Xl Thailand Koh Chang The Chill Resort & Spa Beach Swing
Koh Chang, Thailand

The Chill Resort & Spa

Charmerende boutiqueresort på Koh Changs rolige vestside

Ved fredelige Kai Bae Beach på vestlige Koh Chang venter The Chill Resort & Spa, et stilfuldt og moderne strandresort med bare 38 værelser, afslappet atmosfære og god plads til at nyde ø-livet og hinanden.

Føl jer hjemme i paradis

Fra det øjeblik, hvor I sætter jeres fødder på The Chill Resort & Spa, vil I blive grebet af den indbydende loungestemning, der går igen i hver en detalje.

Fra personalets venlige smil og nærværende service til den varme, stilfulde indretning gennemstrømmes hotellet af en afslappet atmosfære. Foruden en aflang pool, der løber langs de bare 38 værelser.

Skønne dage i Koh Changs junglerige

Størstedelen af den 30 kilometer lange ø er dækket af bjergrig regnskov, og skulle I – hvor usandsynligt det end lyder - få nok af at dase ved pool og strand, er junglens vandfald i dén grad en vandretur værd.

Koh Chang er i øvrigt del af en fredet marinepark, og med snorkel og maske på venter der jer et enestående undervandsliv!

Xl Thailand Koh Chang The Chill Resort & Spa Infinity Pool
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Morgenmad med havudsigt

Morgenmaden er inkluderet, når I bor på The Chill Resort & Spa, og nydes a la carte i den hyggelige Chill Out Café. Frokost og middag står på alt godt fra havet, akkompagneret af spektakulære havudsigter.

Pool og strand på The Chill Resort & Spa

I bor for enden af skønne og rolige Kai Bae Beach - godt 20 minutter i bil fra den travle White Sand Beach – men allerede efter en kort gåtur fra hotellet bliver Kai Bae bredere og livligere med et fint, lille udvalg af caféer og barer.

Endnu nærmere er hotellets egen pool, der løber som et langt, blåt bånd gennem hotellet, direkte forbi jeres terrasse og ender ved stranden. 

Værelser med direkte pool-adgang

De i alt 38 værelser er rummeligt indrettede og har egne balkoner eller terrasser. Vi anbefaler det 50 kvm store Splash Pool Access Room, hvorfra I har privat adgang til poolen.

Velvære med spa og fitness

I fitnesscenteret, der ligger med udsigt til haven og poolen, kommer pulsen op. Få den ned igen med en traditionel thai-massage i hotellets egen spa, eller giv fugtende pleje til soltræt hud med en aloe vera aftersun-behandling.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Thailand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Thailand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.