Xl Thailand Bangkok Canal Klong Boats
Oplevelse i Thailand

Fra kongernes flod til Bangkoks klonger

Fantastisk sejltur til det ukendte Bangkok med privat guide

I starter på Bangkoks store flod Chao Phraya. Herfra bevæger I jer længere og længere væk fra centrum til smallere og smallere kanaler i mindre og mindre både. Oplev det grønne og det ægte Bangkok væk fra det store mylder.

I gamle dage foregik al transport omkring Bangkok ad floderne, og sådan er det stadig langt hen ad vejen – eller langt hen ad floden, burde man måske sige. Derfor er den store flod gennem Bangkok, Chao Phraya (Kongernes Flod), stadig en livsnerve, og det samme er alle dens sidekanaler, klongerne.

Med ekspresbåd sammen med de lokale

I starter kl. 8 om morgen fra jeres hotel. Sammen med jeres private guide finder I vej til Chao Praya-floden med lokal transport. 

På floden er et mylder af både. Longtail både. Fragtbåde. Flodpramme. Speedbåde. Og et utal af vandtaxier og vandbusser, express boats. I stiger om bord på en af de sidstnævnte med kurs mod Nontaburi i det nordlige Bangkok. Der er masser at se på undervejs. 

Små klonger og kæmpe Buddha

I stiger nu over i en longtail boat og suser af sted ad flodens sidekanaler, der her hedder klonger. Hold på hat og briller. 20 minutter senere ankommer I til Bang Yai-distriktet og det smukke tempel Wat Rat Prakhong Tham, der er kendt for sin 32 m lange liggende Buddha! 

Det er et imponerende syn, og hele stemningen både i templet og kvarteret omkring kan ikke undgå at fascinere. Livet i de smalle gader er en enorm kontrast til det Bangkok, I forlod tidligere på dagen. 

Xl Thailand Bangkok Klong Canal Excursion Chao Phraya Express Boat
Xl Thailand Bangkok Canal Klong Local Woman Boat
Xl Thailand Bangkok Klong Canal Excursion Boat

Ind i de smalle klonger

Fra Bang Yai skal I videre ind i endnu smallere klonger, endnu tættere på det autentiske Bangkok. Derfor skifter I til en mindre båd med plads til 4 passagerer. Igen: Hold på hat og briller.

I er kun 2 timer fra jeres hotel, men i en helt anden verden. Her er grønt omkring jer og ikke meget liv ud over måske en enkelt båd eller to. Der er templer og både store og små huse på pæle i vandet og på land med små haver. Nogle vil nok gå i kategorien håndværkertilbud. Alligevel vil I ganske givet blive mødt af det thailandske smil fra bredderne. 

Her er også små forretninger med indgang fra floden og bittesmå enmandsbåde til at sejle på indkøb i. Det er en farverig oplevelse af Bangkok, som kun er de færreste forundt. Denne del af turen tager en times tid, og den måtte såmænd gerne tage det dobbelte. 

Frokost og marked

Tilbage i Bang Yai får I frokost på en meget lokal restaurant, og før I vender stævnen mod Nonthaburi, er der også tid til at besøge et marked med smagsprøver på tropiske frugter. Så er det tid til den lidt større longtail boat og så vandbussen, før I er tilbage i Bangkok. 

I bestemmer, om I vil sætter af ved Tha Chang Pier, Grand Palace, China Town eller ved Taksin, hvor der er BTS Skytrain station. Alternativt bliver I fulgt helt hjem til hotellet. Turen slutter ved 14-tiden.

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Thailand

Alt på denne rejse til Thailand kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Thailand.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.