Xl Thailand Koh Kradan Sevenseas Resort Beach Sunbeds (1)
Koh Kradan, Thailand

The Sevenseas Resort

Fredfyldt resort ud til en smuk strand ved Andamanerhavet

Der findes stadig øer i Thailand, hvor tiden på forunderlig vis har stået stille, mens andre har ladet udviklingen køre for fuld fart. Koh Kradan er en af dem, hvor freden stadig hersker. Og The Sevenseas Resort lader jer nyde det i fulde drag.

The Sevenseas Resort er selvfølgelig et moderne resort med alle de faciliteter og den komfort, I kan forvente. Men på en minimalistisk og autentisk måde, hvor fred og idyl automatisk omfavner jer, så I kommer helt ned i gear.

Transport til the Sevenseas Resort

Nyhavn Rejser kan arrangere privat transfer i longtailboat fra Kuan Tung Leu 45 minutters kørsel fra Trang Airport. Sejlturen tager 45 minutter. Alternativt kører I 1½ time fra lufthavnen til Pak Meng og sejler 3 timer herfra med en større båd.

Vær opmærksom på, at der ikke er en havnemole på Koh Kradan, så I risikerer at få våde tæer ved ankomsten. Vi sagde, at tiden har stået dejligt stille her!

Xl Thailand Koh Kradan Sevenseas Resort Deluxe And Premier Deluxe Rooms
Xl Thailand Koh Kradan Sevenseas Resort Villa Siam Bed
Xl Thailand Koh Kradan Sevenseas Resort Deluxe Room Terrace (1)
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Værelser På The Sevenseas Resort

The Sevenseas Resort på Koh Kradan har 5 værelseskategorier. To af dem, Deluxe og Premier Deluxe, er egentlige hotelværelser, mens de øvrige er i bungalows.

  • Deluxe, 44 m2 i stueetagen med terrasse og udsigt til haven
  • Premier Deluxe, 51m2 på første sal med stor balkon
  • Villa Siam, 51 m2 i bungalow med to selvstændige værelser med hver deres terrasse. Udendørs bad.
  • Villa Siri og Villa Santi, 82 m2 fritstående palmetækket bungalow tættest på stranden. Solterrasse med privat sala. Udendørs bad. Villa Siri ligger tættere på fællesarealer end Villa Santi.

Her er blot 10 Deluxe værelser, 10 Premier Deluxe værelser, 8 Villa Siam, 4 Villa Siri og 7 Villa Santi. I skal derfor bestille dette resort i rigtig god tid for at få plads. Alle værelser har aircondition, tv, sikkerhedsboks og minibar.

Snorkling fra stranden

En af de skønne aktiviteter på The Sevenseas Resort er snorkling. I kan gøre det lige fra stranden. Revet starter ca. 30 meter ude, så I mærker det ikke, når I bare vil bade, men I er der hurtigt, når I vil se på livet under havoverfladen.

Som mange andre steder på jorden, er revet mærket af klimapåvirkningerne, men det forhindrer jer ikke i at få en stor oplevelse.

Transport til the Sevenseas Resort

Nyhavn Rejser kan arrangere privat transfer i longtailboat fra Kuan Tung Leu 45 minutters kørsel fra Trang Airport. Sejlturen tager 45 minutter. Alternativt kører I 1½ time fra lufthavnen til Pak Meng og sejler 3 timer herfra med en større båd.

Vær opmærksom på, at der ikke er en havnemole på Koh Kradan, så I risikerer at få våde tæer ved ankomsten. Vi sagde, at tiden har stået dejligt stille her!

Den smukke strand på Koh Kradan

Her er en hyggelig restaurant, bar og en mindre pool. Men mon ikke I primært svømmer fra stranden? I vil nemlig komme til at tilbringe det meste af jeres tid her. Dels er her ikke meget andet at foretage sig, dels er den utroligt smuk. Måske 2 km lang, så her er god plads til alle.

Langs stranden er en del tropisk vegetation, som giver større privatliv i villaerne, men som også betyder, at selv villaer i første række ikke nødvendigvis har fuldstændig uhindret havudsigt. Det grønne er dog med til at skabe en dejlig stemning og læ.

Emerald cave og backpacker-resorts

Vil I lidt væk fra The Sevenseas Resort – motion er jo godt – så er der et par simple backpacker resorts med en bar/kiosk. Det ene ligger på den anden side af øen 15-20 minutters gang væk. Her kan I nyde en drink akkompagneret af solnedgangen, hvor I hjemme på The Sevenseas Resort er forkælet af solopgangene.

En egentlig udflugtsmulighed er at sejle til Emerald Cave på Koh Mook, hvor I svømmer gennem en grotte til en strand inde i klippeøen, men I skal være her tidligt, for nu er I tilbage i den virkelige verden med mange turister.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Thailand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Thailand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.