Xl Thailand Koh Kood Tinkerbell Resort Exterior Aerial
Koh Kood, Thailand

Tinkerbell Resort

På uspolerede Koh Kood. Skønt boutiqueresort med kun 16 strandvillaer

Her skal I ikke vente til sidste sekund, for Tinkerbell Resort 3+* på Koh Kood er småt og eftertragtet. Af gode grunde. Kun 16 charmerende villaer pryder en af Thailands absolut smukkeste strande. Resortet er hyggeligt, og øens natur helt enestående.

Uforstyrret og smuk som et postkort

Vi kender alle forestillingen om Thailands små tropeøer med postkort-værdige sandstrande og svajende palmer. På Koh Kood er det ikke bare en forestilling.

Som den mindst udviklede af Thailands større øer, minder Koh Kood om Koh Samui eller Phuket i 70’erne. Det betyder, at I har alle mulighederne, der følger med en stor ø, men slipper for masseturismen.

Tæt på Thailand og Cambodja

Koh Kood er den næststørste ø i Koh Chang-øgruppen og den femtestørste ø i Thailand. Øen ligger omkring 5 timers kørsel og en sejltur fra Bangkok. Og tæt på grænsen til Cambodja. Små katamaraner sejler i pendulfart og gør det nemt at nå Koh Kood.

Xl Thailand Koh Kood Tinkerbell Resort Beach Front Villa Sea Acces
Xl Thailand Koh Kood Tinkerbell Resort Pool Side Villa Balcony
Xl Thailand Koh Kood Tinkerbell Resort Pool Side Villa Pool Aerial
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Skønne villaer i vandkanten

Resortets i alt 16 villaer er stilfuldt og rummeligt indrettede med masser af naturligt lys strømmende ind af gennem terrassedørene i glas. De villaer, der ikke ligger i første række til vandet, har i stedet privat pool, så I kan simpelthen ikke vælge forkert.

Resortet har desuden pool tæt på baren og restauranten.

Landsby på pæle og wellness

Skulle I mod forventning få nok af at dase ved poolen, har I på Tinkerbell Resort 3+* et spændende udvalg af aktiviteter at deltage i. Ud for stranden er betingelserne gode til at snorkle, og resortet arrangerer bl.a. udflugter til en lokalt fiskerlandsby på pæle, guidede vandreture til lokale vandfald og nattesejlads, hvor ildfluer og selvlysende plankton lyser op i mørket. I kan også holde det enkelt med en times afstressende thaimassage. 

For hele familien

Trods det, at Tinkerbell Resort ’kun’ er 3+*, sidder alt - fra den personlige service til den gode thairestaurant - lige i skabet. Atmosfæren er tilbagelænet og afslappet, og I kan roligt tage hele familien med. Koh Kood er særdeles børnevenlig, og en stille vej med minimarked og et par spisesteder flugter med resortet. Tag en snak med jeres rejserådgiver om muligheden for familieværelser.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Thailand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Thailand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.