XL Thailand Koh Samui Santiburi Beach
Koh Samui, Thailand

Santiburi Koh Samui

Store villaer og klassisk luksus med 300 m sandstrand

Nyd luksus og masser af plads med lækre villaer, skønne tropehaver og en vidunderlig strand. Santiburi Koh Samui 4+* på Koh Samui er familievenlig luksus med en service, der går lige i hjertet.

Santiburi Koh Samui ligger på det nordlige Koh Samui direkte ud til 300 meter sandstrand flankeret af skyggegivende palmer og de skønneste grønne arealer - tilsat Koh Samuis største pool. Det er med andre ord den perfekte legeplads for voksne og børn i alle aldre.

Ferieparadis med omtanke for naturen

I samarbejde med de Thailandske myndigheder har Santiburi arbejdet målrettet for at blive et CO2-neutralt hotel. Her er ingen brug af engangsplastik, affald sorteres og håndteres, der genbruges så vidt muligt og dyrkes økologiske grøntsager. Dertil begrænses brugen af energi, og al spildvand renses - selvfølgelig, fristes man til at sige, men det er ikke altid givent i Thailand.

Small Thailand Koh Samui Santiburi Spa Pool Villa
Small Thailand Koh Samui Santiburi Spa Treatment
XL Thailand Koh Samui Santiburi Beach Atmosphere
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Restaurant i sandet

Restauranten Rim Talay byder på et varieret udvalg, så alle nok skal blive mætte. Her er en dejlig stemning og sand mellem tæerne. Lad bare børnene løbe lidt omkring, mens I nyder det sidste glas vin. Uden for resortet er der flere små restauranter langs stranden og på hovedgaden. Og der er blot 5 minutters kørsel til hyggelige Fisherman Village.

Golf, spa og masser af leg

Santiburi Koh Samui ejer en af Thailands smukkeste golfbaner blot 5 minutters kørsel væk. Spaen er en af de bedste, vi har besøgt i Thailand. Og børnene vil elske den lille legeplads, bordfodbold, bordtennis, trampolinen, hønsene og kaninerne og selvfølgelig den enorme pool. På stranden er der masser af vandsport, ligesom resortet også har tennis og fitnessrum.

God strand til større børn

I modsætning til strandene på Koh Samuis østkyst, der ofte oplever stærke strømforhold i vinterhalvåret, kan I roligt svømme her året rundt. Stranden er børnevenlig, men hvis I rejser med helt små børn, bør I være opmærksomme på, at vandet bliver relativt hurtigt dybt. 

Stor og lækker villa

Santiburi Koh Samui har store og lækre villaer i flere kategorier – nogle med flere soveværelser og nogle med privat pool, hvis I vil forkæle jer selv endnu mere. Tal med jeres rejserådgiver om den rigtige villa til jer. 

Nyd f.eks. en Deluxe Garden Villa på 60 m2. Soveværelse og stue er integreret i et stort rum. I nogle villaer gør en foldedør det muligt at splitte det op, så stuen konverteres til et børnesoveværelse om natten. Alle villaer og suiter kan med Nyhavn Rejser have to ekstra senge og nogle af dem 3 ekstra senge.

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Small Thailand Koh Samui Santiburi Beach View
Koh Samui, Koh Pha Ngan og Koh Tao, Thailand, Asien

Glæd jer til

Stor villa tæt på stranden med plads til 2 voksne og 2 børn

Frisk seafood og sushi med fødderne i sandet

Et fantastisk personale og ægte thailandsk gæstfrihed

Skøn spa, golf og vandsport

Aktiviteter for de små og Samuis største pool!

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Thailand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Thailand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.