærmest kun tre ting: Tropeskov, strand og Andamanhavets blågrønne bølger. Men under det hele, finder I rendyrket luksus, suveræn service og de nyeste faciliteter i absolut topklasse – til såvel familien som romantisk tosomhed. 

Gennenmført design med omtanke

På Rosewood Phuket oplever I ophøjet og gennemtænkt design, når det er allerbedst. Naturlige materialer, upoleret flader, sammenhængende og beroligende perspektiver – det hele emmer bare af moderne kant og naturtro zen, tilsat elegante, rustikke og varme detaljer, som hylder thailandsk kultur og landliv.   

Hele resortet er bygget efter det såkaldte LEED-standard, som sigter på at mindske miljøpåvirkningen med brug af bl.a. certificerede naturmaterialer, intelligente ventilationssystemer, regnvandsindsamling og Phukets største solcelleanlæg. Derudover samarbejder resortet også med de thailandske myndigheder om at genoprette og styrke koralrevene i Patong-bugten.

Xl Thailand Rosewood Phuket Oceanfront Pool Pavilion Pool
Xl Thailand Rosewood Phuket Pool Overview
Xl Thailand Rosewood Phuket Ta Khai Thai Restaurant Table
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Suveræn thaimad i ”Fiskerlandsbyen” Ta Khai

Rosewood Phukets anmelderroste thairestaurant Ta Khai er indrettet som en traditionel fiskelandsby og er et yderst populært spisested langt ud over resortets grænser.

Her tilbereder et ældre ægtepar, som har lavet mad sammen i årtier, autentiske thairetter under bliktage og skyggefulde træer. Sæt jer til rette i en af de rustikke, vejrbidte pavilloner eller tag plads under stjernerne og nyd det thailandske køkken, når det er allerbedst.   

Andre steder på resortet, finder I bl.a. The Shack, som serverer seafood og burgere, og Red Sauce, hvor I kan nyde udsøgte middelhavsretter med udsigt til stranden og poolen.

Spa og stort poolområde til familier og par

Resortets enorme poolområde hæver sig over bugtens hvide strand og er opdelt i sektioner, som på elegant vis tilgodeser både børn og voksne i alle aldre, og dem som søger rolige stunder og romantik.

Længere oppe på bjergsiden, finder I resortets overdådige spa, Asaya, hvor I selv kan plukke de urter, I vil forkæles med. Men Asaya tilbyder meget mere end luksuriøse massager – her kan I f.eks. nyde holistisk kropsterapi, søvnterapi, parterapi, alt sammen med afsæt i private konsultationer med kyndige terapeuter. Alternativt, kan I sætte lidt musik i ørene og finde vej til resortets topmoderne fitnesscenter.  

Aktiviteter til store og små børn

Rosewood Phukets kompromisløse tilgang fortsætter I resortets to store børneklubber, hvor piratskibe, skattejagter, klatrevægge, børneteater, maleværksted, bunker af lejetøj og et væld af andre kreative tilbud og aktiviteter venter børn i alle aldre. 

71 Pavilloner og villaer – alle med egen pool

Rosewood Phuket´s moderne og minimalistiske udtryk fortsætter i resortets 71 pavilloner og villaer, som alle er stilfuldt indrettet i naturlige toner og bløde champagnenuancer. 

I kan vælge mellem fem typer pavilloner, f.eks. en Garden Pool Pavillon (130 m2), hvor I er omsluttet af frodige tropehaver eller en Ocean View Pool Pavillon (130 m2) med direkte udsigt til Andamanhavets bølger. 

Uanset, hvilken pavillon eller villa, I vælger, kan I se frem til uforstyrret privatliv, en minibar med eget cocktailset, total mørklægningsfunktion på værelserne og en luksuriøs daybed, der svæver over jeres private pool. Det er ganske enkelt sublimt.   

Resortet tilbyder også fire typer villaer, hvis I ønsker mere plads eller er flere afsted. Villaerne har også privat butlerservice. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken pavillon eller villa, som passer jer bedst.

Xl Thailand Rosewood Phuket Beach House Floor Plan
Beach House Floor Plan
Generationsrejse til Rosewood Phuket

Moderne luksus til den store familie

Rejser I mange sammen, og vil I gerne bo under samme tag og nyde alle de fælles øjeblikke, der skaber minder for livet. Så kan I bo f.eks. bedsteforældre, forældre og to børn i et Beach House. Og er I flere, kan I få nabovillaen med. 

Har I brug for endnu mere plads?

Mange generationsrejser er for flere end 6, hvis bedsteforældrene f.eks. skal fejre en rund fødselsdag eller en bryllupsdag med ædelt metal. I givet fald kan I tilknytte nabovillaen, en Beachfront Pool Villa på 326 m2. Nu har I plads til to voksne og to børn ekstra. Og man kan jo altid bruge en ekstra pool.

Aktiviteter for alle aldre

Rosewood Phuket har et kæmpe poolområde, hvor både børn, der vil lege, og voksne, der vil have ro, kan bruge mange timer. De mindste har adgang til den mest fantastiske børneklub, Explorer Club, med et hav af spændende aktiviteter. Her er også fitnessrum, sublim spa samt yoga m.m. Det er muligt at få personlig træner og lagt individuelle træningsprogrammer.

Beach House med pool og to soveværelser

Rejser I mange sammen f.eks. børn, forældre og bedsteforældre, så er et Beach House med plads til 6 personer en af de bedste rammer, I kan give jeres generationsrejse til Thailand. I har i alt 794 smukke kvadratmeter at holde ferie og være sammen på. Se grundplan i galleriet.

Der er få skridt til stranden, og I har samtidig en pool at dyppe jer i. Skønt for de fleste børn dagen lang – og for voksne både om dagen, og når nattens stjerner har taget over, og I lige skal have en ekstra nedkølende dukkert efterfulgt af en kølig drink ved poolkanten.

Store stuer og smukke gårdhaver

Tæt på poolområdet med solterrassen finder I separate spise- og opholdsstuer omgivet af grønne gårdhaver. Spisestuen kan redes op, så to børn kan sove her.

Længere inde i villaen er der to soveværelser - et med kingsize seng og et med to enkeltsenge. Begge har private badeværelser, og ikke nok med det; der er også en udendørs gårdhave til begge med badekar og brus. Kald det bare ekstravagant, men I vil nyde det.

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Thailand Rosewood Phuket Emerald Bay Beach
Krabi, Phi Phi og Yao Noi, Thailand, Asien

Glæd jer til:

To sublime resorts med fortrinlig gastronomi på Phuket og i Krabi

Smagfuldt design og 130 m2 poolvilla på Rosewood Phuket 5+*

Banyan Tree Krabi 5+* med magisk udsigt over Phang Nga-bugtens klipper

Gadekøkkener og historie i Phuket Old Town med guide

60 min. spa og thailandsk gourmetmiddag inkluderet på Banyan Tree Krabi 5+*

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Thailand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Thailand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.